• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    Příspěvky a fotografie uživatelů při začátcích cvičení, a i samozřejmě všech dlouhodobě cvičících uživatelů, kteří chtějí třeba jen palcem podpořit úsilí začátečníků, udržení dobré mysli a hlavně to nevzdat.
    rozbalit záhlaví
    EKG
    EKG --- ---
    Tak, posledni a ted dovolena.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    Od te doby, co nam ofiko zakazali v praci telefony, si tak obcas cvicim. Asi to neco dela, trochu se mi zpevnuji zapesti, ale snimace to bohuzel nema.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Stale jedu. Porad Growingannanas, k tomu vcera chuze/beh s garmin koucem (to me ceka jeste dnes) a joga.

EKG
    EKG --- ---
    Vcera i se snidani

EKG
    EKG --- ---
    A zase z prace

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Vcera 2x Annanas, mala prochazka à dnes jsem se rozhodla, ze zkusim kouce na beh z Garminu + chuze/beh navic.

BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Pěkně jedete všichni. Já teď jedu dva měsíce v Aréně funkční trénink a je to fajn. Prostě potřebuju nějakou skupinu a vedený trénink. Sám se tolik nehecnu a pak mě to nebaví. Dřív jsem jel několik let KB5, což mi dalo fakt skvělý základy a snahu o precizní provedení cviků. Bohužel moc nezvládám pravidelné chození v určitý den a hodinu, takže mi vyhovuje v Aréně v té flexibilitě. Prokládám během, lezením a sem tam jógou na protažení.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Udělám to jen souhrnně, mám toho moc. Takže přehled za uplynulých sedm dní (ty delší sloupečky jsou dvě lekce za sebou). Dnes ještě cvičit budu - asi :-)
    A pro Elise jeden konkrétní Annanasový trénink (ten mě moc nebavil).

EKG
    EKG --- ---
    Pry ma byt protejsi nocka celkem v klidu, mozna si tentokrat uziju vsechny ctyri dny a noci volna. Tak schvalne

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Vcera se mi potvrdilo, ze vecer cvicit nemuzu. Vubec me to nebavilo. Dnesni rano super.

Day 8: 35 MIN KILLER HIIT Workout - No Equipment (HIIT IT HARD - The Comeback)
    https://youtu.be/ICHgvr6MwuA?si=qxVEOMNGH-F7zFe8

EKG
    EKG --- ---
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Vcera abs, dnes rano tohle video. Zvladla jsem ho jen do 80%...

Day 5: 30 MIN TABATA HIIT Workout - No Equipment with Tabata Songs (HIIT IT HARD - The Comeback)
    https://youtu.be/fwADJcHxmow?si=Xtt9j9C3zbLAhXZU

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Dneska zase trochu smeleni. Bylo tam hrozne moc kliku a ja je neumim.

EKG
    EKG --- ---
    A zpatky do prace. Pripadne z prace

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam