TEMPCZ: Mam v trezoru nesourodou smes krabicek .22 lr. Treba pet druhu naboju. Kazdy druh ma svuj carovy kod. Vyklikam si pres web jejich typy do tovarnich naboju a pak si sednu k trezoru a po nacteni krabicky a prideleni caroveho kodu uz kazde dalsi nacteni caroveho kodu navysi skladovou zasobu konkretniho naboje. Urcite bych si je mohl i vytridit a vyskladat a rucne spocitat, ale pak je dalsi use case - udelam nakup streliva a pri nacteni appkou caroveho kodu z krabicky se mi hned nabidne navyseni zasoby konkretniho naboje. Nic nikde nedohledavam, nic nefiltruju - pipnu a edituju co presne chci.
Bude to fungovat v opacnem gardu i pro prebijene. Mam na dashboardu oblibenou laboraci - te vygeneruji z webu carovy kod a ten si nalepim na krabicku ve ktere tyhle konkretni naboje prechovavam.
Pri prebijeni uz jen appkou pipnu krabicku a opet automaticky navysuju skladovou zasobu konkretniho naboje.
To same na strelnici, pipnu krabku, automaticky se mi nabizi me kompatibilni zbrane v aplikaci pro zaznam do streleckeho deniku.
Dalo by se rict, ze bych rad aby web byl mozek projektu a appka jeho srdce mam li bejt poetickej 😅