• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MCD: Kezby to nekdy k necemu bylo 🙂 minimalne jsem si uz udelal prehled v zasobach 😂
    MCD
    MCD --- ---
    Ty jsi démon! :⁠-⁠D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jen taková drobnost - přesnost a terče dostaly update a sdílejí společnou kolonku v přehledu.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dostupná nová verze aplikace Reloading Tracker 1.1.6

Přidána podpora offline cachování fotek terčů. Fotografie se ukládají do mezipaměti, což umožňuje jejich dostupnost bez připojení k internetu a rychlejší načítání.
    Přidána podpora offline cachování záznamů střeleckého deníku. Historie střelby je nyní dostupná i offline, s nižšími nároky na datové přenosy.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Původně jsem to neměl v plánu, ale přepracoval jsem v aplikaci sekci pro skladové zásoby a nově tedy jde přímo z aplikace upravovat skladové množství střel, prachu, zápalek a nábojnic. Takže za tímto účelem už není nutné lézt na web.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Kovarova kobyla aneb jak postupne davam RT dohromady delam si poradky i v komponentach. Samozrejme to odhaluje spoustu nedodelku v systemu a ty se snazim postupne opravovat jak na ne prichazim.

Uz mam zinventarizovane v podstate vsechny komponenty az na strely a nabojnice, na coz jsem se extremne netesil ale jestli v tom chci mit poradek a ma to davat smysl tak mi nic jineho nezbejva. Myslel jsem si ze strely proste zvazim v krabici, ale nase kuchynska vaha to nak nedava a tak mi nezbylo nez zacit pocitat. Tak po chvilkach, ono to nak dopadne. Tady hromadka 240 swc pro .44 magnum.

Tipnete si kolik jich tam je?

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    přepracovanej předvýběr při importu z Gordon Reloading Tools, snad je lépe vidět jaké komponenty se vytvářejí znova, které se používají z existujících, nad vším by měl mít uživatel větší kontrolu...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ještě drobnost, všechny ty komponenty jsou nově prokliknutelné, takže klik na prach mi otevře editaci prachu, klik na střelu otevře editaci střely atd. Také je komponenta s nekompletními údaji podbarvena rozdílnou barvou a tooltip napovídá co s tím.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: u nábojů s kompletníma cenama se tam v tooltipu zobrazuje rozpad ceny

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: A ještě drobnost - pokud si někdo myslel, že střílím .38 special wadcutter za 1,42kč, tak bohužel :D Jen když chyběla cena nějaké komponenty, tak to systém nedával nijak najevo a tvářil se, že tohle je konečná cena náboje. Takže opraveno, systém nyní upozorní na chybějící cenu komponenty a vypíše v tooltipu i která komponenta nemá nastavenou cenu.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Pokud jsem vytvořil finální navážku z žebříku navážek (Load development) a později jsem chtěl vyzkoušet jinou navážku ze stejného žebříku, musel jsem složitě dohledávat, z kterého Load developmentu daná navážka pochází. Tento proces byl zbytečně zdlouhavý a nepohodlný.

Přidal jsem k nábojům, které vznikly v rámci Load developmentu, proklik přímo na jejich vývoj. Díky tomu je přepínání mezi navážkami mnohem rychlejší a intuitivnější.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Btw. teď je docela dobrej čas mi případně připomenout resty případně jestli jsem někomu slíbil nějakou featuru a nedodal. Než si zas vymyslím další bejkovinu na které se seknu :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Jo, standardní deviace je taky počítána průměrem pokud existuje pro náboj více měření..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Byl jsem snad poprvé od začátku vývoje RT na střelnic (vím, ostuda) a vyplynul z toho drobnej bugfixing appky a novinka na webu.

Takže na webu je ke stažení nová verze appky - opravena chyba, že pokud jste otočili terč v aplikaci a uložili jej bez měření MOA tak se neuložila správně natočená verze terče.
    Ke stažení tedy 1.1.4

Drobný změna proběhla i na webu. Aktuálně index přebíjených nábojů zobrazoval rychlost která se tam dostala vlastně při vývoji navážky nebo přimým zadáním při vytváření náboje. To zůstává a má to tuto ikonku

Chtěl jsem ale přidat možnost evidovat u jedné laborace více měření, například pro mou existující laboraci chci mít měření za určitých teplot, z různých nadmořských výšek, z různých zbraní...
    A tak jsem přidal novou možnost -v akcích je nově "Add chronograph data" které otevírá nové modální okno (podporuje přímo vložení texťáku ctrl c +ctrl v nebo drag and drop či přímý výběr souboru)

Sloupec Velocity pak v případě, že jsou takto přidaná další měření zobrazuje průměrnou rychlost ze všech těchto měření plus ikonku.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Moc děkuju, těším se na připomínky
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Byl jsem ted dva mesice (a jeste asi 14 dni budu) mimo, ale vidim obrovske kroky. Smekam a tesim se , az si na to udelam cas. Tonje pecka, co jsi s tim dokazal.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přidán softdelete pro náboje a zbraně, budou následovat přebíjecí komponenty. Lze tak tedy entitu smazat aby nepřekážela ale třeba střelecké záznamy na to navázané se budou dále bez problémů zobrazovat dále a ID entity zůstane obsazeno, takže jej nemůže dostat jiná entita a způsobovat nekonzistence.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Z forpsi mám potvrzenej opět problém s výkonem serverů na jejich straně. Takže je web docela zpomalený..

Asi by bylo dobré uvažovat o změně hostingu, trochu mě to přestává bavit, byť jinak administrace a všechno mi vyhovují...:-(
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Na webu je ke stažení nová verze aplikace Shooting Companion ve verzi 1.1.3 - je tam přeorganizované úvodní menu, přidaná možnost zapnout si hlídání skladové zásoby dle kalibru což se snad tak trochu zavděčí i Lonestar, protože to zobrazuje přehled střeliva dle kalibru.

Viz video
    Shooting companion 1.1.3
    https://www.youtube.com/watch?v=nUpsTdfQUZU
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    V aplikaci nově přibylo hlídání nízkého stavu střeliva. Zapíná se to na dashboard v tom levém bočním menu kde máme přehled nábojů dle kalibru.

Po aktivaci a pokud v aplikaci při přidávání záznamu do střeleckého deníku nebo jinak snížíte stav pod tuto hlídanou hodnotu objeví se upozoronění na nízký stav s výpisem všech nábojů daného kalibru s jejich zbytkovou hodnotou.

Tuto verzi je ještě zatím ve vývoji, chci tam doladit pár dalších věcí, takže zatím jen takový sneak peek do připravované verze.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam