• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIHorkovzdusna friteza
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    NAVARA: pecivo ze supermarketů nebrat, vyhozený prachy
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Však prodávají zmražené polotovary, které se takhle dokončují - ať už v obchodech nebo doma :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    neni to žádná haute cuisine, ale sezonni zalezitost-jitrnice či jelita jsou na 170 za deset minut z af taky dobrý. jen to teda nemá takový ty připečánky z panve a sádla..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    minule jsem delala "smazeny kure" - v testicku a dost pomohlo to postrikat olejem a delat pri 190-195 stupnich
    dneska jsem mela nalozeny kure v citronu a po pr hodinach jsem ho obalila v ochucenem skrobu a delala podobne a taky bylo mistama hezky krupkave
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jako tohle dost zvysuje moznosti konzumace peciva u nas doma, my nic nemrazime, pac z mw je to hnus
    a cerstvy to proste nevydrzi
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    KASUMI: Je to bozi, dokonce i zitny rohliky z mrazaku ci kaiserky jsou po 4minutach na 180, jak cerstve upeceny.)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SITH: Hele dala jsem 2 min na 180 nejvyssi vykon vetraku (mam dva) a bylo to akorat
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: na kolik stupňů a na jak dlouho pls?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    hmm objevila jsem moznost osvezit pecivo, parada.. za 2 minuty gumova kaiserka ze vcera je krasne krupava a tepla
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    S2FI: Silikon jsem našla v mnoha radách. Nejvíc mě děsil ten z Temu :/
    Tobě díky.
    S2FI
    S2FI --- ---
    JAJITA: Nikdy jsem neslysel, ze by to byla jedina moznost. Nicmene to nadobi ma jiste vliv na snizeni proudeni horkeho vzduchu a pak je potreba s tim pocitat, jidlo obratit atp. Delaj se i pecici papiry primo do HF, ale to osobne nepouzivam
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    S2FI: Takže nemusí být nutně silikon. Díky.
    S2FI
    S2FI --- ---
    JAJITA: Sklenenou zapekaci misku
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Mám novou (druhou) AF, víc sofistikovanější. Používáte v nich někdo kromě “papíru” i nějaké jiné nádobí?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZUZKAOU: Je mi to jasný. Jen mě prostě nenapadlo pražit fazole :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DEEFHA: Jde to s libovolnou luštěninou…
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZUZKAOU: Tohle znám s cizrnou. Fazole by mě nenapadly, ale možná je vyzkouším :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ha- povedly se mi fazole, ktere jsou křupavé a ne tvrde!

Male bílé z plechovky. Slit, oplachnout osusiit. Pridat trosku oleje a vrazit na 10 minut na 150 stupnu a pak to na deset zdvihnout na 200.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: Jsem okouzlena :-)
    Kuřecí prsíčka už naložená, slanina, cibule. Chyběla mi tam ještě paprika, ale tu jsem neměla.
    20 minut na 200 stupňů. Možná bych to příště nechala jen 18 minut.
    ILTU
    ILTU --- ---
    Tak je Silvercrest doma 😊
    Včera naprosto luxusně ohřál řízky, dnes zkouším špízy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam