• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIHorkovzdusna friteza
    tipy, triky na obsluhu
    recepty optimalizovane pro HF
    rady s vyberem HF
    rozbalit záhlaví
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: Brambory dávám před upečením vařit ve slupce na 8 min ,-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Kureci spizky
    20 min, 180 stupnu, vetrak 2/2
    Maso bylo OK, akorát, ale měla jsem tam i kousky brambor a ty ještě nebyly, takže to chce buď rozdělit a nebo víc času

    ILTU
    ILTU --- ---
    ILLUZE: Ty jsou dobré, taky kupuju už léta.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: Kupuji v Lídlu zavakuované.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: Ok, ozkoušeno na:
    - sladké pečení = rohlíčky a šátečky plněné povidly a džemem - výborné to bylo, stejně tak twisters s Nutelou
    - hodně se u nás díky HF zvýšila spotřeba zeleniny - většinou ji na chvíli naložím do koření a trošky oleje s vodou, hodně jedeme i nakrájenou kukuřici
    - kuřecí vykostěná stehna už nedělám na grilu, jen ve HF, stejně tak grilovací klobásky
    - ohřívám v ní pečivo z předchozího dne
    - boží jsou z ní brambory na X způsobů
    - plněné tortilly
    - skvělé byly zapečené bagety s vejcem se sýrem

    KASUMI
    KASUMI --- ---
    To se musi rozmrazit 🤦‍♀️ tak to jsem neudelala a ma to tvrdy slupky
    Tak priste jinak
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    v globusu jsem koupila zmrzle kukurice do HF
    asi dneska vyzkousim
    SIOLA
    SIOLA --- ---
    Cuketové hranolky s pažitkovým dipem
    hrany:
    obaleno ve strouhance mix klasika/kuku lupínky, gran - padano
    dip:
    pažitka/jogurt/mayo/sůl/pepř
    15 minut na 200 st.

    Díky za inspiraci PohodaVole!

    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak cizrnu jsme dělali až dneska. Podle návodu níže jen nakonec jsem dal 6min na 190. Máme jen se solí. Zkouším na to i kernel season přichuťe. No nějakou příchuť bych si rád nechal poradit. Je to dobrý. Žena říkala třeba do salátu ze by to bylo super. Tak dík za tip 👍
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    davejte sem pls i postup toho, co se vam osvedcilo
    SIOLA
    SIOLA --- ---
    Kuřeci hnáty a grilovaná zelenina děláno v režim SYNC v dvoukomorovym Tefalu :) a trochu Sambalu k tomu…

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcera jsem zkousel cuketovy "hranolky" a bramboru. Oboji bylo fajn.



    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    jinak to jde s jakoukouliv luštěninou.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KASUMI: ano mekka. Vcera jsem ji mel takto prvne a dost me prekvapilo, jak dobre chutna :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    POHODAVOLE: z plechovky? tedy mekkou?
    mmch smazena cizrna byl jeden z duvodu, proc me ta HF lakala.. presne na mlsani..
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Dík taky to dneska zkusím.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CHOCHA: akorat jsem ji oplachl, pak dal na 190 na 15 minut, vyndal, pridal olej a koreni a vratil na tri minuty na 180. Priste budu delat o neco dele, aby byla vetsi cast krupava. Ma to byt na chroupani nez jako hlavni chod.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    POHODAVOLE: a dělal jsi ji jen tak nebo nebo jsi tov něčem obaloval?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Zkousel jsem cizrnu a rozhodne budu opakovat :)

    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Paleosnadno se ted dala na hf.. tak jsme zvedava
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ha- mražené máslové syrové croisanty (já konkétně z Alberta)

    2 minuty předehřát fritézu
    20 minut na 150 °
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam