• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIHorkovzdusna friteza
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    FERRYH: Moje nesmrděla a ani není moc hlučná.
    Spíš mi přijde že blbě hřeje a nedosahuje teplot kterých by měla dosahovat.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    FERRYH: asi záleží…já mám nejakou low-endovou Xiaomi, plastem to nesmrdělo, hučení je sotva slyšet, to pípání jakbysmet (to je trochu nevyhoda.)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ja cetl u tech HF Xiaomi - v recenzich od lidi - hlavne dve kriticke veci:
    smrdi to na zacatku docela hodne plastem ... to prej i dost v jidle ...
    a je hrozne hlucna - hlavne pry to jeji pipani a nejde to ztlumit, ale i hukot cele fritezy ...

ovsem neni to ma zkusenost - jen to co jsem vycetl z recenzi uzivatelu na alze, tak to je treba brat s nalezitou rezervou..
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SOLEI: Já mám Xiaomi normální už asi 3 roky. Už bych si to znovu nekoupil a šel bych do jiné značky.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOCHANSKA_CH: Jsem včera potkal v Lidlu 1.21kg kuře s 60% slevou, ugriloval a to nakapaný z plechu jsem snědl s chlebem sám :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ILTU: Má nějak jinak řešené topení a ventilaci, jídlo jde rychleji hotové.
    ILTU
    ILTU --- ---
    JAJITA: V čem je lepší?
    ILTU
    ILTU --- ---
    KOCHANSKA_CH: A to já taky objednala, ale Rohlík to prostě dodává, jak to ve skladu padne pod ruku. ☺️ Což není stížnost, ale konstatování.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    JAJITA: aktuálně mám Tefal.je hodně dobrá, jen fakt zvětšuji. Odxiaomi mám víc věcí včetně ryzovaru a vysavače a nijak si nestěžuju. (Např ten tyčový vysavač pro babičku je úplně dokonalý). Proto jsem na tímto začala dumat. Nevím jestli na Cosori zlomim muže, přirovnává to k iPhonu ( předimenzované, drahé a polovinu funkci běžný člověk neocení)..... Jestli ho mám vybrat potřebují mít dobré argumenty.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SOLEI: Mrkni na ně, mají zajímavé typy.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SOLEI: Asi bych raději Cosori.
    Já Xiami obyč. poslala dál, pořídila jednošuplíkovou Cosori a je to nebe a dudy.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Dobrý den všem. Po vyhodnocení současné trouby, bylo rozhodnuto pořídit větší, dvoušuplikovou.
    Má někdo zkušenosti se Xiaomi?
    Vzhledem k místu hledám dva šuplíky nad sebou , co největší protože se vaří pro 4, ale police kam přijde má výšku jen 49 cm.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILTU: To chce kuře tak kilo dvacet. Ale z kolotoče je fakt výborný. Vždycky mě chytá nostalgie, taky jsme měli ten otáčecí gril. Vždycky byla bitka a ten plech dole, kam to nejlepší odkapávalo. :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    HANELA: My taky ☺️
    HANELA
    HANELA --- ---
    ILTU: v dětství jsme mívali otáčecí gril. Z něho bylo kuře absolutně nejlepší!
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: Tak už jsem v ní ugrilovala i celé kuře. Jen mi Teda Rohlík nemusel vozit dvoukilového pterodaktyla 🤣 toho jsem musela první cyklus (přednastavený program grilování kuřete, 25 minut na 175 st. C) nechat ležet na odkapávacím plechu, až pak se mi ho podařilo narvat na "kolotoč" (otačecí gril). Dala jsem ještě stejný druhý cyklus.
    Kuře jsem pevně svázala že všech stran provázkem (aby se mi tam vůbec vešlo) a potřela olejem a posypala grilovacím kořením.
    Maso i prsa (!) zůstalo nádherně šťavnaté, kůže křupavá. Jen příště bych přidala 5 minut, stehna byla maličko (opravdu minimálně) krvavá (spíš červená).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: Nebude, to je dost těžký podle toho videa. Vypadá to teda božsky.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: Vyzkouším, uvidím ,-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ILLUZE: Nebude to v tom litat?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam