• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    "Průvodce nastavení kalibrů a aktivit" je víceméně funkční, kdyby náhodou někoho zajímalo jak to bude fungovat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Pohrávám si s myšlenkou že bych opět přidal na dashboard sekci s grafy. Kdyby měl někdo tip co za smysluplné metriky zobrazovat, tak uvítám tip.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Mám rozpracovaný interaktivní průvodce pro základní používání systému jak je vidět z printscreenu. Zatím to ale není nasazeno na produkci.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Každá sekce v levé části dostala Checkbox kterým je možné nastavit, jestli se má vůbec zobrazovat. Pokud třeba někdo RT používá jen jako skladový systém pro tovární náboje a na to navázaný střelecký deník, může si část pro přebíječe kompletně vypnout. A opačně, dle libosti.
    V nastavení lze skryté sekce opět zobrazit.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: tak to mi zajímavější práce dlouho nevydržela. Na webu je dostupný export do CSV, takže případné řeči o vendor locku padají.
    Já jdu pokračovat s překlady..:-/

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Měl jsem pár dní oraz na chatě, ale jinak pracuji na překladech a nápovědách. Je to hrozná tupárna a otročina, tak si chci odskočit k možnosti vyexportovat uživatelská data do csv. Kdyby k tomu měl někdo nějakej poznatek nebo nápad, klidně sem s tím. Tak beru tipy na další směřování projektu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: A vim ze to nejsou chrona ale nejakej druh radaru 😉
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Díky ID Anarchy za poskytnutí dat z chron od Garminu, díky tomu umí RT nově v záložce vývoj navážek parsovat data i z těchto chron. Takže nyní tam funguje výstup z Caldwellu i Garminu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Vše je online a snad i funkční.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    bude výpadek, dělám nějaký úpravy.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak vyhledávání zatím takto

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    na dashboard přibylo třídění dle sloupců, upřímně, to filtrování se mi nepovedlo zatím uspokojivě vymyslet, hlavně aby nezabíralo zbytečně místa a fungovalo tak jak si to představuji, tak prozatím aspoň tohle

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dneska jen pár fixů a nějaké podmíněné formátování pro testovací navážky

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Takový to, když půl dne přepisuju kontroler pro parsování dat z chrona protože zjistím, že to nechodí. Snažím se to opravit, furt mi to nefunguje a nakonec přijdu na to, že chyba není u mě, ale export z Caldwell hradel jednou importuje Standardní deviaci jako StdDev: 9.23 a podruhé SD: 5.3 MPS? To se to pak těžko parsujou výrazy.

Asi nastal čas poohlédnout se po něčem lepším, že.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Opraveno
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: asi máš pravdu, řadím do šuplíku s blbostma
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: no já za sebe ani netuším, kolik co má/může vydržet... Pidíp má přes 6000 (z toho 5000 s pružinama DPM), Čuník má mých 1300 plus tak odhadem šesti-osminásobek po předchozích majitelích (a pořád origo pružinu)... Až se něco pos*re, tak budu z celkového počtu výstřelů vědět, při kolikátém to nastalo :)
    Jediné, co mě napadá, že bych mohl hypoteticky využít, je nastavit si "počet výstřelů mezi čištěním" = že by ve střeleckém deníku blikalo něco jako "Vyčisti mě!!!", když se to číslo překročí (od té doby, co střílím stovky týdně, mě čištění po každé střelbě dávno opustilo :D)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    při přidávání továrních nábojů přes appku se objeví chyba přestože náboj se vytvoří. Musím na to mrknout zítra.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: ano, představuju si to jako modulární záležitost - např. vstup pro počet výstřelů od kdy sledovat (checkbox který po zatržení nebo defaultně doplní aktuální stav nábojů) - > textové pole pro poznámku o sledování čeho jde (výměna pružiny)-> připomenou za (pole pro životnost komponenty)

Já to třeba zas tak neprožívám, až mi zbraň umře, tak to servisuju popravdě, ale vím že jsou lidi co mění třeba pružiny po x výstřelech atp.

Ale je to jen nápad kdy se podvědomě snažím vykroutit z tvorby překladů a nápověd.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: podle mě je to silně individuální zbraň od zbraně - to by si každej definoval sám?
    Celkový počet výstřelů z dané zbraně IMHO stačí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam