• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKGVintage Story
    EKG
    EKG --- ---
    NAMATHUR: No ja fakt doufam, ze na sobotu jeste zbyde nejaka zima... no ale kdyztak muzu dneska nakreslit hriste, at si decka dojdou zablbnout, kdyz se sejdou. I kdyz asi by to chtelo prvni predvadecku udelat oficialne. BTW mame uz podvlikacky pro celou vesnici? Niti je, ze nevime co s tim.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    EKG: mno, v tomhle oplývám jistým talentem ;) A nebývá to méďa jako Bruno, ale rovnou Brůna :D
    ale máme naordinovanou celovíkendovou akci, tak neslibuju.
    EKG
    EKG --- ---
    BAT: Tak ja doufam, ze se nekomu behem treti discipliny, coz je beh o zivot, podari za sebou pritahnout zpatky medveda, at to ma spravnou atmosferu ;)
    EKG
    EKG --- ---
    BAT: Nakonec dobry to bylo. Tri discipliny, navlikli jsme se do brneni a dali si do drzky. Spravne jsem usoudil, ze spear je ultimatni zbran. Potato se s nim docela predvedl, ale Snory ho nakonec dostal ;)

Saya navzdory zakazum lezla po stanech a sedela na strese, pak jeste nekdo dotahl snehovy koule, aby nebyla nuda. Takze si predstav, kdyz dustojny rytirsky rad navstivi banda rozjarenych vesanu.

Marky mi predvedl ty dreveny uly, tak doufam, ze uz fungujou, hned jsem tri postavil a na dalsi mam nalozeny prkna.
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: LOL, kdyz roztaje, tak z toho budou zavody v plavani, nebo vodni polo :-D
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: Jakej vubec byl turnaj?
    Byla to aspon trochu zabava? nebo tam skoro nikdo nebyl? (me se zpetne zda, ze Patek asi nebyl dobrej den pro organizaci neceho takoveho).

Ja budu zpatky az zitra pozde odpoledne az k veceru. A mel bych byt zase pritomen jako driv (minimalne aspon na Discordu, a na nejake to adminovani).
    Predpokladam, ze budeme updatovat nejake mody - uz pred Patkem jsem zachytil signaly, ze budou nejake bugfixy na Overhaul a souvisejici, takze predpokladam ze nejake updaty budou k dispozici.
    EKG
    EKG --- ---
    BAT: V pohode, hlavne to nekomplikovat. Jo a vymyslim na konec zimy obdobu turnaje, ale v dobe kamenne a na zamrzlem jezere. Kdyz to Royal Mail zvladne, tak budu mit pameti, a kdyz to zvladne Evri, tak i mikrofon. Pocitam na sobotu, v patek makam. Snad mezi tim neroztaje, to by byla ostuda ;)

Budes o vikendu adminovat, kdyby byla potreba technicka podpora?
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: nene, hrnce se nepovedly. Podobne jake jeste neco jineho.
    Ono se to udelat da, ale jde s tim ruku v ruce bug, kde zalezi na tom jak s tim hrncem manipulujes a bud se stackne, nebo zmizi.
    Nepamatuju si to presne, ale myslim ze musis pouzivat shift+click v inventari, aby se to stacknulo, a u nejakeho jineho zpusobu manipulace hrozi, ze ti ta vec, nebo ten stack nenavratne zmizi.
    Tak jsem se na to radsi vykaslal.
    EKG
    EKG --- ---
    BAT: Aha pardon, jsem psal ze v pohode, chlastame a kseftujeme, ale asi jsem v same opilosti neodeslal. Btw ty hrnce jsi nakonec vychytal, aby sly stackovat prazdny? Ja mam za to, ze jo, ale pak jsem vypalil varku v jiny barve a zase jen po jednom. Takze to asi chce vsechno nastavit pro kazdou variantu zvlast.
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: Trochu jsem se zasekl v praci a nemam tady pristup na Discord.
    Kdyz pujde vsechno dobre, tak bych byl zpatky zitra, ale mozna to potrva az do stredy.
    Server je v pohode? Lidi se nezerou?
    EKG
    EKG --- ---
    Ty sis toho fakt nevsiml, ze vsechno roste na mesice a ne na dny? Jako je to masakr s tim jidlem, nez prijde prvni uroda, ale zase se vyplati lovit. Ono se to teda vyplati vzdycky, ale ted je to teprve zachrana. A taky to proveri tlupu, to je velmi pozitivni.
    BAT
    BAT --- ---
    Je videt ze jsi opravdu zkuseny pan ridici, kam se hrabe i takovy Čuba ze Slusovic.
    EKG
    EKG --- ---
    BAT: Tak kdyz se pravidelne zaleva, procenta jdou nahoru. Zrovna o plan bych se nebal. Staci zadny nemit a to se to pak plni ;)
    BAT
    BAT --- ---
    Spravne! Vstric novym zitrkum, a plneni planu na 110%!
    EKG
    EKG --- ---
    A uz je to tady, verbovani do kolchozu!

Kdoz ve vesnici dlis, dej se k nam. Na discordu jiz plany spradame na novy svet, jenz musi prijit!
    BAT
    BAT --- ---
    Kdo nedoji veceri, tomu nastavim 10ti nasobny hunger rate.
    Ono je pak rychle prejde, nechavat zbytky :)
    EKG
    EKG --- ---
    Tyjo ale to nemuzes jen tak rict, ze jidlo v misce zpusobuje serveru zazivaci potize. Kazdy prece vi, ze kdo nedoji veceri, prijde na nej ve snu nightmare drifter nebo tak neco poetickeho ;)
    EKG
    EKG --- ---
    BAT: To jsem rad, ze moje konstruktivni kritika je vnimana pozitivne ;)
    BAT
    BAT --- ---
    MALLOCH001: Jo, zatim jsme meli na lidi docela stesti. Aspon ja nevim zatim o nikom, kdo by skodil, delal bordel, byl na ostatni hnustny, atp.
    To musim zaklepat.

Jinak ted se privalilo trosku vic novych lidi, protoze jsem postnul "advert" do #servers kanalu na oficialnim VS discordu.
    TAk uvidime jak to pujde.
    Uz se mi tam ojevilo par anomalii, kdy se nekdo pridal na Discord a hned zas zmizel
    - nevim co to ma bejt, mozna je odradilo pravidlo c.1 "don't be an ass" :) ..pokud ano, tak jedine dobre :)
    BAT
    BAT --- ---
    MALLOCH001: CPU trochu lita hlavne podle toho co hraci delaji.
    Muze tam byt 30 hracu, a kdyz budou vsichni sedet na zadku u ohne a koukat jeden na druhyho, tak se bude CPU defakto nudit.
    A muze byt 5 hracu, kazdy bezici jinym smerem, nutice server generovat chunky pro kazdeho z nich v polomeru 40 chunku, a CPU bude 2x vytizenejsi nez s tim vyse uvedenym prikladem.

Jestli se ti to nejak sekalo, tak to bychom meli prozkoumat.
    Urcite by se to nemelo sekat kvuli serveru - tam prece vidis, ze nedela skoro nic (CPU na 50% ze 400%, pamet jak kdyby byl server prazdny, odchozi traffic i v tom peaku je pod 1.3MiB, ...)
    To sekani asi nebylo kvuli serveru.
    Mozna se kolem tebe delo buh vi co, hodne hracu behalo, stavelo, honilo nejaka zvirata, mozna mastilo Driftery (Combat Overhaul prej vykonove trosku naklada, kdyz se pobliz reze vic hracu - nevim jak moc je to pravda).

Kazdopadne jakykoliv neprijemnosti, i sekani prosim hlas - muze to byt problem, i kdyby treba kvuli nejakemu modu, a ktery by mel byt resen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam