• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    Příspěvky a fotografie uživatelů při začátcích cvičení, a i samozřejmě všech dlouhodobě cvičících uživatelů, kteří chtějí třeba jen palcem podpořit úsilí začátečníků, udržení dobré mysli a hlavně to nevzdat.
    rozbalit záhlaví
    EKG
    EKG --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    Jedno ID z nyxu projevilo starost, "jestli uz muzu chodit". Zrejme kvuli memu udajnemu BMI a plne zaockovanosti proti Covidu. Evidentne jsme vsichni ockovani stacili uz aspon padesatkrat umrit od pandemie, ale tyhle zjevy se nas porad jeste boji. K dotazu uvadim:

Ne, ty debile, jezdim to na koleckovym kresle.

XCIDAR
    XCIDAR --- ---
    Ja zacal behat. Pomoci appky. Walk to Run program od Adidas Running - beham intervaly a nejaka ta chuze do toho postupne na konci bych mohl zvladnout 5km beh nepretrzite. Akorat to uz postuju na Strave automaticky. Nechcete si vymenit strava IDs a udelat Nyx Move Club?
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    Dnes poprvý jóga s kámoškou , 😂 jdu se pokrutit
    EKG
    EKG --- ---
    Tak zase pekne v klidu, prochazka to ma byt, ano?

EKG
    EKG --- ---
    Zajimalo by me, co delam dobre. Pokud to teda neni jen tim pocasim.

VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Včera jsem se trochu utrhla :-) je to blbě poskládané. Nejdřív posilování, pak kardio, pak jóga a na závěr doma prochajda.

EKG
    EKG --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Sic bez appek a s minimem selficek, ale podarilo se mi od zacatku ledna sundat 4 kg. Tycka, kettlebell a kaloricky deficit (kecám, kalorické tabulky mám). Happy!
    EKG
    EKG --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    Dneska jsem ho konecne vytahl vcas. Telefon s chodici appkou, vy nemravove.

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: Hehe, tak dneska jsem pokořila i šestnáctky. Po tlacích a shybech mazec. A jestli je něco horší, než stržený mozoly, tak jsou to stržený mozoly, který rupnou do krve 😭🤣
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Tak schody bolely, ale byla jsem to včera zlehka rozběhat a pak rozchodit. To sluníčko dost pomáhalo. No a dneska zas do klasické rutiny :-)

EKG
    EKG --- ---
    Napred stopnout cas, pak zacit surfovat nyx, mkey...

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Jsem zpet! Skolila me nejaka nemoc a dva tydny jsem myslela, ze mi vyskoci plice i pri rychlejsi chuzi. Jeste to neni top, ale nicnedelani me ubiji. Takze pomalu pomalu, zacinam znova na videich pro zacatecniky a bez skakani.

VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Po fakt dlouhé době jsem si zašla na BodyPump k oblíbenému trenérovi. Zítra nevylezu schody :-)

EKG
    EKG --- ---
    Uz me zase na ulici oslovuji lide a ptaji se me na cestu. Asi budim duveru, nebo co. Tak jsem si po ranu strihl drobnou doprovodnou misi. Proto ta zachazka.

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Někdy je to trochu maso.. dneska 10x10 double clean s ktb čtrnáctkama

PEJR
    PEJR --- ---
    EKG: Kdyz budes jezdit pravidelne, tak si to osedis a budes v pohode.. Blby je, ze jakmile delsi dobu nejezdis, tak si telo rychle odvykne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam