úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Pizza 🍕
SKFET
---
---
22:20:34 20.4.2024
2 odpovědi
jak fermentujete těsto? já jedu jeden den kvásek, jeden den těsto a třetí den zadělám koule (první rundu nechám venku zbytek jde po hodince do lednice... a mega se mi osvědčilo natírat okraje olejem- jsou pak hezky shiny
SKFET
---
---
22:16:50 20.4.2024
1 odpověď
+9
Nejakej archiv
SMOKY
---
---
17:49:25 20.4.2024
+1
Pizza delana v g3 ferrari. Testo delam podle tehle stranku
https://mypizzacorner.com/pizza-dough-calculator/
240g na pizzu, 60% hydratace, 2% soli, proof time cca 16 hodin , active dried yeast. Mouku pouzivam
https://www.rohlik.cz/en-CZ/1361967-5-stagioni-type-00-flour-for-neapolitan-pizza
SMOKY
---
---
17:44:12 20.4.2024
2 odpovědi
+12
Dnešní s prosciuttem a rukolou, pořád se mi nedaří ty okraje.
TORI
---
---
14:26:25 20.4.2024
+2
Vítejte a ať se vám tu líbí.
Můžete pozvat své přátele.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam