• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak pec už má DHL, redukce z DE na CZE závit objednanej... Já se těšim jak malej.
    Proč to pujde lépe? Těším se na tu možnost si s tou pizzou manipulovat při pečení. U Arriete taková možnost moc není, neb když zvedneš víko, teplota jde do kopru, plus ta spirála nízko nad těstem.
    Jako říkal jsem si, že pořídím, levnější roccbox, ale tam zase taky není ta možnost manipulace bez toho abych to musel vyndavat ven.
    U Ooni mě zase odrazovala ta výška vstupu a celkově jak je to posazené.
    Už jsem psal, že se těším?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: no prijde mi to rozhodne vic nahusteny nez vidam ve videich.
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: mas je vevnitr z 90% vzduch nebo spis vic testa? Podle toho se nejlip pozna jestli to je nebo neni testo, posli priste fotku na rezu.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ENDREW: tu mam ja :)

ENDREW: uz mlcim sry jsem hroznej :D

Priste necham schvalne vetsi.
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    ENDREW: Teď koukám, že ty kurvy máj xl verzi ty pizza pece. Kurva proč jsem si toho nevšiml dřív….
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    POHODAVOLE: :) opět tě odkážu na první fotku a jeho pravou část. Pizzy máš moc hezky. Dle bublin soudím, že ty okraje nebudou problém s testem, ale možná spíš s vytahováním těsta.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ENDREW: to chapu, ale tam to pujde vyresit nejakym prkynkem vid. Je to pokladam na stul, ktery ma vrsek ze dvou kusu dlazby :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcera jsem delal 18 pizz. V kraje uz moc neverim, ale dam tomu jeste posledni sanci pri pouziti toho puvodniho testa. Vicemene uz jedu jen max vykon, ale i tak se teplota po celou dobu meni dle rychlosti pripravy. S vysledkem nemam problem. Nekdy se mi ale stane, ze neni propecena na sto procent.

ENDREW
    ENDREW --- ---
    POHODAVOLE: Ano je to plastový stůl a negeneruje moc velký teplo. Stojí totiž na nožičkách. Viz první foto. V pravém spodním rohu je nožička vidět.
    Horší je to s těmi dvířky. Automaticky mám tendence je na ten stůl položit.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ENDREW: ja ji mam prave taky a prijde mi, ze hreje dost, ale treba jsem jen paranoidni :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ENDREW: negeneruje moc velky teplo na plastovy stul, jestli je teda plastovy?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ENDREW: 14" pro mě je už to XL zbytečně velký
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Jo kdyby jen nebyli tak zasrané dráhy.. Bereš xl nebo 14”?
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Aha tak to já mam jinou jebku

GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Jeste dodam, ze NZ/AU "matice" je uplne neco jinyho nez co je tady v evrope.
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    ENDREW: regulator. Myslim, ze sem to i konzultoval s typkem z toho webu, cos posilal. A menil jsem teda regulatory.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Peněženka krvácí, ale je objednáno... Už se na to těším až to rozjedu. Objednáno z ofen.de
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    KARLOSK: Aha ok! Dikec za link.
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    KARLOSK: Co je jebka na 6 pizza kouli? Takovej ten potravinarskej plastovej box nebo neci jinyho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam