• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIHorkovzdusna friteza
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Grilovací sýr už jen z fritézy. Do toho se pak namáčí opečená bageta.

    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Vyborny zpusob pro zpracovani nadurody rajcat
    Nakrajet na 1/4, lehce olej a sul, vyskladat v 1 patre
    Vetsi mnozstvi je fotka po hodine na 110 st a 2/2 vetracku(max vykon), jeste jsem pak pridala 15 min, to je ta druha fotka, kdy jsem ji nezvladla udelat pred castecnym snezenim
    Tech 15 min navic to jeste trosku vysusilo, po te hodine to bylo jeste dost stavnaty
    Je to fakt mnam
    Podle navodu se to ma ted dat do ciste sklenice s olejem a tymianem, ale my to driv sezereme, nez to bude nutne skladovat 😀
    Je v tom asi 3/4 - 1 kg mensich rajcat

    LYNCH
    LYNCH --- ---
    JINX: ani náhodou v HF ohříváš daleko menší prostor atd
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JINX: ne, natož v té rychlosti co to umí HF - pro simulaci potřebuješ nejprve troubu roztopit a pak ještě valit na plný výkon a horkvdzch a mít ty věci na roštu.
    JINX
    JINX --- ---
    Dá se stejných výsledku dosáhnout i s normální troubou která má horkovzduch? Uvažují nad fritezou ale myslím ze pokud má člověk troubu tak to je skoro totéž.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: Brambory dávám před upečením vařit ve slupce na 8 min ,-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Kureci spizky
    20 min, 180 stupnu, vetrak 2/2
    Maso bylo OK, akorát, ale měla jsem tam i kousky brambor a ty ještě nebyly, takže to chce buď rozdělit a nebo víc času

    ILTU
    ILTU --- ---
    ILLUZE: Ty jsou dobré, taky kupuju už léta.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: Kupuji v Lídlu zavakuované.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: Ok, ozkoušeno na:
    - sladké pečení = rohlíčky a šátečky plněné povidly a džemem - výborné to bylo, stejně tak twisters s Nutelou
    - hodně se u nás díky HF zvýšila spotřeba zeleniny - většinou ji na chvíli naložím do koření a trošky oleje s vodou, hodně jedeme i nakrájenou kukuřici
    - kuřecí vykostěná stehna už nedělám na grilu, jen ve HF, stejně tak grilovací klobásky
    - ohřívám v ní pečivo z předchozího dne
    - boží jsou z ní brambory na X způsobů
    - plněné tortilly
    - skvělé byly zapečené bagety s vejcem se sýrem

    KASUMI
    KASUMI --- ---
    To se musi rozmrazit 🤦‍♀️ tak to jsem neudelala a ma to tvrdy slupky
    Tak priste jinak
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    v globusu jsem koupila zmrzle kukurice do HF
    asi dneska vyzkousim
    SIOLA
    SIOLA --- ---
    Cuketové hranolky s pažitkovým dipem
    hrany:
    obaleno ve strouhance mix klasika/kuku lupínky, gran - padano
    dip:
    pažitka/jogurt/mayo/sůl/pepř
    15 minut na 200 st.

    Díky za inspiraci PohodaVole!

    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak cizrnu jsme dělali až dneska. Podle návodu níže jen nakonec jsem dal 6min na 190. Máme jen se solí. Zkouším na to i kernel season přichuťe. No nějakou příchuť bych si rád nechal poradit. Je to dobrý. Žena říkala třeba do salátu ze by to bylo super. Tak dík za tip 👍
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    davejte sem pls i postup toho, co se vam osvedcilo
    SIOLA
    SIOLA --- ---
    Kuřeci hnáty a grilovaná zelenina děláno v režim SYNC v dvoukomorovym Tefalu :) a trochu Sambalu k tomu…

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcera jsem zkousel cuketovy "hranolky" a bramboru. Oboji bylo fajn.



    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    jinak to jde s jakoukouliv luštěninou.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KASUMI: ano mekka. Vcera jsem ji mel takto prvne a dost me prekvapilo, jak dobre chutna :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    POHODAVOLE: z plechovky? tedy mekkou?
    mmch smazena cizrna byl jeden z duvodu, proc me ta HF lakala.. presne na mlsani..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam