asi zalezi na cloveku a v jake fazi nadsenosti se nachazi. hral jsem puvodne na cv1ce takze jsem se kabelu nevyhnul. a nejak me ten 3m kabel neomezoval v tom, co jsem hral. hry kupuji na steamu pokud ta moznost je a na oculus jsem kupoval primarne to, co ma i PC verzi v jednom. Na quest 2 jsem nektere standalone hry radsi odehral stejne pres komp, protoze me nebavilo porad nekde stat a cekat az se hra nacte nebo se neco stane.
v soucasne dobe jsem ve fazi, zapojovat VR je otrava, nicmene kabel mam pripojeny porad a tak staci pustit quest, zapojit kabel a kliknout na tlacitko link.
beat saber jako takovy jsem koupil vsechny tri a nelituju toho. standalone verze je sice 'chudsi' na nejake efekty a kde co, ale hraje se velmi dobre a to u hrani clovek potrebuje (aspon ja, efekty mam vypnuty). uprimne jsem byl nadsen jak dobre hra funguje na standalone. stav modu a moznosti, co s hrou udelat je i na quest dost. hrat pres komp at uz kabel nebo wifi uz docela laguje a vysledky byly pro me takove smisene. (pouzival jsem CV1 + steam verzi).
kazdopadne na quest ted vychazi dost titulu, co PC verzi nemaji a asi mit ani nebudou. takze uz mam taky nejakou mensi sbirku her.
co se kabelu tyce, hledal jsem dlouho. po dlouhem googleni jsem nakonec koupil syntech 5m oculus quest kabel, ktery zvlada video bez problemu a nejako se to i lehce nabiji. (mam jinak i kabel z alzy za 90 korun. funguje nejak, ztraci data a moc velky bitrate to nezvlada).
REFLEX:
co se her, co bych doporucil tyce. je jich dost, podle nakoupenych her, se to mozna nesetka s velkym nadsenim.
Deemo -Reborn-
Down the Rabbit Hole
Fisherman's Tale
I expect you to die 1 a 2
Keep Talking and Nobody Explodes
Lone Echo
Machizzle
Out of Sight VR
Pinball FX
Pistol Whip
Racket NX
Red Matter