• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIHorkovzdusna friteza
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SOLEI: Asi bych raději Cosori.
    Já Xiami obyč. poslala dál, pořídila jednošuplíkovou Cosori a je to nebe a dudy.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Dobrý den všem. Po vyhodnocení současné trouby, bylo rozhodnuto pořídit větší, dvoušuplikovou.
    Má někdo zkušenosti se Xiaomi?
    Vzhledem k místu hledám dva šuplíky nad sebou , co největší protože se vaří pro 4, ale police kam přijde má výšku jen 49 cm.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILTU: To chce kuře tak kilo dvacet. Ale z kolotoče je fakt výborný. Vždycky mě chytá nostalgie, taky jsme měli ten otáčecí gril. Vždycky byla bitka a ten plech dole, kam to nejlepší odkapávalo. :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    HANELA: My taky ☺️
    HANELA
    HANELA --- ---
    ILTU: v dětství jsme mívali otáčecí gril. Z něho bylo kuře absolutně nejlepší!
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: Tak už jsem v ní ugrilovala i celé kuře. Jen mi Teda Rohlík nemusel vozit dvoukilového pterodaktyla 🤣 toho jsem musela první cyklus (přednastavený program grilování kuřete, 25 minut na 175 st. C) nechat ležet na odkapávacím plechu, až pak se mi ho podařilo narvat na "kolotoč" (otačecí gril). Dala jsem ještě stejný druhý cyklus.
    Kuře jsem pevně svázala že všech stran provázkem (aby se mi tam vůbec vešlo) a potřela olejem a posypala grilovacím kořením.
    Maso i prsa (!) zůstalo nádherně šťavnaté, kůže křupavá. Jen příště bych přidala 5 minut, stehna byla maličko (opravdu minimálně) krvavá (spíš červená).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: Nebude, to je dost těžký podle toho videa. Vypadá to teda božsky.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: Vyzkouším, uvidím ,-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ILLUZE: Nebude to v tom litat?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ILTU: My ji máme rok a pořád ji používáme. Takže je úspěšná:)
    ILTU
    ILTU --- ---
    FERRYH: Ale jistě, jak si přejete, řeklo sluchátko.
    Digitální horkovzdušná fritéza 9 v 1 SHF 1800 C1
    https://www.lidl.cz/p/silvercrest-kitchen-tools-digitalni-horkovzdusna-friteza-9-v-1-shf-1800-c1/p100387559?
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ILTU: muzes hodit typ, pripadne link?
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: A v Actionu jsem našla čtverhrannou zapékací skleněnou mísu, co se mi do ní přesně vejde ☺️
    ILTU
    ILTU --- ---
    Jen jsem vám chtěla napsat, že jsem dle místní rady poridila HF z Lidlu, jak na ni měli tu výraznou slevu. Defakto to není fritéza, ale malá horkovzdušná troubička - nemá šuplíky.
    A jako u nás jede skoro každý den.
    Hlavní jídla se ještě učím a objevuju, ale zapečené housky, toasty, rozpečené rohlíky... ❤️
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    SITH: Pečící papír do HF :)
    SITH
    SITH --- ---
    ILLUZE: jak se říká té podložce? Pečící forma do fritézy? :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Včera jsem shodou okolností udělala muži právě ta pečená vejce.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam