• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Na webu je nová verze aplikace 1.0.7
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Pokud někdo službu RT používáte a plánujete třeba vyzkoušet i evidenci terčů tak mi prosím napište soukromou zprávu. Rád bych Nyxákům kteří mi napíšou SZ do konce tohoto roku nabídl navýšení diskového prostoru na 500mb.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: A nová verze na webu, s takovým asi malým vylepšením, na obrazovce focení terče je aktivní tlačítko pro skenování čárového/qr kodu. Takže není třeba pracně vybírat náboj ze seznamu, stačí napípnout kod a předvybere se sám.

Obě volby náboje, ruční i přes kód, zůstávají aktivní.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Na webu je nová verze aplikace 1.0.6

Obsahuje poměrně rozsáhlý bug fixing, přepracovanou obrazovku přidávání terčů a hlavně, pokud třeba někdo chodí na podzemní střelnice, kde není signál, tak nově má appka offline režim i pro ukládání terčů. Pokud je uživatel bez signálu, fotka se ukládá lokálně do telefonu, při přechodu aplikace do online režimu se automaticky spouští synchronizace a fotky terčů se nahrávají automaticky na web.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Terče se zobrazují i u zbraní ve střeleckém deníku.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Potřebuji si to sem vložit abych na ten obrázek mohl odkazovat odjinud, je to pro mě teď nejjednodušší řešení. Sorry za duplicity

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Opravil jsem ještě záhlaví aby správně zobrazovalo data v závislosti na tom, zda jde o přebíjené/tovární náboje a drobečkovou navigaci.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Na webu je nová verze aplikace která umí záznam terčů.

Prozatím je aktivní ruční výběr - takže vyberu náboj, nabízí se odpovídající zbraně, po výběru zbraně následuje focení terče, doplnění nepovinných údajů jako vzdálenost střelby a poznámka. Pak už je upload a výsledek je vidět níže.

Reloading Tracker - Správa terčů a fotografií | Nová funkcionalita
    https://youtube.com/shorts/wOk-_lNxdK4

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Koukám obrázek nějak zmizel, tak to repostuju.

Rozpracované terče. Terč půjde přidat ke konkrétnímu náboji a zbrani. Takže pak si půjde třeba rozkliknout terče s nábojem XY a vyplivne mi to fotky terčů stříleného s tímto nábojem, dále si můžu filtrovat druhy zbraní ze kterých jsem tento náboj střílel. Podobný náhled s obdobnou logikou chci umožnit i ze strany zbraní.

TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Parada, diky :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    už choděj ty resetovací maily..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Nové heslo zasláno přes SZ. Ty nefunkční maily jsou rest, vím o tom.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Zkusím něco vymyslet
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Pamatuješ, jak jsem byl nešťastný z toho, že do hesla musím dát čísla, malá písmena, velká písmena, 76 speciálních znaků a podříznout kohouta?
    Tak dnes jsem se chtěl přihlásit na jiném počítači a hádej co? Nepamatuju si samozřejmě heslo :D
    A hádej ještě - nefunguje "zapomněli jste heslo? Klikněte sem a my vám pošleme reset" Nic mi na mail nepřichází :(
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nová verze appky je ke stažení
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Už je to teď jen takové vychytávání much, tak přemejšlím nad novou featurou. Rád bych si vyzkoušel implementaci nahrávání fotek terčů. Nemám úplně jasnou představu, pravděpodobně by ty terče byly vázané na jednotlivé náboje aby byly vidět nástřely? No kdyby někoho ta myšlenka zaujala a měl k tomu případně nějaký nápad nechť promluví nebo mlčí navždy :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Je dostupná verze aplikace 1.0.3

Bugfixing a drobné vylepšení některých formulářů.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Je dostupná verze aplikace 1.0.2.

Opravené různé bugy, primárně zobrazování dat v offline režimu, přídána možnost přepínání mezi továrními a přebíjenými náboji pomocí swipe ze strany na stranu a opraven bug s přidáváním čárových kodů ke konkrétnímu náboji.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: něco pro Lonestar - aplikace při spuštění ověřuje aktuální verzi aplikace. Nedělá to nic jiného než že to porovnává verzi v telefonu a dostupnou verzi. Stažení už je na uživatelích, bez toho aby byla appka ve storu se nepohneme.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Náhled na mobilní aplikaci Shooting companion která slouží jako doplněk k webové aplikaci Reloading Tracker.

Vývoj bude pokračovat ale již nyní je implementován Autologin, Offline režim, automatické přednastavení střelnice na základě polohy a další. V inventáři nábojů lze přehodit pořadí Tovární/přebíjené náboje dlouhým stiskem na tlačítko dle preferencí uživatele.

Shooting Companion - Mobile App for Reloading Tracker
    https://youtube.com/shorts/vE0xhZRPUqU

Aplikace je ke stažení zde
    Login - Reloading Tracker
    https://www.reloading-tracker.cz/downloads-page

Je to verze 1.0, ale není tak nazvaná z velkohubosti, že bych si myslel, že je hotovo nebo že už to umí všechno a je bugu prostá, jednoduše mi došlo číslování. Pokud z nějakého důvodu někomu vyhovuje starší verze aplikace, měly by být teoreticky kompatibilní, ale nezaměřoval jsem se na to a už vůbec jsem to netestoval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam