• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    Příspěvky a fotografie uživatelů při začátcích cvičení, a i samozřejmě všech dlouhodobě cvičících uživatelů, kteří chtějí třeba jen palcem podpořit úsilí začátečníků, udržení dobré mysli a hlavně to nevzdat.
    rozbalit záhlaví
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ELISEBBAH: jo, někdy toho mám taky plné zuby. Hlavně když tam dává další a další angličákové variace :-) A přiznám se bez mučení, že si od ní občas beru inspiraci i na své tréninky. Takže ano, já jsem fanoušek. Hlavně, ona má ty cviky velmi pěkně provedené. To u influ fitnessek není tak časté.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    VESTIGIA: trochu jsem doufala, ze zrovna ty mi ji schvalis :) jo, me se podle ni cvici dobre, ma to vsechno prijemne rozlozeny. I kdyz uz se mi u nejakych videi stalo, ze jsem nekdy v pulce vykrikovala, jestli se nahodou nepos*ala :))
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ELISEBBAH: Annanas je super. Taky podle ní doma občas cvičím a její videa patří k těm velmi příčetným :-)
    EKG
    EKG --- ---
    Tak dneska i s nakupem a se snidani.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    DAY 5 Back to Basics - 30 MIN FULL BODY NO JUMPING + ABS Workout - No Equipment
    https://youtu.be/t_Xan_ew-fQ?si=JTvcbi-pwZxBI32R

JOPS
    JOPS --- ---
    ELISEBBAH: clovece, zajimave, mrknul jsem u sebe a mam tam bench a ramena :D jako jo, primarne jsem jel tohle, ale kua, jak to poznaly? Asi podle gyroskopu, ale dobra prace hodinek. Ja tam mam primarni sval kozy a sekundarni svaly ramena :)
    EKG
    EKG --- ---
    Hmmm, dest se snehem.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Dnes hodinky tak chytry nejsou

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Jinak jsem se vratila k temhle videum. Cvicila jsem podle ni uz driv, podle videi mimo vyzvu a teda nikdy jsem nedala cviceni cely. Ted tam hodila tuhle vyzvu, kde zacina docela zlehka, tak zas jedu podle ni.

DAY 3 Back to Basics - 25 MIN LEAN LEGS Lower Body Workout - No Equipment - Beginner Friendly
    https://youtu.be/dIJfQmcDlFE?si=8zM3kDelBreCqV-J
    EKG
    EKG --- ---
    A dnes vcetne charity a nakupu

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ELISEBBAH: imho je v nich akcelerometr, kterej se snazi sparovat namereny udaje s nejakym znamym vzorcem. a bude to fungovat jen u cviceni, kdyz bys treba stavela barak nebo spravovala auto, tak ti to nevypise statistiku, ktery svaly byly nejvic zapojovany:) ale pri hrabani listi nebo lezeni na nejakej imaginarni dostatecne dlouhej zebrik mozna jo, jak jsou tam ty pravidelny repetitivni pohyby...:)
    EKG
    EKG --- ---
    Koukam, ze jsem ve skluzu. Tak vcera

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Lednacek vas zdravi! :)

Zajimalo by me, jak ty hodinky poznaji na co zrovna cvicim?

EKG
    EKG --- ---
    Vcera jsem to omylem vzal do prace o den driv. Koukam na ty ksichty z protejsi sichty, rikam si, ze jim teda popreju do novyho roku a pujdu. Ale kolega Ind byl rychlejsi: "Kdyz tu je, tak ja jdu domu!" A bleskove si vyjednal se smenovym manazerem dovolenou. Jelikoz nema cenu zavodit s Indem na ceste z prace, uzil jsem si placeneho prescasu a rano hezky prochazkou.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    Zpátky v, pro mě koncepčně nejlepším, Wrong Gym v Canggu - Bali. Gym má 2 parta.
    V přízemí je boxerna, šatny, bar a relax zóna s párou, saunou, ochlazovacim bazenkem, yakuzzi, klasický bazén.
    1. patro je klasická testosteronová pumpičkárna se stroji, činkami, pásy, rotopedy.
    2. patro workout zóna s kettlbelly, sandbagy, hrazdou, trx, medicinbaly. A prostorem pro jógu.
    Měsíční neomezený vstup 2,9mio IDR ~ 4350 Kč

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    EKG: ja to nejspis mela i s pripravou obeda a nejakou tou stavbou z lega :)) ve slutecnosti se mi to stava docela casto, ale ne v takovym extremu.
    EKG
    EKG --- ---
    ELISEBBAH: Vyborne ;)

Rano dve hodiny vcetne sprchy, snidane a nastupu do postele.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    A jinak dnesek.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Vzkazuji ID EKG, ze v tom zapominani neni sam. Ani nevim, co vsechno jsem tam stihla :)))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam