• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nějakej základ už tam je, zbývá mi odladit spousta formulářů a detailů.

LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: já vím, že to není správné řešení - ale na domácím kompu ho využívám všude, kde se nabízí
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: Spis ne. Nebo nevim jak by sis predstavoval ze by to fungovalo? Aby to neodhlasovalo vubec a proste by sis na svem kompu byl prihlasenej do aleluja? Neni to spravny reseni, odejdes od pc a pokud by byl bez dozoru, muze ti tam nekdo sachovat. Jako az nekde vzadu jako zlepseni kvality zivota to muzu pridat volitelne mozna.

Za to dostanete volitelnou moznost dvoufaktoroveho overovani 😅
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: když už mluvíš o přihlašovacím formuláři - bylo by možno přidat volbu "Zůstat přihlášen"?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: jen abych to vysvětlil - v podstatě jsem se pokoušel napsat původní verzi aplikace od píky, tzn. psal jsem si to od prvního krůčku uživatele, regisrační formulář, odeslání e-mailu, potvrzení emailu, přes ověřování uživatelů. To už ale není dneska potřeba, používají se frameworky, který maj tyhle funkce vyřešený, vyladěný, ošetřenou bezpečnost, spoustu knihoven které usnadní vývoj atp.

Takže vývoj původní verze by mě brzo jen kousl do prdele a dostal bych se do fáze, kdy to nebudu schopen udržovat. Nicméně už mám základní fce téměř přepsaný do Laravelu, takže asi dobrý.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: klikat si můžeš, ale ve vývoji téhle verze už pokračovat nebudu. Nicméně i nová verze obsahuje prakticky stejnou logiku, takže spíš asi jedině kdyby se díky klikání vylíhl nějakej nápad, tak se můžeš podělit.

Už mám nějakej funkční základ, tak to brzy nasadím k testování na subdoménu.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Takze radeji pockat az to budes mit, nebo ma smysk si dal klikat a zkouset?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Dik, prepisuji to cele do frameworku. To bude trvanlivejsi reseni.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    U tvorby naboju mi nejde zadat OAL na desetiny milimetru. Chci dat 71.1, ulozim, ale prepise se na 71.0
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    U prachu zmizela kolonka aktualniho mnozstvi. Je tam jen velikost a cena baleni, ale nelze zadat, ze mam treba jen pul baleni.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přepisuju RT do Laravelu. Mělo by to zlepšit bezpečnost, výkon a zjednodušit vývoj. Uvidíme.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Ja jsem pro Akordeon. Na mobilu.mi to prijde
    Pokud by vznikl v budoucnu vznikl nejaky centralni seznam naboju od uzivatelu, tak ryxhlost musi byt doplnena delkou hlavne. Unsebe mi n3vadi, ze tam neni, to si clovek.pamatuje.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přemejšlím nad tabs vs akordeon,

Přihlášení
    https://www.reloading-tracker.cz/index-tabs.php

Přihlášení
    https://www.reloading-tracker.cz/index-akordeon.php

Nemůžu se rozhodnout.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nasazeno

LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: Za mě dostatečné (y)

V přehledech - co třeba místo těch Pokročilých parametrů? (OAL (Celková délka náboje) - Rychlost (v m/s) - Standardní odchylka)
    (Netuším, nakolik jsou pro přebíječe důležité, aby je museli vidět na první pohled v Dashboardu - a při rozkliknutí náboje se jim otevřou)

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tovární náboje mají nově pole Výrobce a Typ. Musíme se jen domluvit, jak data budeme vypisovat v přehledech. Takhle by to mohlo být pro tovární teda dostatečné?

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Mělo by jít libovolně přepínat na náboji mezi továrním/přebíjeným. Při volbě přebíjeného to předvyplňuje odpovídající komponenty, při továrním to pole pro komponenty skrývá a umožňuje nastavit cenu ručně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    rozbil jsem tím tovární náboje. Vím o tom, dělám na tom.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nábojnice mají název, nasazeno na produkci kde to chce otestovat ještě.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Neco takoveho se mi taky lihne v hlave, uvidim jestli na to budu mit skills. Chtel bych uzivatelum do budoucna umoznit oznacit laboraci jako verejnou. Bude tam povinnost mit vyplnene vsechny hodnoty. Tyto verejne laborace by si pak uzivatele mohli zobrazit nekde, zrejme na dashboardu. Ale chce to asi domyslet, zcela zjevne tam musi byt nejake upozorneni ze ty laborace jsou bez zaruky a predstavoval bych si tam i urcity system hodnoceni, neco jako palce na nyxu. Nicmene to je asi vzdalena budoucnost, pokud vubec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam