EKG: Tak nejak prirozene, jak se komu chce.
Kdo chce at si jede na svem pisecku, a komu to klikne s dalsima tak si postavi neco spolecne.
Kazdy si prirozene najde svoji roli.
Vcera jsme zacali vlastne poprve hrat - vubec poprve se na server pripojili jini lide, nez ja kvuli testovani.
A napred se nic nedelo a vypadalo to, ze budeme vsichni vedle sebe hrat singleplayer.
Na spawnu jsem narazil na jednoho, pozdravili jsme se a kratce zdvorile pokecali, nacez se on vydal kamsi.
Za chvilicku se pripojil druhy, tak jsem chvili koukal na mapu kde se pohybuje a sel se podivat co dela.
Byl AFK a chystali se ho sezrat vlci :) tak jsem se zase vratil na spawn pokracovat ve svych pokusech s teleportaci a command blokama.
Ale o 5 minut pozdeji se vydavam s jednim clovekem nekam na jih, kde se podle me mapy mela nachazet velka ruina (v ramci testovani jsem uz predtim trochu obletl okoli).
Nasli jsme rozpadly kostel, usnesli se ze si z nej udelame brloh, a zacali zvelebovat.
A za chvili jsme tam najednou 4, ja s Pepperem "ozivujeme" kostel, dalsi si hned vedle nas opravuje druhou mega ruinu, a treti si stavi nejakej brezovej srub neco co.
Stavime si celkem svoje, ale pomahame si jako sousede v kazde male vesnici, kde si jeden od druheho pujcuji sekacku a motorovou pilu
(btw. jestli mi Namathur zas vrati michacku se zatvrdlym betonem, tak mu pak v noci pustim kozy z ohrady!) ;)
Probehl i nejaky lehky obchod, kdy jsme jednoho souseda utahli na vareny nudli a za budouci prislib hrstky medenych nugetu dostali asi 50 kubiku dreveneho uhli.