• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DABEgravel bike / bikepacking / trasy / gear
    Vše okolo bikepackingu, gravel či jiných kolech, šlapání a svobodě.
    rozbalit záhlaví
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MARASAN: Dik! Nastoupano cca 2150m. Bylo to hodne po silnici, nedarilo se nam moc hezky najit neco rozumneho v terenu.

GPX z Wahoo prilozene

MARASAN
    MARASAN --- ---
    GOSHEWAN: nemas gpx? kolik nastoupano. Moc pekny, kazdopadne. Vedro muselo byt umorny.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tento vikend trochu upocene z Ceskych Budejovic do Breclavi (vcera prumer 29°C), pro zmenu ve skupine

255km / 2150m / 12h

Na to, ze jsme ze soboty na nedeli neplanovane dostali pro sebe k dispozici vybaveny sklipek, se nam pak jelo prekvapive dobre (:

DRAGON
    DRAGON --- ---
    GOSHEWAN: to teda :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DRAGON: Mne se libilo jak se kazdy den menil raz krajiny. Trasu jsem mel upravenou za prve tim, ze jezdim po pivovarech, a za druhe tim, ze jeste nejezdi privozy (: Jinak by byla jina, dost mozna i hezci.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GOSHEWAN: tohle mame pripraveny s kamosem na cerven, Vimperk -> Kvilda -> pramen Vltavy -> Vrsovice :) Uz jsme to jeli v 2023 a je to pecka. Kamos kvuli tomu kupoval k bajku gravel :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Pocasi vyslo paradne. Ve ctvrtek v noci trochu chladno, ale jinak perfektni (:

DABE
    DABE --- ---
    SKUTRJOHNY: krásný flek na spaní! Skoro si to žádalo česnečku namísto hřibovky;)
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    DABE: ja mel tento vikend podobne oblozene kolo, tak ze zdravim :)

byl to takovy 3denni okruh do Malých Karpat, abych se tam nalozil v cesneku.

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MARASAN: A jeste jsem teda zjistil, ze ji mam v ramci pojisteni domacnosti od Kooperativy (varianta Komfort). Neznam plne detaily, ale ve smlouve mam limit 10000Kc/zasah a pocet zasahu bez omezeni.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DEB: Tady mas gpx z cyklopocitace po dnech. Je tam nekolik zajizdek kvuli pivovarum (:

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MARASAN: Spletl jsem se a mam to zdarma v ramci Erste Premier. 12x za rok limit 4000Kc. Nicmene ptali se i kamosi a dosli jsme k tomuhle clanku, ktery je aktualni: https://www.penize.cz/doprava/487261-problem-pri-vylete-na-kole-pomoc-prijede-i-zadarmo-jak-funguje-cykloasistence
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: ja mam kdyztak bikeplan, vychazi 1600/rok (SBCR kod na pokladne pro 10% off)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    GOSHEWAN: co je to za sluzbu? #dik
    DEB
    DEB --- ---
    GOSHEWAN: tak nam sem dej tu final verzi :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DEB: Snazil jsem se drzet co nejvic u vody. Ne vzdy to slo a ne vzdy to bylo mimo silnici (spis casto nebylo). Nicmene ja jsem orientovany vic na silnici nez na teren, takze mi asfalt nevadi. Jel jsem vicemene to co jsem posilal s drobnymi zmenami. Bylo tam nekolik slabsich useku co se sjizdnosti tyce, ale celkove jsem byl s vyberem hodne spokojeny. Urcite doporucuju, jen tech kopcu tam na muj vkus fakt neni malo (:

Prvni den a ani vetsinu druheho dne jsem nepotkal nikoho krome hromady zvirat vc. (asi?) rysa.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Take jsem poprve vyuzil cykloasistenci v ramci cestovniho pojisteni k platebni karte. Zasekl se mi retez mezi kazetu a vyplet, ale tak, ze s nim neslo hnout. Borec dojel do 50min doprostred lesa v sobotu v 11 vecer. Byl uplne v pohode, kladivem to pres plastovy klin opatrne vyndal, rozloucil se a ja mohl jit v klidu spat (:

DEB
    DEB --- ---
    GOSHEWAN: a jak bys ohodnotil teren?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tak se to i pres vsechny neprizne osudu povedlo (:
    Od pramene Vltavy do Prahy: 386km / 4599m / 20h 20m (ct odpo - ne odpo)
    DABE
    DABE --- ---
    provedl jsem zátěžový test plášťů tufo thundero HD, 44mm v rámci gravel závodu a obstály na výbornou! defektů jsem potkal cestou poměrně dost.
    DABE
    DABE --- ---
    WEWERKA: je to tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam