• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FERRYHONYX BOOX - e-book čtečka - tipy, triky, doporučení... a obecně čtečky s Androidem
    GIBON_FIODOR
    GIBON_FIODOR --- ---
    TILIO: používán air 2 na poznámky v práci a taky bych neměnil. Má to i offline OCR myslím. Zkoušel jsem ho a přečte to i po mě téměř všechno. Převést do do editoru je pak už docela přímočarý.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    mám poke 3 a něco takového si představit nedovedu. na to je to (myslím) strašně pomalý a neohrabaný (byť jako čtečka výborný).
    TILIO
    TILIO --- ---
    Hele a daj se na tom psat delsi kusy textu (rozsahu rekneme mensich desitek NS), ktery by clovek pak treba konvertoval do typed text a bud nekam vyexportoval, nebo nekam prekopiroval, napr. do wordu? Nebo, uplne idealne, dalo by se na tom provozovat word, akorat misto na klavesnici by clovek psal tuztickou a "vono se to" konvertovalo samo? Nebo je to fakt spis jako nejakej Moleskine, kam si clovek dela poznamky a muze s nima treba i hejbat, ale nepise delsi souvisly veci?

(Chapu ze to co chci je asi use case zcela mimo puvodni ucel zarizeni)
    LOGO
    LOGO --- ---
    TILIO: taky používám na psaní poznámek v práci. Už bych neměnil nikdy za papír.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    TILIO: Mám Note na poznámky. Pouze rukou psané, bez OCR. Fakt jen jako náhradu papírového bloku. Pro lepší orientaci v textu by se hodili 4 barvy na zvýraznění, ale řeším to změnou stylu pero / tužka / fix a jde to. Na moje využití je to prima.
    TILIO
    TILIO --- ---
    Pouzivate nekdo boox i na neco jinyho nez na cteni?

Hledam nejaky zarizeni na extenzivni psani, poznamky, velmi dlouhy dokumenty formatu pdf nebo doc, mate s tim nekdo zkusenost?
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    MARTY63: Pokud u nás existuje prodejce Onyx Boox čteček, který poskytuje i pozáruční péči, bylo by užitečné ho mít na nástěnce/v záhlaví. Věděl bych, kde si mám koupit příští čtečku :-)
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    OXYMORON: Jak který.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    chce nekdo ze "znalcu" android-ctecek zvysit prava zde v tomto "chlivku"?
    ...treba na doplnovani do nastenky nejakych sikovnych linku, tipu atd...
    tyhle veci mi moc nejdou ... kdyztak nekoho navrhujte... dohodnu se pak s nim v poste.
    OXYM, MARTY? atd..
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    MARTY63: Prodejce řeší jen záruční opravy
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    PETD: Vyplň si formulář, oni ti napíšou, kam to poslat. Ale tuším, že přo čechy se to opravuje v polským Fixitu
    https://help.boox.com/hc/en-us/requests/new
    Autoryzowany serwis gwarancyjny urządzeń marki Onyx | FixIt
    https://fixit-service.com/en/clients/onyx/
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    MARTY63:
    Tady to píšou na Axos - projednat s prodejcem
    Servisní střediska - aXOs.cz
    https://www.axos.cz/reklamace/servisni-strediska/
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    PETD: Osobně bych doporučil obchod, kde to bylo koupeno a požádal je o kontakt na distributora (dovozce). Možná ti to zajistí i ten obchod, kde jsi kupoval. Ovšem budeš hradit samozřejmě náklady. To bych viděl jako nejschůdnější cestu.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Kdyby měl někdo zájem tak mám k prodeji Onyx Boox Mini C. [Onyx Boox Mini Tab C]
    PETD
    PETD --- ---
    Zdravím,
    bohužel se mi rozhodla čtečka Poke 3, že přestane fungovat. Je už po záruce, takže bych jí rád nechal opravit. Tuší někdo, jaký servis to udělá? Bohuže mé hledání nebylo úplně úspěšné, takže bych se rád, zeptal jestli tu někdo nemá s nějakým servisem zkušenost?
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    MEMNON666: V podstatě ano. To, že je ten displej vyšisovaně barevnej je vykoupeno tím, co jsem popsal. Což mi často nestojí za to. Jako jediný zařízení na čtení PDF (protože na nic jinýho to nepoužívám) bych to nechtěl. On ten negativní dopad je dvojí - nejde jen o tu vrstvu navíc, díky který to je tmavší, ale i o to, že barevná vrstva má poloviční rozlišení a ten rastr je vidět. Člověka to nutí kompenzovat intezivnějším podsvícením - což má dopad zase na výdrž.
    Je to ale jinak hezkej kus železa, funguje velmi svižně a spolehlivě. Abych nebyl jen negativní :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    OXYMORON: takže stále stejný "problém" jako už u color lux?
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    SPIKE411: Boox Note 3 C Air není špatmej. Ale pořád mi vadí skutečnost, že ta barevná vrstva pocit z toho zařízení paradoxně posílá do saker. Displej je výrazně tmavší a není tak jemný (nemám na mysli rozlišení, ale to jak to vypadá, mřížka tý barevný vrstvy to prostě kazí). Poslední dobou - pokud nepotřebuju barvu - sahám spíše po starším Air první generace. Na tom se mi i lépe píše - má zcela hladký povrch, silikonový hrot po něm klouže úplně bez odporu a snadno. U trojky je aplikována hrubší fólie - zdá se, že podlehli módnímu trendu napodobování, tedy pocitu psaní na papír. Škoda.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PECA: yota byla fajn, jen ta výdrž baterky byla dost limitující (a v mobilní části nepodpora některých 4g frekvencí pokud si to dobře pamatuji)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Škoda i té absence GPS. Na týdenní výlety do hor a možnosti mapy.cz a k tomu starou Nokii by to pro mě byl skvělý společník. Bez socek, s knížkou a s mapou a nouzový volání ideální kombo na detox. A taky nižší cena by byla vítána.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam