• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WEWERKAČtverečkování, Tile hunting
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SSTTAANNAA: Koukam Klokocka porad odolava :)
    Ten plast nema nejaky indikator opotrebeni? Treba u silnicnich byva v plasti sem tam dulek a kdyz to sjedes na dulek, tak uz se to musi menit.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak zas po delší době na lovu čtverečků. Abych se posunul, tak bych musel zas do polabí a od toho jsme si chtěl dát chvíli pauzu, tak jsem to vzal severovýchodně a +30 to dalo.
    Rovnou to tu využiji k dotazu na pláště ( https://www.kupkolo.cz/plast-cross-maxxis-overdrive-maxxprotect_z5838 ). Typuju že mají najeto tak kolem 4000km. Příjde mi, že zas tak moc sjeté nejsou, ale na středu se začíná objevovat béžový pruh a říkám si jestli je teda už radši nevyměnit. Máte s tímto někdo zkušenost?

FORELLI
    FORELLI --- ---
    a opět se budu opakovat, ale vždycky, když jedu nový čtverečky, je to prostě parádní, nová místa, nové silničky/cesty, prostě kochačka :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BINARY_PARANOIC: jj, ty jsou v plánu na víkend :-), ale teď už to všechno začíná být 100+
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    FORELLI: A ještě ty dva u Tučap/Mezné a jsi na 30, klobouček!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak včera sice bylo vedro, ale měl jsem tam jeden zbylej u Počátek, tak jsem si pro něj dojel s tím, že, když to půjde, dám tam ještě něco navíc, nakonec pěkných 13 kousků a 28x28.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    S bandou kámošu jsme si udělali dvoudenní putování po Laby a Jizeře (Děčín-Mladá Boleslav). A když už jsem byl druhý den v Káraným, tak jsem odlovil jeden zapomenutý čtvereček a dostal se tak na 27x27

FORELLI
    FORELLI --- ---
    26x26

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    K minule ceste do Kutne Hory postupne nabaluju dalsi ctverecky. Prijde mi to zajimavejsi nez jezdit jen po okraji. Takhle se aspon projedu rovne a nedelam moc ctvereckovacich ocasku.
    Naprosta vetsina asfalt, akorat vpravo nahore par polnich cest a jeden veprin uprostred lesa.

SUMAC
    SUMAC --- ---
    takze pry mam 48x48 po dnesku

HELVETE
    HELVETE --- ---
    HELVETE: tak od dubna z 8x8 na 14x14 ještě jednou díky, spousta nových cest!

PULKA
    PULKA --- ---
    Tak, konečně 10x10, vykoupeno střetem s vosou v podprsence - nějak jsem se předklonila ve sjezdu a vlítla mi mrcha do sportovní podprsenky, než jsem ji dostala ven, tak mi dala šest bodanců. Řidiči projíždějících aut si museli myslet, že jsem se zbláznila :-D

Ale dál to musím promyslet - na dvou až tříhodinových vyjížďkách to bude za chvíli trochu daleko.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jen takovy kolecko, nepotrebovala jsem tady zadny ctverecky.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska to bylo teda hodne narocny. Ne kvuli vzdalenosti, ale to vedro, to bylo naprosto udesny. Jo a cesta mezi Novym Straseci a Rakovnikem je dalsi do no-go sbirky. Kamiony o vikendu a motorkari jako na okruhu.

MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: z Bystrice n.P. do Kunstatu je to super pojezd skoro bez provozu.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN: Úsek z Pelhřimova do Tábora je fakt peklo, minulý týden tady byly dva smrťáky necelé 2 km od sebe... Strašně hustej provoz, spousta kamionů, skoro žádný prostor navíc. Je to v podstatě spojnice mezi D3 a D1 a taky to tak vypadá. Občas je to nekonečná kolona, do který se jenom zařadíš. Na kole jsem si sem dal zákaz již před mnoha lety, výjimku udělám třeba o víkendu v 5 ráno, kdy je klid.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: vede i k nam a je skvela.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    KURE: Je to tak, no. Bohuzel v tomhle miste Brd neni na silnicku jina moznost. Neni tam zadna jina asfaltka.
    KURE
    KURE --- ---
    WEWERKA: to je kus silnice, kam motorkáři a autíčkáři jezděj dělat brm brm. :) na kole doporučuju v nějakou divnou dobu, nebo počasí...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: 19 vede i kolem nás, je to jedna z nejhorších.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam