• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Používám Parkside Lidl shit a naprosto v pohodě. Používám ho v kuchyni, dílně, u grilu a všude kde mě napadne a nebojím se aspoň o něj.
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: Ona to neni zadna spickova technolooogie, staci uplne nejlevnejsi a bude fungovat dostatecne. Neni to na mereni telesne teploty takze stupen sem stupen tam je fakt fuk:) Ty drazzsi/profi maji akorat mensi plochu mereni nebo dokazou merit i leskle povrchy. Jinak je to vse presne na +-2°
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Každopádně kdo používáte infra teploměr, doporučte nějaký spolehlivý. Díky.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Pár fotek bedny na koule. Je to fakt robustní kus plastu.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    POHODAVOLE: Pokud dorazí mouka zítra, v pátek bude první pokus, popřípadě až ten další víkend, kdy to beru ke kámošovi na chatu a pojedeme pizza párty. :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KARLOSK: těším se na první pokusy 😃
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Pec už dorazila do práce. Lopata jede bokem tak snad zítra, pozítří...
    Do krabice jsem jen letmo nahlédl, jestli vše dorazilo v pořádku a vypadá to moc krásně. Je to celkem velká kráva, ale bude tam alespoň ten prostor pro manipulaci.
    Bedna na koule je parádní, silikonová část na koule se dá vyndat a box použít na samotné kynutí těsta.
    Otáčecí lopatka vypadá taky kvalitně.
    Přechod z DE na CZE závit je taky doma.
    Ještě jsem pořídil dvě kila Caputo cuuco s extra lepkem pro dlouhé kynutí a nějaký San Marzano v plechu, které jsem ještě nezkoušel.

ENDREW
    ENDREW --- ---
    KARLOSK: Jj myslím, že psal. Dokonce nejen tady, ale četl jsem to i na redditu :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    POHODAVOLE: Za mě v pohodě. Je to okrajema spíše takovej NY style, takže pokud netoužíš po nepolské pizze, buď spokojený :) jen bych to vytáhnul o 15 sekund dříve, ale to je jen o preferencích jak to má člověk ty okraje rád propečené.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak pec už má DHL, redukce z DE na CZE závit objednanej... Já se těšim jak malej.
    Proč to pujde lépe? Těším se na tu možnost si s tou pizzou manipulovat při pečení. U Arriete taková možnost moc není, neb když zvedneš víko, teplota jde do kopru, plus ta spirála nízko nad těstem.
    Jako říkal jsem si, že pořídím, levnější roccbox, ale tam zase taky není ta možnost manipulace bez toho abych to musel vyndavat ven.
    U Ooni mě zase odrazovala ta výška vstupu a celkově jak je to posazené.
    Už jsem psal, že se těším?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: no prijde mi to rozhodne vic nahusteny nez vidam ve videich.
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: mas je vevnitr z 90% vzduch nebo spis vic testa? Podle toho se nejlip pozna jestli to je nebo neni testo, posli priste fotku na rezu.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ENDREW: tu mam ja :)

ENDREW: uz mlcim sry jsem hroznej :D

Priste necham schvalne vetsi.
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    ENDREW: Teď koukám, že ty kurvy máj xl verzi ty pizza pece. Kurva proč jsem si toho nevšiml dřív….
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    POHODAVOLE: :) opět tě odkážu na první fotku a jeho pravou část. Pizzy máš moc hezky. Dle bublin soudím, že ty okraje nebudou problém s testem, ale možná spíš s vytahováním těsta.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ENDREW: to chapu, ale tam to pujde vyresit nejakym prkynkem vid. Je to pokladam na stul, ktery ma vrsek ze dvou kusu dlazby :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcera jsem delal 18 pizz. V kraje uz moc neverim, ale dam tomu jeste posledni sanci pri pouziti toho puvodniho testa. Vicemene uz jedu jen max vykon, ale i tak se teplota po celou dobu meni dle rychlosti pripravy. S vysledkem nemam problem. Nekdy se mi ale stane, ze neni propecena na sto procent.

ENDREW
    ENDREW --- ---
    POHODAVOLE: Ano je to plastový stůl a negeneruje moc velký teplo. Stojí totiž na nožičkách. Viz první foto. V pravém spodním rohu je nožička vidět.
    Horší je to s těmi dvířky. Automaticky mám tendence je na ten stůl položit.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ENDREW: ja ji mam prave taky a prijde mi, ze hreje dost, ale treba jsem jen paranoidni :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ENDREW: negeneruje moc velky teplo na plastovy stul, jestli je teda plastovy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam