• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Jo kdyby jen nebyli tak zasrané dráhy.. Bereš xl nebo 14”?
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Aha tak to já mam jinou jebku

GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Jeste dodam, ze NZ/AU "matice" je uplne neco jinyho nez co je tady v evrope.
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    ENDREW: regulator. Myslim, ze sem to i konzultoval s typkem z toho webu, cos posilal. A menil jsem teda regulatory.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Peněženka krvácí, ale je objednáno... Už se na to těším až to rozjedu. Objednáno z ofen.de
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    KARLOSK: Aha ok! Dikec za link.
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    KARLOSK: Co je jebka na 6 pizza kouli? Takovej ten potravinarskej plastovej box nebo neci jinyho?
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Jebka na 6 pizza kouli je super. Mam dvě a žena si to chválí ze když dělá dort muže v tom pohodlně a bezpečně uložit i korpus nebo jakýkoliv neskladný píčoviny, který by neměli vyschnout. Navíc do toho ukládáme nedojedeny pizzy.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ENDREW: 180 Kč je už oproti 18k za pec, lopatu, ten otáčecí klacek a tu jebku na šest pizza koulí dost v poho... 🤣
    Ale co, žiju jen jednou😉
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    Koukám, že to chtěj ty ku*vy 180kc,-
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Potřebuješ tohle
    Redukce česká bomba/německý závit | Kobras
    https://benatky.kobras.cz/produkt/redukce-ceska-bomba-nemecky-zavit?gad_source=1&gad_campaignid=22623606235

Najdi si nejbližší karavan shop a zajdi si pro to. Máj to většinou skladem je to běžná záležitost
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ENDREW: ok, takže si to jdu objednat, s ad to bude fungovat
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Ano je to cesta, ale kdybys nedejboze reklamoval musíš to přehazovat, nebo si udělat novou hadici. Věř mi že jednodušší je koupit si tu redukci na cz bombu a mas po starostech. Jedna redukce vyjde na paar kaček a vše ostatní zůstává originál.

Neexistuje nic jako cz regulak, existuje pouze rozdílná norma závitu. Takže stejnej regulak je pouzitelnej i u nás pokud ma stejný závit.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GARFIELD: No hořák je kalibrovanej na Německých 50 mbar, takže na tu naší CZE PB lahev dám ten regulátor na 50 mbar místo českých 30 mbar a budu v pohodě, ne?
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    GARFIELD: 29 a 32 značí co? Regulátor? Hořáky jsou tuším bud 50 nebo 30 a podle toho se volí regulátor. Může být že jsou zde odchylky v řádu jednotek a pokud byl původně 29 a ty tam posíláš větší tlak tak je jasny ze to hoří víc.

Pokud však máš svou ooni i s hadici stačí jen redukce na závit bomby. Ten regulak si tlak zreguluje. Není třeba kupovat a měnit hadici. Je to desnej voser.

Eurosada pro připojení plynových lahví - Nomádem.cz
    https://www.nomadem.cz/eurosada-pro-pripojeni-plynovych-lahvi_z927/
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    Btw včera jsem nakopl tu Lidl picku a jako dobrý. Lepši než elektrika, protože je to cítit plamenem. Mam vsak dva zásadní problémy.
    1. Je malá takže jakoukoliv pizza co ma aspoň trochu přijatelnou velikost se mi napaluje. Je to tím že se okraj pizzy příliš přibližuje horakum. Takže řešení je dělat menší placky.
    2. Problém souvisí v podstatě souvisí s tím prvním a to s velikostí. Jak je malá hůř se v ní s pizzou manipuluje. Musí se chvilku po vložení otočit, protože zepředu by byla syrova a vzadu spálena.

Osvědčilo se mi hrát si s teplotou.
    Dam tam pizzu stáhnu plyn na minimum. Za pul min cca otočím, klidně uz nenasazuju dvířka a za další min až min a půl vyndám.
    Dam plyn na max. zavřu a du připravit další.
    A opět po vložení ihned stáhnu plyn na minimum.

Kámen drží teplo dobře, takže odspoda je ideální a nepřipaluje se mi pak tolik na bocích.

Jinak troubu hodnotím jako opět trochu posun v mé pizza game. Ale na dlouho to s ni nevidím. Ten malý prostor mě proste vadí a i když mám křupavé okraje rad, tak raději mam to uvnitř.

ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Dobrá volba! Čekám na nějakou přijatelnou akcii. Mrknu se na to připojení, ale myslím, ze by to mělo byt v pohodě. Záleží jestli je i plynovou hadici. Pak potřebuješ jen závitovou redukci na plynovou bombu. Mam takhle Grill z De a jede to úplně v pohodě.

GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    KARLOSK: over si, zda na tu redukci nebude kalibrovanej ten horak.

Ja daval na ooni z 29 na 32 nebo kolik. A prijde mi, ze to hori daleko vic nez na tech 29. V nemecku je ten rozdil jeste vetsi. Ooni support mi take rikal, ze na NZ pec mi nemuze poslat CZ redukci. Ze to tak nefunguje. (a ty se v CZ koupit daji)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Mám takovej trochu problém, kterej mi tu jistě pomůžete vyřešit.
    Rozhodl jsem se pro Gozney Arc, ale neposílají ji k nám. Mám ji objednat v Německu? Redukci na plyn tu seženu, to už jsem se díval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam