na tohle ti ja osobne nedokazu odpovedet... pouzivam zasadne vzdy jen presun z PC na Ctecku po kabelu ... nikdy jsem ani nezkousel ty sendTo sluzby ve cteckach ... je mi to jako staremu dedkovi ajtackemu docela proti srsti... 😎😀
mozna nekdo jinej?
mimochodem ty Onyx ctecky jsou vsechny na androidu ...teda se trosku obavam ze to nebudu uplne komaptibl s tvejma predstavama kdyz jak si psala jinde jsi zvykla na iPhony ... nejsem v tom nejak moc zkusenej tester ale zda se mi ze jde o dost radikalne jine prostredi a teda i navyky .. a on ten Onyx je i v tom androidu dost "osobitej" ...nekdy z nej vyslovene splham zoufalstvim po zdi :O))
jasna vyhoda jsou ty knihovnicke e-pujcovny za par korun ktere tam muzes naistalovat viz treba palmknihy
https://www.pujcovani-eknih.cz/v tom je ten onyx ve cteckach skoro bez konkurence....
definovani jak presne se ma co zobrazovat a jak kvalitne cist text ci obrazky tak je take az neuveritelnej... ja tam neste nepostihl ani desetinu toho co to umi...
ale prostredi teda OS po prechodu z pocketbooku me teda dost obcas deprimuje ...a pak to jak rychle se vybiji... zadne 14 dni a pak nabit jako u PB ... ale pekne jak ma mobilech jednou za dva tri dny pri delsim cteni...
mam Onyxe rad... a zpatky na PB bych urcite nesel ale.... nekdy me tecou nervy.. to musim uprimne rict :O)) jen abys vedela i zapory...
na ty osatni veci ti snad odpovi nekdo jinej ja fakt jsem spis vse pres PC ...a mobil mam jen na volani a na kouknuti se kolik je hodin a jakej den v kalendari :O)) nesnasim ty smart-mrchy! 👿 tak jsem pro tebe blbej radce