• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HRAFNAINguilty pleasure
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    S kámošema máme jednoho kámoše a je to fakt dobrej kluk, pomůže, je manuálně fakt šikovný a mám od něj pásek z kůže co se za 10 let nezmenil, ale neumí vyprávět vtipy. Vlastně i dobrý vtip umí zkurvit takovým způsobem, že to vyzní trapně. Za ty roky co se známe, jsme si na to už zvykli a už se vlastně těšíme (mezi náma), až zase přijde s něčím novým ještě trapněnjším. Jsme mu to i říkali, ale on se nedá, takže se smějem tomu, že nikdy nezklame.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Moje GP je poslech tohoto plochozemce

PLOCHOZEMEC SE ZAMYSLEL: Za Antarktidou je zeď, astronauti jsou herci, Elon Musk je zednář...
    https://youtu.be/6aBXJlIBhJs
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    HRAFNAIN: smil a libecek!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    maggi

mňamdopiči

a mágovka, eee, jó, libeček
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Palačinky se špenátem. Nejlevnějším špenátovým protlakem. A do toho špenátu Maggi. Kýbl Maggi. Vlastně kupuju Maggi jenom kvůli palačinkám se špenátem. Mňam.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jinak mam rád star trek a hluboká poselství;
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    kam se hrabou plavající ženy : D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Gabrielle Drake SHADO Moonbase UFO
    https://youtube.com/watch?v=jHXT2E1iy50
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    FRDK
    FRDK --- ---
    Na Česko-Slovenské filmové databázi si u zhlédnutého zajímavého a nejlépe zároveň populárního snímku zadám seřadit komentáře podle hodnocení, sjedu na konec a pročítám si komenty hodnocené odpadem. U nejzábavnějších pak prolustruju profil uživatele - krasojízda potměšilého tetelení nad cizím neštěstím zpravidla pokračuje.
    FRDK
    FRDK --- ---
    ILLUZE: Jóóó, už jsou :-))
    To sou perdy, vogo!

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Tico Tico no Fubá - Duo Siqueira Lima - 4 Hands
    https://youtu.be/NVitgDEh_tw
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KECAM: Správně se tomu říká bílej sex, máma je asi nějaká slušná osoba
    FRDK
    FRDK --- ---
    NELLAS: Ano, nabízí se to, ale zalíbil se mi ten příhodný oxymoronek ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRDK: Snad na pochození? :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KECAM: To slyším prve, ale líbí se mi to. I když to evokuje spíš návštěvu vykřičeného domu. :) Tak ti přeji pěkný lov cestou z práce.
    KECAM
    KECAM --- ---
    HUGH_BOYLAN: jo, mama tomu rika bila turistika. a ze ja sem nejaky turista!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Umím už léta nazpaměť tenhle geniální monolog. A kdykoliv se u někoho griluje, udí, peče nebo vaří a někdo mne poprosí, ať na to chvíli dohlídnu, tak se zamyslím a akademicky jej přednesu:

"Přátelé, já vám vopravdu nevim, já bych vám to neradil. Já totiž všechno sežeru. Já když jdu z práce, tak celou hodinu nakupuju. Plnou tašku toho nesu. Deset deka salámu, deset támhletoho, patnáct deka slezský tlačenky, dvacet deka vobyčejný, trošku majonézy a kyselý ryby - ty já strašně rád. A já jak už to vidím za výkladem, tak na to dostanu tak strašnou chuť, že z toho až zeslábnu. A tak rychle nakoupím a jdu domů. Ale to nejdu - to já utíkám. A doma to všechno sežerem. Díváme se na televizi a já pak šahám a šahám a žeru, až na stole nezbyde nic. Tak jsem to sežral, povidám, a jdem spát. Ale o půlnoci se hlady probudím a zápasím se svým svědomím. A pak si řeknu: hovno! Jdu do špajzky, uříznu půlku salámu a tu půlku žeru v posteli. Manželka ze spaní říká: jen ať mi neumastíš peřiny, a spí dál. A já taky usnu, ale za hodinu se zase probudím a už to nevydržím, vstanu a jdu sežrat tu druhou půlku salámu. A tak to jde až do rána. To pak snídám vepřovej bůček. Jak vám říkám, přátelé: nevím, nevím..."

Včera jsem tím poslal smíchy do kolen kamarádova otce.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    FRDK: Já snědl na posezení půl a ten olej v tom mě neskutečně sundal... chtělo se mi strašně spát :-D Čtvrtka, ale už byla fajn :-D
    FRDK
    FRDK --- ---
    VERSONNENHEIT: Jéé :)
    No výběr velký, avšak tu mou lískooříškovou lásku tam nemají (nebo je mimo záběr). Což se mi cestou taky párkrát stalo a to jsem pak měl trochu posmutnělý den ;-)

JARDABEREZA: Přesně takhle jsem Nocillku užíval i já, na treku, lžící, bez chleba, ideálně za chůze a celou skleničku na posezení :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam