• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    Aplikace pro sledování střeleckých aktivit, přebíjení a skladových zásob
    Vývoj, nápady, postřehy, žádosti o podporu

Login - Reloading Tracker
    https://www.reloading-tracker.cz

Co umí Reloading-tracker (RT)?
    Reloading-tracker (RT) je především skladový systém, který umožňuje sledovat zásoby komponent pro přebíjení nábojů. Umožňuje evidovat střely, zápalky, prachy a nábojnice, ale také sledovat skladové zásoby továrních nábojů.

Dále můžete v RT zaznamenávat jednotlivé přebíjecí laborace. RT usnadňuje i vývoj laborací – lze načíst data z Gordon Reloading Tools, což automaticky založí žebříky navážek, a tyto lze dále doplňovat importy z hradel (aktuálně podporovaný import z chrono Caldwell a radaru Garmin Xero). Vyhovující laboraci lze označit jako "finální" a dále s ní jednoduše pracovat, například ji přidat na dashboard. Odtud si uživatel může snadno spravovat skladovou zásobu nábojů, přičemž systém automaticky odečítá odpovídající komponenty využité při přebíjení.

Součástí RT je i mobilní aplikace pro Android (iOS – zatím chybí, jedinou překážkou je poplatek za vývojářský účet Apple, aplikace je hotová). Mobilní aplikace umí skenovat QR kódy a čárové kódy továrních nábojů. Každý QR kód reprezentuje konkrétní laboraci a čárové kódy lze přiřadit odpovídajícím továrním nábojům. Díky tomu lze pomocí mobilní aplikace jednoduše spravovat zásoby nábojů. Tato funkce je obzvláště užitečná například na střelnici – po dostřílení stačí oskenovat krabičku a spotřebu přiřadit konkrétní zbrani, protože RT obsahuje také střelecký deník.

Podobně lze RT, QR kódy a mobilní aplikaci využít i při přebíjení. Po dokončení přebíjení jednoduše oskenujete krabičku nábojů a skladová zásoba se automaticky navýší s odpovídajícím odečtem komponent.

Uvítám jakékoliv podněty od uživatelů nebo upozornění na chyby.
    Děkuji,
    A.
    rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ:
    LONESTAR: lámu si hlavu s tím jak tohle vyřešit aby se náboje daly zobrazovat společně. Možná nesmyslně lpím na tom, že je vypisuju v jedné tabulce přestože nemají společné sloupce.

Takže pokud při tvorbě náboje umožním továrnímu náboji přidat výrobce a váhu střely a následně na dashboardu a v přehledu nábojů rozdělím zobrazení na tovární a přebité tak to bude ok?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    TEMPCZ: na vyřešení tohohle taky toužebně čekám ;)
    Stačilo by výrobce a typ (do něj schováš i váhu střely)...
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    REDSNAKE: Vyzkoušeno, funguje.
    Jen mám hned další dotaz. Když si vytvořím tovární náboj, nejde do něj zadat váha střely, nebo výrobce (třeba názecv). V případe víc nábojů stejné ráže je to trochu nepřehledné.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KIE: php, na laravelu jsem si zatím vylámal zuby. Ale chtěl bych jednou asi odmigrovat na něco dospělejšího.
    KIE
    KIE --- ---
    REDSNAKE: se přiznám hlasoval jsem pro založení klubu, protože mě ta aplikace zajímala technicky - v čem je to psaný/framework ?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: U náboje mi editování ceny funguje normálně. Můžeš to vyzkoušet teď po relogování, případně načíst znova přes ctrl+F5?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: editace střely je opravená.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Dělám na tom, obejít to jde tak, že střelu smažeš a vytvoříš novou. Kraví jen edit.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Tak ne úplně. Když chci upravit střelu (konkrétně jsem doplňoval její cenu) a dám uložit, zůstane mi prázdná stránka.
    když vytvářím nový náboj, cenu tam dám a funguje to. Pokud ji ale chci upravit, zase to hodí prázdnou stránku.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Odhlášení a přihlášení pomohlo. Střely už fungují. Asi jsem se ti tam přihlásil během úprav.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: nábojnice se mi nabízejí, nedokážu zreplikovat chybu.
    O problému s názvem nábojnic vím, je to v ToDo

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: můžeš se zkusit odhlásit a přihlásit? Případně načíst stránku přes F5? Mě jde přidávat střely v pohodě. Můžeš poslat screen jak máš střelu vyklikanou?
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Nábojnice nemají název. Vím, že to víš, ale bez toho se mi špatně dělají puškové náboje. Při tvorbě nábojů to nerozeznává nábojnice.
    Při tvorbě střely se mi to při "uložit" celé sekne a nic to neudělá. Musím dát na prohlížeči zpět, abych se dostal zase na stránku s tvorbou náboje. Můžu se sice dívat po ostatních funkcích, ale teď mi nejde vlastně vůbec něco zkoušet. Nevytvořím náboj.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: hotovo, při tvorbě laborace se automaticky nabízejí střely odpovídající kalibru. Nasazeno na produkci.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Střely budou mít nově parametr compatible_calibers. To umožní dynamické filtrování střel při sestavování laborace na základě kalibru. Do teď se nabízely střely i naprosto nesouvisející.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dneska zatím jen zlehka, nějaká oprava chyb a nová funkce - tisk střeleckého deníku. Již nasazeno na produkci

GILHAD
    GILHAD --- ---
    :)
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam