• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza
    SKFET
    SKFET --- ---
    jak fermentujete těsto? já jedu jeden den kvásek, jeden den těsto a třetí den zadělám koule (první rundu nechám venku zbytek jde po hodince do lednice... a mega se mi osvědčilo natírat okraje olejem- jsou pak hezky shiny
    SKFET
    SKFET --- ---
    Nejakej archiv

    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Pizza delana v g3 ferrari. Testo delam podle tehle stranku https://mypizzacorner.com/pizza-dough-calculator/

    240g na pizzu, 60% hydratace, 2% soli, proof time cca 16 hodin , active dried yeast. Mouku pouzivam https://www.rohlik.cz/en-CZ/1361967-5-stagioni-type-00-flour-for-neapolitan-pizza
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Dnešní s prosciuttem a rukolou, pořád se mi nedaří ty okraje.

    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

    Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam