• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    Appka pro iOS někdy bude? Uměl bych asi případně dohodit spolupráci s kolegou, kterej má soukromej Apple Developer Account.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: Smazat radsi, byla i uprava lokalni databaze co mas v telefonu jako offline zalohu.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: pořád platí smazat starou a nainstalovat novou, nebo už stačí jen stáhnout a aktualizovat?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Pisu jak prase, mam zmrzly ruce. Moa se do systemu dostava automaticky kdyz appkou vyfotis terc a vyhodnotis presnost. Pak po nahrani terce je info o presnosti mia automaticky prirazeno ke konkretnimu naboji a zbrani.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Hodně změn k lepšímu. Už se v tom zase hrabu.
    Přibyla položka přesnost (MOA) a nemůžu najít, jak ji zadat. Prosím o navedení.
    A plno dalších položek, které budu zjišťovat hned na to.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nová verze appky je venku, spíš takový drobný úpravy související s přidáním globálních kalibrů.
    Možnost sbalilt/rozbalit "Přehled zásob dle kalibru" na dashboardu
    bugfixing

Takže 1.2.1 https://www.reloading-tracker.cz/downloads-page
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přemýšlím jestli tam do těch dropdown menu pro vybírání kalibru přidat i nějaké rozdělení, filtrování na pistolové, puškové....Ale jak se to řadí dle posloupnosti přijde mi, že se v tom nehledá špatně

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jsou přepsány všechny formuláře plus střelecký deník, takže by se měly vždy jako první zobrazovat globální kalibry dostupné v systému.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: A je globální.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: nejmíň 7,65 Browning (jeden záznam v deníku - teď ze srazu)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: jako klíďo, co používáš nejmíň? Zkusil bych přepnout jeden a uvidíme co se stane.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: standardizace do budoucna? :)
    Reálně asi praktický důvod žádný není - ale jelikož používám jenom tovární střelivo, tak to bude vždycky v nějakém globálním kalibru
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: A proc je vlastne chces prepnout? Pro Tebe, kdyz neprebijis a nesdilis laborace, to nema zadny prinos…
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: já mám (zatím) jenom těch pět kalibrů, co jsou na tom obrázku
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: Ja nevim kdo s tim prisel, ze chce komplet uzivatelsky kalibry a kym jsem se nechal ukecat. Holt tehda jsem ani netusil, ze chci delat i nejakou Knowledge base, protoze ono to realne nikde jinde nevadi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: Ano, je to pro mne jeden klik v administraci. Napis mi o ktery kalibr jde a rovnou to vyzkousime.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: A kdo ti to říkal? Já jsem ti to říkal! :D

Bude nějak možné předělat již používaný uživatelský kalibr na globální (aniž bych přišel o všechna související data)?

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Musím říct, že přejít jen na uživatelsky definované kalibry nebylo moje nejšťastnější rozhodnutí :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Postupně upravuji RT tak, aby bylo opět možné používat globální kalibry. Uživatel si bude moci vybrat mezi globálními a vlastními (uživatelskými) kalibry.

Při zveřejnění náboje do KB však bude probíhat kontrola, zda má nastaven globální kalibr. V rámci projektu proto bude u kalibrů zobrazována ikona zeměkoule, která označuje globální varianty.

Plánuji také implementovat funkci, která umožní uživateli odeslat svůj vlastní kalibr ke schválení. Administrátor jej pak bude moci označit jako globální.

Aktuálně jsem tuto funkcionalitu přidal do nastavení, kde jsem zároveň implementoval i hromadné mazání kalibrů.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam