• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ELISEBBAH: imho je v nich akcelerometr, kterej se snazi sparovat namereny udaje s nejakym znamym vzorcem. a bude to fungovat jen u cviceni, kdyz bys treba stavela barak nebo spravovala auto, tak ti to nevypise statistiku, ktery svaly byly nejvic zapojovany:) ale pri hrabani listi nebo lezeni na nejakej imaginarni dostatecne dlouhej zebrik mozna jo, jak jsou tam ty pravidelny repetitivni pohyby...:)
    EKG
    EKG --- ---
    Koukam, ze jsem ve skluzu. Tak vcera

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Lednacek vas zdravi! :)

Zajimalo by me, jak ty hodinky poznaji na co zrovna cvicim?

EKG
    EKG --- ---
    Vcera jsem to omylem vzal do prace o den driv. Koukam na ty ksichty z protejsi sichty, rikam si, ze jim teda popreju do novyho roku a pujdu. Ale kolega Ind byl rychlejsi: "Kdyz tu je, tak ja jdu domu!" A bleskove si vyjednal se smenovym manazerem dovolenou. Jelikoz nema cenu zavodit s Indem na ceste z prace, uzil jsem si placeneho prescasu a rano hezky prochazkou.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    Zpátky v, pro mě koncepčně nejlepším, Wrong Gym v Canggu - Bali. Gym má 2 parta.
    V přízemí je boxerna, šatny, bar a relax zóna s párou, saunou, ochlazovacim bazenkem, yakuzzi, klasický bazén.
    1. patro je klasická testosteronová pumpičkárna se stroji, činkami, pásy, rotopedy.
    2. patro workout zóna s kettlbelly, sandbagy, hrazdou, trx, medicinbaly. A prostorem pro jógu.
    Měsíční neomezený vstup 2,9mio IDR ~ 4350 Kč

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    EKG: ja to nejspis mela i s pripravou obeda a nejakou tou stavbou z lega :)) ve slutecnosti se mi to stava docela casto, ale ne v takovym extremu.
    EKG
    EKG --- ---
    ELISEBBAH: Vyborne ;)

Rano dve hodiny vcetne sprchy, snidane a nastupu do postele.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    A jinak dnesek.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Vzkazuji ID EKG, ze v tom zapominani neni sam. Ani nevim, co vsechno jsem tam stihla :)))

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    B3DA: Mna to telo obcas vypne samo :D
    Som chytla nejaku virozu tak mam dnes day off.
    B3DA
    B3DA --- ---
    Nektery zvyky jsou fajn. Ale tedka mam vylozene problem dat si zase odpocinkovy dny, lol
    Nohy v haji? Hura na stenu! :D

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Obcas mi pride, ze doktori vam povedia: nenamahat, nic nezvedat. Mne s mojou platnickou to urobilo to, ze som zoslabla a rapidne sa zhorsila este. Som rada, ze som narazila na cloveka, co tento nazor nerazil. Inak neviem, co by so mnou bolo.
    A po operacii by som si asi netrufla len tak cvicit sama.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Bola som teraz v Barcelone a prislo mi, ze kluci ocenia, ze tak je aspon jedna! zenska. Akurat som tam moc flexila a boli ma to uz druhy den moc :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    1MALALISTICKA: Ak si v Prahe, mam skveleho mladeho ortopeda co neni idiot a mna spravil za pol roka tak, ze ani neviem, ze som pred rokom nevedela chodit.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    1MALALISTICKA: nepřeháněj ❤️
    TRX jsem si ani netroufala navrhnout. Mrknu na nějaká videa a když tak pošlu zprávu, ať to tu neplevelim. A naprosto chápu, že se ti nechce cvičit doma. Pro mě je to poslední dobou taky dost výzva a moc mě to neba.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    VESTIGIA: Ty jsi chodící zdroj lásky:)
    Cvičení doma by bylo super, kdybych doma byla schopna posbírat morál na víc, než jen protažení a pár chabých pokusu o shyb.
    Máme doma TRX, máme hangboard nade dveřmi, mám samozřejmě vybavení na jógu. Ale nebudu lhát, většinou to doma vydržím tak 15 minut max:/
    Ale pokud máš třeba nějaké oblíbené YouTube kanály, nebo jiné zdroje inspirace, tak teď jsem tak frustrovaná, že tomu zkusím dát další šanci. Děkuju moc
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    CYBERKOTLIK: jj, tohle vím, spíš jsem si tak představovala konkrétní cviky, které bych dělala, aby to bavilo mě i případného klienta :-) Dynamický strečink dělám před každým tréninkem, za mě je to na rozehřátí správná volba. Na konci zařazuji pomalejší protažení a delší výdrže.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    VESTIGIA: v podobném případě se zahřívá lokálně vždy ta partie co se bude cvičit hodně opakováníma při nulové nebo min. váze (dle typu stroje), případně se používá dynamický stretching
    IORETH
    IORETH --- ---
    KAIAFOX: je to tak. K nám do (dámského) gymu chodí velmi široké spektrum typů postav. Holky, co chodí dýl, často dávají velmi slušné váhy nebo počty, ale když se převléknou "do civilu", tak na to rozhodně nevypadají. Mámy od rodin, dvě z nich dokonce šedivé babičky. Jedna z nich v tréninku presuje s dvacítkou. Já taky rozhodně nevypadám nějak sportovně, dokud nezaflexím bicák :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam