• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIHorkovzdusna friteza
    ILTU
    ILTU --- ---
    FERRYH: Brokolice teda u nás nenašla své místo. Tu mi nikdo nejí. Njn.
    ILTU
    ILTU --- ---
    FERRYH: A ty větší se dají rozmixovat.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ILTU: mimochodem totez plati i pro brokolici... ta je dokonce mekka daleko rychleji... tam musis davat bacha a nepresmahnout :O)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ILTU: jj ja mam taky rad kvetakovej vyvar a pak polevku z toho na ruzne zpusoby...
    ale presne jak pises: delam ho z tech zbytku ... :O) a ty mensi listky a mensi kousky kostalu jsou dobre i jako zelenina v te polevce, takze o nic neprijdes :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    FERRYH: Já z té vody dělám květákovou polévku, kterou milujeme ☺️
    Ale tu můžu udělat i z odřezků, košťálu a listů. Dík za dobrou zprávu, přestávám to vařit.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ILTU: matka vzdy varila ve slane vode pred obalenim ... ja pak - jeste za jejiho zivota - jako linej kuchar jsem s nekde docetl, ze se to varit nemusi, jen se musi sikovne posolit a nechat tu sul trosku zalest do kvetaku a pripadne i trochu osolit vajicka z toho trojobalu... a pak pomaleji smazit ve vetsi vrstve tuku...
    tak jsem to tak zacal delat - kvetak je takhle mnohem chutnejsi, nevyvari se z nej ta chut a aroma nezmizi ve vode :O)...
    Uznala to pak i ma satricka mati a to je co rict! jako kucharka byla hodne tradicionalista... :O)
    ---
    Nekdo ma obavu ze bude kvetak tvrdej ... opak je pravdou... nekdy kdyz to smazim moc pomalu je ten kvetak o dost mekci nez ten vareny :) uplne se rozpousti jak kase...
    ILTU
    ILTU --- ---
    Dnes k obědu luxusní "smažený" květák. Akorát jsem ho nestihla vyfotit. 😜
    Nezkoušeli jste ho někdo bez předvaření? Já jsem ho jen trošku předvařila, a byl hodně udělaný.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Včera na večeři ke zbytkům krůtího. Jako musím říct, že HT je skvělý pomocník při hubnutí.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    QUANTI: Nope
    Ale hur se loupou, obvykle je vydloubnu lzickou rovnoh na chleba apod
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: Wow, a to neprdnou?
    ILTU
    ILTU --- ---
    KASUMI: To jsou věci!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ILTU: Je na to nejakej automatickej program

ILTU
    ILTU --- ---
    KOCHANSKA_CH: To u nás taky frčí.
    ILTU
    ILTU --- ---
    KASUMI: Jak?
    OSIP
    OSIP --- ---
    BOBESH: body do penny a jiných obchodů se dají levně sehnat na ruzných internetových bazarech. prodavacky si tim asi privydelavaji. https://www.sbazar.cz/hledej/penny%20body
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BOBESH: Aspoň se můžeš podívat, jestli se ti nepálí smažák.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    AXTHEB: aha. ta zas neni "suplikova" :O mno zatim jen spekuluju, ale dekuju za doporuceni, ta vypada tez sikovne!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BOBESH: přidej se k nám do gangu a kup si z Lidlu SHF 1800. Dneska se slevou 300 Kč při nákupu nad 2 000 Kč s kódem SLEVA300
    Protože to grilovaný kuře je kurevsky dobré a hrozně jednoduché.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    POHODAVOLE: nemusis! ale ses hodnej diky! .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam