• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKGVintage Story
    EKG
    EKG --- ---
    Sakra, tak to fakt abych vychytal ty verze.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Jsme čtyři na jednom pěkném místě.

Já se odtamtud právě vrátil poté, co jsem před barákem umlátil driftera lopatou (všechny zbraně jsem zahodil, abych z výpravy do ruin dotáhl loot - rozuměj například nádhernej stůl, oštěp jsem vyhodil, abych dovlekl i nějakou tu Fire Clay). Následně jsem s necelým jedním hp odhopsal jak štajerák domů, abych se tam zazdil, trochu poléčil a vyspal a nastavil tak spawn point.
    Nojo, jenže doma nebyla postel. Tak jsem začal rozebírat opatrně doškovou střechu, aby byla sláma. Jenže nemám nůž! Ani blbé dva stejné šutry!! Ke kamarádům to mám přes náves, to nedám, chcípnu a respawnu se zase v prdelákově. A to už tou pididírou v střeše propad další drifter a sejmul mě na 0,2 hp. Takže jsem vlezl zbaběle do komína, co v něm mám žebřík, v něm se taky zazdil a odhlásil se, abych šel spát fyzicky :D

Bavil jsem se neskutečně celou dobu :)

BATovi tímto poděkování za server a možnost hrát. Až se naloguju, postavím mu záhonek.

A až bude dlátko, vychiseluju nějaké roztomilé náhrobky za každou smrt, ať to tam máme hezký :)
    EKG
    EKG --- ---
    Btw jak to planujete hrat? Spolecna zakladna, nebo kazdy sam za sebe daleko daleko? Ja jako stary jezevec jsem vzdycky planoval, ze budu sedet doma a starat se o urodu, jen at mlady behaji po svete a nosi mi seminka vymenou za obedy ;)
    EKG
    EKG --- ---
    FUMO: Stav se na discordu, o kousek niz je pozvanka, kterou dam do zahlavi az doma na kompu.
    FUMO
    FUMO --- ---
    BAT: Ahoj, sem absolutni lama, ale MC jsem driv hraval. Kdyz bych nasel cas, jak to mam udelat, abych si k vam skocil na navstevu?
    BAT
    BAT --- ---
    Tak uz je nas na discordu celych 5 !
    Nikdo se sice jeste do hry nepripojil, ale to uz je deetail, to prijde, to prijde... :)
    BAT
    BAT --- ---
    MALLOCH001: Super, budeme se tesit.
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    BAT: super, v pátek přijedu z dovo a pak písnu nick a připojím se!:)
    BAT
    BAT --- ---
    Tak server bezi.

Jak jsem predesilal, dokud neni stabilni 1.21, pobezi tam 1.21.0-rc4.
    Kdo se chce pripojit, musi pouzit 1.21.0-rc4 a musi mi rict jmeno herniho uctu, at ho muzu na serveru whitelistnout.
    Podrobnosti na Discordu (BAT).

Jinak je to zatim maly svet 256k * 256k, vyska sveta 256, max. dohlednost 40 chunku (1280 bloku).
    12 dni v mesici, den trvajici 80 minut,
    Survival, Rifty, Temp Storms, Lore obsah,
    kruta zima, drop itemu pri smrti,
    padajici hlina, padajici stropy pri kopani,
    ohen se siri, blesky zapaluji, podzemni pestovani,
    maximalni rychlost kopani, nejnizsi opotrebeni nastroju,
    35 HP, 200% rychlost HP regenerace,
    25% hlad, defaultni kazeni jidla,
    ...vic si ted nevybavuju.

Je to prvni test, takze zadne z tech nastaveni neberte jako ze to takhle urcite bude 0 ale dejte mi vedet, jestli se vam neco nelibi.
    Prioritou je ted nekdy s co nejvice lidmi hopnout na server a chvili tam blbnout, at vidime jak ten server bezi.
    BAT
    BAT --- ---
    Tak server uz je, akorat teda neni nastavenej a nainstalovanej.
    Pripadam si jak cirkusak jak skacu mezi nastavovanim serveru a discordu...
    BAT
    BAT --- ---
    Myslite ze ma smysl abych tam delal kanaly pro cesky a anglicky muvici zvlast?
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: Jo :) ja to sem jeste nechtel davat dokud to nejak lip nenastavim, ale... ok.
    Hodte kdyztak na nastenku.
    Temporally Stable
    https://discord.gg/2ZFmXhgt
    EKG
    EKG --- ---
    BAT: Urcite by tady mela byt pozvanka, jinak tam budes sam ;)
    BAT
    BAT --- ---
    OMNISLASH: Pravda pravda, to by chtelo. Dik.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BAT: Je dobre mit nejaky read-only game server announcement kanal na veci jako "Zitra v 1500 vypiname, kvuli restartu. Pravdepodobne zapneme zase v 1700" a "Zrovna jsme planovane vypnuli, pravdepodobne zapneme v 1700" a "Nejak se nedari, snad zapneme v 1800" a "Server opet bezi, pridali jsme mody X, y a Z."
    BAT
    BAT --- ---
    Jinak jsem zacal nastavovat aspon Discord server.
    A zjistuju, ze vlastne nevim co by tam jak melo byt. Nechtel by si s tim nekdo pohrat?
    Nebo aspon poradit co za kanaly tamdat atp?

Zatim tam je:

Info
    # rules (readonly, seznam pravidel typu "nechovej se jako moula", atp.)
    # server-info (readonly, tam by byl aktualni modlist, atp.)

Text Channels
    # general (duh?)
    # mod-suggestions (navrhy na mody co pridat na server)
    # mod-polls (hlasovani o predbezne vybranych modech pro pridani)
    BAT
    BAT --- ---
    NAMATHUR: Reforged Tools vypada dobre - asi pridam na provizorni seznam, Auto Map Markers taktez.

Fakt, ze ti nechybi Primitive Survival mi rika, ze jsi nikdy nezkusil lov zizal!

NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    BAT: pokud bych se připojil, tak:
    Butcher jsem zkoušel, teď hraju bez něj a docela mi chybí :)
    jsem zvyklej na 30denní měsíc (v prvním pokusu to byla KRUŠNÁ zima), takže 12 (20) dní je cajk

Plumpkins ti odkazujou na Reforged Tools, což, jak koukám, je docela pěkná kosmetika.

S těmi závaly ... v mulťáku by to mohla být sranda + potřeba koordinované logistiky, v singlu jsem to vypnul.

Za sebe - v singlu 1.20.12 (80 hodin) teď jedu Vanillu s:
    Better Ruins
    Carry On
    Auto Map Markers (Shift+klik přidá marker s popiskou do mapy, docela doporučuju)

V 1.19 jsem měl navíc
    Primitive Survival (vůbec mi nechybí)
    Butcher (ten mi chybí, ale nechci si to rozbít)
    nějakej ten HUD udělátor, co přidával do HUDu "výšku, tlak, teplotu, rosný bod" (chybí mi, ale dá se bez něj obejít)
    BAT
    BAT --- ---
    K tem zakladnim modum bych rad pridal jeste Primitive Survival.

Chtelo by to nejakej online TODO list nebo co, kde tohle budeme moct resit ...neco zkusim vymyslet.
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: zapomnel jsem se vyjadrit k...
    Skutecna zima - Rozhodne ANO.
    Chisel Tools - Ano (ja se bez toho zatim obesel, ale neni duvod proc to nepouzit).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam