• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ANARCHY: jo, tohle mě taky napadlo jako crème de la crème :)
    Vyhodnocení by stačilo Alpha-Charlie-Delta (Noshoot-Miss) - a s časem by to rovnou házelo HitFactor :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ANARCHY: Nevím jak bych realizoval to automatické rozpoznávání zásahů právě. Ale moc rád bych aplikaci doplnil něčím i pro střelce dynamických disciplín, jen to sám nestřílím, tak vůbec netuším. Timer a podobné mi přijde jako gimmick, který z mobilu nikdy nefungoval a aplikací je na to tuna. A nic moc jiného mě nenapadá aby mi to dávalo aspoň trochu smysl. Ale rád bych, jak říkám - uvědomuju si, že to je zatím dost zaměřené na long range a obecně precision shooting a vývoj střeliva.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    REDSNAKE: Hele, teď to ještě doplnit něčím jako real-time sledováním terčů s vyhodnocováním časů a možností si nadefinovat na nějakém terči vlastní drilly, a fakt už nevím co ještě by taková aplikace mohla umět - snad už leda objednat pizzu z nejbližší pizzerie :-)))
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ANARCHY: Moc děkuju, to mě samozřejmě těší!
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    REDSNAKE: Hele, fakt velkej klobouček, pane - přijde mi, že jsi za 3 měsíce došel tak daleko, jako snad žádnej komerční produkt o kterém vím...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    A nečitelnost vyřešena.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Já vím, že to nevypadá jako nic moc, ale pro mě to jsou reálně dva dny práce a debugování a mám ohromnou radost, že to začíná fungovat

Povedlo se mi dosáhnout toho, aby se anotace přenesly do výsledné fotky a ta se importovala na web. Ještě zlepšit čitelnost a pár dalších drobností, ale tohle je pro mě velký milník v tomto upgradu.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    No, pohrát si s tím v appce je zdá se jednodušší, než to pak dostat v pořádku a v měřítku na web... Bohužel na webu pak ta fotka vypadá blbě, ty zásahy jsou rozházené atp...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Trochu jsem ten koncept posunul. Lze vytvářet skupiny nástřelů, zoomovat atd. Také je celé měření na samostatné obrazovce. Ještě tam ale bude práce a hlavně testování a chytání brouků.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nechci to zakřiknout, ale ono to možná půjde :)

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Na webu je nová verze aplikace 1.0.7
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Pokud někdo službu RT používáte a plánujete třeba vyzkoušet i evidenci terčů tak mi prosím napište soukromou zprávu. Rád bych Nyxákům kteří mi napíšou SZ do konce tohoto roku nabídl navýšení diskového prostoru na 500mb.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: A nová verze na webu, s takovým asi malým vylepšením, na obrazovce focení terče je aktivní tlačítko pro skenování čárového/qr kodu. Takže není třeba pracně vybírat náboj ze seznamu, stačí napípnout kod a předvybere se sám.

Obě volby náboje, ruční i přes kód, zůstávají aktivní.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Na webu je nová verze aplikace 1.0.6

Obsahuje poměrně rozsáhlý bug fixing, přepracovanou obrazovku přidávání terčů a hlavně, pokud třeba někdo chodí na podzemní střelnice, kde není signál, tak nově má appka offline režim i pro ukládání terčů. Pokud je uživatel bez signálu, fotka se ukládá lokálně do telefonu, při přechodu aplikace do online režimu se automaticky spouští synchronizace a fotky terčů se nahrávají automaticky na web.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Terče se zobrazují i u zbraní ve střeleckém deníku.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Potřebuji si to sem vložit abych na ten obrázek mohl odkazovat odjinud, je to pro mě teď nejjednodušší řešení. Sorry za duplicity

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Opravil jsem ještě záhlaví aby správně zobrazovalo data v závislosti na tom, zda jde o přebíjené/tovární náboje a drobečkovou navigaci.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Na webu je nová verze aplikace která umí záznam terčů.

Prozatím je aktivní ruční výběr - takže vyberu náboj, nabízí se odpovídající zbraně, po výběru zbraně následuje focení terče, doplnění nepovinných údajů jako vzdálenost střelby a poznámka. Pak už je upload a výsledek je vidět níže.

Reloading Tracker - Správa terčů a fotografií | Nová funkcionalita
    https://youtube.com/shorts/wOk-_lNxdK4

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Koukám obrázek nějak zmizel, tak to repostuju.

Rozpracované terče. Terč půjde přidat ke konkrétnímu náboji a zbrani. Takže pak si půjde třeba rozkliknout terče s nábojem XY a vyplivne mi to fotky terčů stříleného s tímto nábojem, dále si můžu filtrovat druhy zbraní ze kterých jsem tento náboj střílel. Podobný náhled s obdobnou logikou chci umožnit i ze strany zbraní.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam