• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jakože v lednu jsem vystílel 200 nábojů na mířenku, 159 na IPSC a 300 na tréninku?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: měsíční grafy podle aktivit? Jak přesně by sis to představoval? Asi nevím jak to uchopit
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Případně graf měsíční střelby podle kalibrů (pokud to není moc pokročilý autismus :))
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: snesu to :)
    Raději prosím ty měsíční grafy i podle aktivit ;) (a následně samozřejmě i roční :D)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: Můžeš, jen že by to bylo příjemnější/rychlejší, víc po ruce.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: rozumím, z tohohle pohledu je to blbost...
    REDSNAKE: nepomůže/zbytečnost - de/aktivovat "Oblíbený" si můžu hvězdičkou ve skladu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: můžu do dropdown menu přidat volbu na odstranění náboje z oblíbených, jestli to pomůže..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: Carousel je opravený.

Šlo, ale z mého pohledu to nedává smysl. Na dashboardu se právě zobrazují aby se s nimi dalo rychle manipulovat. Pokud náhodou dojedu zásobu konkrétního náboje na nulu, zmizel by mi a musel bych lovit kdesi z útrob systému abych navýšil jeho skladovou zásobu.

Imho tedy to skrytí nedává moc smysl.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Ještě taková prkotina, která by mě potěšila (Ale dá se žít i bez ní) - nešlo by (volitelně uživatelem) v Dashboardu nezobrazovat náboje s aktuálním stavem skladu nula?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: jo aha - já jsem to chápal tak že "carousel" znamená právě to automatické přepínání po chvíli...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: v podstatě aby to zabíralo méně místa na dashboardu. Prostě jen že mezi nimi půjde listovat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: carousel ve smyslu, že tam je více pozic pro různé grafy, jen se mezi nimi dá listovat. To automatické přepínání po chvíli také nechci..
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: za mě carousel ne - až se vynadívám, přepnu na další graf :)
    Ještě by mi bodlo ten měsíční graf rozdělit podle uživatelem nadefinovaných aktivit (v mém případě Range - Drill - Competition) - ideálně opět s proklikem na jednotlivé zbraně... Nebo aspoň samostatné grafy pro každou aktivitu, pokud by to bylo jednodušší (Graf 1 - Celkový počet výstřelů, Graf 2 - Celkový počet výstřelů RANGE, Graf 3 - Celkový počet výstřelů DRILL, Graf 4 - Celkový počet výstřelů COMPETITION)

Další graf ke zvážení - Aktuální stav skladu nábojů podle kalibrů ( = to, co je v dashboardu na rozklik vlevo, ale vizuálně)

A pokročilý autismus :D - graf kolik jakého střeliva byli vystřeleno ze zbraně :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: šlo, mám to v nenasazené verzi už. Ty další překliky šipkama jsou na případné další grafy, vymyslel jsem si, že by se mohly točit v tom carouselu.

Náhled s čím si hraju, ale nemyslím si bohužel že budu schopen to dotáhnout do použitelné formy, to je asi jinej lvl.

LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: GEKONZPRAHY: Pamatuješ, co říkal GEKONZPRAHY na moje grafy? :D
    ´
    REDSNAKE: Video není k dispozici. Toto video je soukromé. :(
    Jinak díky moc, super věc! Jenom doufám, že ty grafy neuvidí drahá polovice :D
    A ještě jedna věc - nešlo by udělat, aby ten graf nezmizel/nepřeskočil na další, dokud nestisknu šipku?

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nasadil jsem takovej jednoduchej Darkmode. Bude chtít asi doladit různé detaily, ale je to, zdá se, funkční.
    Přepínač najdete případně v menu, vedle přepínače jazyka.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    první graf zobrazuje celkový nástřel dle měsíců s možností prokliku na přehled nástřelu jednotlivých zbraní

https://www.youtube.com/watch?v=7breGFdH6Jg
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    "Průvodce nastavení kalibrů a aktivit" je víceméně funkční, kdyby náhodou někoho zajímalo jak to bude fungovat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Pohrávám si s myšlenkou že bych opět přidal na dashboard sekci s grafy. Kdyby měl někdo tip co za smysluplné metriky zobrazovat, tak uvítám tip.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Mám rozpracovaný interaktivní průvodce pro základní používání systému jak je vidět z printscreenu. Zatím to ale není nasazeno na produkci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam