• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIHorkovzdusna friteza
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    SITH: Pečící papír do HF :)
    SITH
    SITH --- ---
    ILLUZE: jak se říká té podložce? Pečící forma do fritézy? :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Včera jsem shodou okolností udělala muži právě ta pečená vejce.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ZLOKOCKA: Preferuji křupavou a nespálenou, tak ji většinou jen posprejuji olejem nebo potřu bylinkovým máslem a peču na 175 stupňů cca 14 min. Brambory 2 x 12 min, dle množství.
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    ILLUZE: Tu zeleninu tam jen vyskladas a naolejujes. A je lepsi ji delat dele na nizsi teplotu, nebo naopak?
    Omlouvam ze za lama dotaz, ale jsem uplny zacatecnik a tahle jednoducha zelenina vypada super.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PLECH: Nám se horkovzdušnou troubou zvýšila spotřeba zeleniny - v klasické troubě se vždy vysušila a spekla, teď ji máme pečenou co druhý oběd či večeři.
    Podobně jsou z ní fajn opečené či zapečené bagety, různé slané pochutiny jako je cizrna v koření.
    Když nestíhám a nechci péct celý plech koláče (bo to pak vždy zbude na dojezení na mne), HF upeču přiměřené množství a ještě poměrně rychle.

Hodně peču i domácí pečivo, které pak mrazí - HF je na ohřev ideální.
    No a skvělá je na rychlé večeře - zapečeš v ní vejce na šunce se sýrem a hromadou zeleniny, nebo chléb se sýrem, k tomu salát.

ZAVORKA
    ZAVORKA --- ---
    máte někdo srovnání (osobní zkušenost, či z doslechu) mezi vyhříváním HF topným tělesem vs. infračerveným světlem ?
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    Tak se taky hlasim do klubu...
    Teda puvodni plan by papinak - z toho vylez Insta pot a nakonec je Insta pot s air fryierem ;)

2BFREE
    2BFREE --- ---
    Možná by zde mohlo někoho zaujmout...

Horkovzdušná fritéza Sencor SFR 9000SS
    https://testuj.to/testovani/horkovzdusna-friteza-sencor-sfr-9000ss-2
    Horkovzdušná fritéza Sencor SFR 6900BK
    https://testuj.to/testovani/horkovzdusna-friteza-sencor-sfr-6900bk-2
    Horkovzdušná fritéza Sencor SFR 1250BK
    https://testuj.to/testovani/horkovzdusna-friteza-sencor-sfr-1250bk-2
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    NAVARA: pecivo ze supermarketů nebrat, vyhozený prachy
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Však prodávají zmražené polotovary, které se takhle dokončují - ať už v obchodech nebo doma :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    neni to žádná haute cuisine, ale sezonni zalezitost-jitrnice či jelita jsou na 170 za deset minut z af taky dobrý. jen to teda nemá takový ty připečánky z panve a sádla..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    minule jsem delala "smazeny kure" - v testicku a dost pomohlo to postrikat olejem a delat pri 190-195 stupnich
    dneska jsem mela nalozeny kure v citronu a po pr hodinach jsem ho obalila v ochucenem skrobu a delala podobne a taky bylo mistama hezky krupkave
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jako tohle dost zvysuje moznosti konzumace peciva u nas doma, my nic nemrazime, pac z mw je to hnus
    a cerstvy to proste nevydrzi
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    KASUMI: Je to bozi, dokonce i zitny rohliky z mrazaku ci kaiserky jsou po 4minutach na 180, jak cerstve upeceny.)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SITH: Hele dala jsem 2 min na 180 nejvyssi vykon vetraku (mam dva) a bylo to akorat
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: na kolik stupňů a na jak dlouho pls?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    hmm objevila jsem moznost osvezit pecivo, parada.. za 2 minuty gumova kaiserka ze vcera je krasne krupava a tepla
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    S2FI: Silikon jsem našla v mnoha radách. Nejvíc mě děsil ten z Temu :/
    Tobě díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam