• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    Aplikace pro sledování střeleckých aktivit, přebíjení a skladových zásob
    Vývoj, nápady, postřehy, žádosti o podporu

Login - Reloading Tracker
    https://www.reloading-tracker.cz

Co umí Reloading-tracker (RT)?
    Reloading-tracker (RT) je především skladový systém, který umožňuje sledovat zásoby komponent pro přebíjení nábojů. Umožňuje evidovat střely, zápalky, prachy a nábojnice, ale také sledovat skladové zásoby továrních nábojů.

Dále můžete v RT zaznamenávat jednotlivé přebíjecí laborace. RT usnadňuje i vývoj laborací – lze načíst data z Gordon Reloading Tools, což automaticky založí žebříky navážek, a tyto lze dále doplňovat importy z hradel (aktuálně podporovaný import z chrono Caldwell a radaru Garmin Xero). Vyhovující laboraci lze označit jako "finální" a dále s ní jednoduše pracovat, například ji přidat na dashboard. Odtud si uživatel může snadno spravovat skladovou zásobu nábojů, přičemž systém automaticky odečítá odpovídající komponenty využité při přebíjení.

Součástí RT je i mobilní aplikace pro Android (iOS – zatím chybí, jedinou překážkou je poplatek za vývojářský účet Apple, aplikace je hotová). Mobilní aplikace umí skenovat QR kódy a čárové kódy továrních nábojů. Každý QR kód reprezentuje konkrétní laboraci a čárové kódy lze přiřadit odpovídajícím továrním nábojům. Díky tomu lze pomocí mobilní aplikace jednoduše spravovat zásoby nábojů. Tato funkce je obzvláště užitečná například na střelnici – po dostřílení stačí oskenovat krabičku a spotřebu přiřadit konkrétní zbrani, protože RT obsahuje také střelecký deník.

Podobně lze RT, QR kódy a mobilní aplikaci využít i při přebíjení. Po dokončení přebíjení jednoduše oskenujete krabičku nábojů a skladová zásoba se automaticky navýší s odpovídajícím odečtem komponent.

Uvítám jakékoliv podněty od uživatelů nebo upozornění na chyby.
    Děkuji,
    A.
    rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Ty pole do formulare musim doplnit. Nak mi to nekde pri updatu vypadlo. Upload jeste ladim, ted je rozbity. Vcera jsem nad tim sedel do jedne, zatim nic.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    REDSNAKE: Funguje to, potvrzuji ;)
    Nevim, jak dostat OAL a rychlost do vytvoreneho naboje. Zatim to klikam na telefonu v praci u kafe a ne pres GRT.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Snad by to mělo fungovat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Omlouvám se za komplikace, právě nahrávám novou verzi. Střely a prach by měly jít nahrávat. Můžem se pobavit jestli formuláře nějak nezjednodušit nebo zpříjemnit, když bude nápad, nebráním se ničemu.
    Až to bude opravené, dám vědět.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Jestli nejdou vytvářet komponenty, asi se nic hrozného nestane, když bys to smazal i s účty. vytvoření účtu je snazší, než naklikat novou střelu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jdu nahrát novou verzi, vynasnažím se nesmazat už existující účty, ale nejsem si jist jestli můj postup bude fungovat.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Nejde mi přidat ani prach. Vše vyplním, ale nevytvoří se,
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Už mi zase nejde dát střele kompatibilní kalibr, tudíž nejde vytvořit střela, tudíž nejde vytvořit náboj.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Je to v nějakým stavu online. Zatím hafo chyb, určitě spousta věcí nedává smysl.

Zatím je to takový spartanský, takže registrace případně here https://www.reloading-tracker.cz/register
    login zde https://www.reloading-tracker.cz/login

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Je to v nějakým stavu online. Zatím hafo chyb, určitě spousta věcí nedává smysl.

Zatím je to takový spartanský, takže registrace případně here https://www.reloading-tracker.cz/register
    login zde https://www.reloading-tracker.cz/login
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mam to pokupe v nejakym stavu, bojuju s prenosem na ftp. Nasadit ten laravel a webhosting je nejaky komplikovanejsi nez jsem cekal. Aktualne se mi nedari pripojit pres ssh na forpsi, kdyby s tom nahodou nekdo mel zkusenosti a chtel poradit - pomoc uvitam
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Vím že jsem slíbil, že to nasadím o víkendu, ale potřebuji pár dní navíc aby to bylo co k čemu. Bohužel jsem na to neměl tolik času kolik bych potřeboval.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    REDSNAKE: Vypada to opravdu dobre.
    Ja se teda priznam, ze QR a carovy kod, jde uplne mimo me, ale vse ostatni by se mi hodilo a byl bych opravdu ochotny za to zaplatit, pokud by to neodesilalo data o mem sklqdu ven :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: bohužel nahrávání mi nějak nebere kontextový okna takže je to takový trochu zmatečný, ale princip se z toho asi pochopit dá.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Co takhle? Má to ještě svoje muchy jako přehozený min max navážky, do finální laborace se přenáší m/s ze simulace nikoliv z chrona atd, ale jinak asi docela životaschopnej koncept, ne?

RT - import GRT/Chrono
    https://youtu.be/xDHP_sDQVkI
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Je to tam, nahraju JSON z GRT, z toho se mi přidělí střela, prach a jeho navážky, určí kalibr a další nepřístojnosti. A vygeneruje se žebřík navážek kam už jde vkládat data z chrona.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    To uz je docela vyssi divci.
    Kdyby to umelo vzit komplet naboj z GRT, vcetnr OAL, typu.prachu, strely, vypoctene rychlosti... to by byla velka parada.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Příprava laborací - Seznam s přehledem

V GRT si připravím laboraci, vygeneruju žebřík navážek v JSON, nahraju, dojde k automatickému doplnění navážky od/do, velikost a počet kroků.

V přehledu laborace jsou automaticky doplněná data vidět a každá navážka jde doplnit o datový výstup z chrona - vykopíruju tam prostě odpovídající část logu z chrona a opět se mi doplní do přehledu naměřené hodnoty plus dochází k porovnání jak dalece se liší realita od simulace ( web sám nic nepočítá, všechno to pouze zobrazuje data z GRT exportu)

Pak už mi zbejvá jen označit laboraci která se mi zdá jako nejperspektivnější a dochází k přenosu do "mých laborací" které už si lze umístit na dashboard, sdílet, atd.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MCD: díky. Já jsem moc rád za ty uživatelský připomínky a nápady. A celkově mě samozřejmě motivuje i to, že se to setkalo s pozitivním přijetím.
    MCD
    MCD --- ---
    REDSNAKE: Obecně je skvělý, žes to vytlačil ven. Drtivá většina věcí, který jsem si napsal, aby mi zjednodušovaly život, je funkční, ale při každým použití si říkám "měl bych to ještě lehce poladit / rozšířit / učesat". K čemuž samozřejmě nikdy nedojde, protože to používám jen sám a takhle to vlastně stačí :⁠-⁠)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam