LONESTAR: opět si dovolím zareagovat veřejně, třeba to bude zajímat i někoho jiného. Popravdě továrním nábojům nebyla dosud věnována zvláštní péče.
1. BUG - když chci v Přehledu nábojů (viz obrázek) upravit již zadaný náboj, tak se po kliknutí na "Uložit změny" nic nestane a provedené změny se neuloží (chtěl jsem si upravit názvy pro zobrazení a taky jsem zapomněl u jednoho náboje zaškrtnout "Oblíbené" a on se mi neukazuje v úvodním přehledu, tak jsem to chtěl změnit a nic). Samozřejmě to teď můžu obejít smazáním náboje a novým zadáním, ale jen ať víš)
Mělo by být vyřešeno, rozdělil jsem tovární a přebíjené náboje úplně, takže to teď snad i bude dávat větší smysl.
2. BUG - v Přehledu nábojů se nezobrazuje cena (viz obrázek) - ale na přehledu oblíbených na úvodní obrazovce cena je
Opraveno
3. DOTAZ - co znamená "Veřejné" u továrních nábojů a proč bych to měl/neměl zaškrtávat?
U továrních nábojů to nedává smysl, odstraněno. U přebíjených nábojů tento checkbox způsobí, že se náboj zobrazuje v Knowledge base pro inspiraci ostatním. Takže pokud mám nějakou laboraci o kterou se rád podělím, můžu ji tímto způsobem zveřejnit
4. DOTAZ - je nějak řešeno, když budu mít stejné tovární náboje s různou cenou?
Každý náboj má svoje jedinečné ID které se přiděluje automaticky na pozadí, takže můžeš mít kolik chceš nábojů se stejným názvem a bude to fungovat.
5. DOTAZ - v úvodním přehledu oblíbených nábojů mám počet u každé položky - bude někde (Warehouse) i celková sumarizace podle kalibrů? Situace - mám doma v Lugru krabku (50) SB, krabku (50) Aquilly a pytlík (100) ALSApro. Když si je dám všechny do oblíbených, tak ve třech řádcích vidím stav každé položky (50-50-100) - ale mi pro všeobecný přehled stačí, když budu vědět, že mám doma 200 lugrů - jakých konkrétně je pro mě v tomto případě druhořadá informace.
Na druhou stranu třeba u malorážky (nebo brokovnice - tu jsem zatím neřešil) naopak potřebuju rozlišit, kolik jakých konkrétně nábojů (Standard-HV-Target, u brokny navážka/velikost broků)
Ano, na to myslím. Budu rád když navrhneš jak by sis to představoval, kde by ti vyhovovalo to zobrazovat. Z mého pohledu by to bylo ideální na dashboardu, na druhou stranu tam chci nechat jen nejdůležitější informace. Trochu se to ve mě pere. Jestli máš nápad, sem s tím..
6. DOTAZ - TYP AKTIVITY ve střeleckém deníku - ještě jsem naostro střelecký deník nezkoušel, ale všiml jsem si, že je tam Typ aktivity jako výběr z roletového menu - už nebudou uživatelsky definované možnosti, jak to bylo v staré verzi?
Ano, uživatelsky definovatelné aktivity jsou určitě v plánu, nemělo by to být nic složitého na implementaci. Stačí když se budou editovat přes settings stejně jako uživatelské kalibry?
Jako bonus drobné QOL např. možnost z dashboardu nakliknout střeleckou aktivitu, opět dle kalibru se nabízí kompatibilní zbraně, propisuje se to do shooting logu.
Sotva na to už dnes vidím, takže jsem to popravdě příliš netestovat, jen tak na hrubo proklikáno. Kdyby se toho chtěl někdo ujmout, zlobit se nebudu.