• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Aktuálně je nějaký problém s připojením. Jak na prohlížečové verzi, tak na mobilní aplikaci.
    Lze nějak provozovat aplikaci v Offline modu? Třeba i zcela nezávislou na připojení k netu a k serveru RT?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Na produkci je tedy nasazena novinka, že přímo z přehledu nábojů lze navýšit skladovou zásobu (obdobě jako to jde z dashboardu) plus je tam nástřel toho jak by mohlo fungovat ruční zadávání přesnosti.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mám rozpracované navyšovaní skladových zásob i z přehledů přebíjených/továrních nábojů. Za tímto účelem jsem sjednotil komponentu, který se o tohle stará a trochu rozšířil její fci, takže je hned v procesu navyšování vidět kolik a jakých komponent se odečte.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Nejde, dodělám. Mám teď rozpracováno, že v nastavení jde označit kalibry jako oblíbené, ty se pak v dialozích nabízejí nahoře. Takže ty nejpoužívanější pak člověk nemusí lovit.

To pořadí pak ve výběrových polích je že se zobrazují prvně oblíbené kalibry, pak uživatelsky definované a nakonec globální. To řazení ještě promyslím, asi půjdou uživatelsky definované, bez hvězdičky až nakonec.

TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    V aplikaci nelze smazat foto terče?
    Jestli to není problém, nešlo by umět zadat MOA i ručně na PC? Mám třeba staré zápisky a dostat to teď do RT je takové ojebání systému (vyfotit cokoliv, naklikat zásahy odhadem na požadované MOA, uložit).
    Ale jako jinak klobouček. já snad začnu zase střílet, abych si s tím mohl hrát!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VOMAJDA: Appka pro ios by byla super a !teoreticky! je opravdu prekazkou pouze poplatek za developersky ucet. Jinak je to psane ve flutteru, takze by melo stacit udelat build pro ios a je to ready.
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    Appka pro iOS někdy bude? Uměl bych asi případně dohodit spolupráci s kolegou, kterej má soukromej Apple Developer Account.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: Smazat radsi, byla i uprava lokalni databaze co mas v telefonu jako offline zalohu.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: pořád platí smazat starou a nainstalovat novou, nebo už stačí jen stáhnout a aktualizovat?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Pisu jak prase, mam zmrzly ruce. Moa se do systemu dostava automaticky kdyz appkou vyfotis terc a vyhodnotis presnost. Pak po nahrani terce je info o presnosti mia automaticky prirazeno ke konkretnimu naboji a zbrani.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Hodně změn k lepšímu. Už se v tom zase hrabu.
    Přibyla položka přesnost (MOA) a nemůžu najít, jak ji zadat. Prosím o navedení.
    A plno dalších položek, které budu zjišťovat hned na to.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nová verze appky je venku, spíš takový drobný úpravy související s přidáním globálních kalibrů.
    Možnost sbalilt/rozbalit "Přehled zásob dle kalibru" na dashboardu
    bugfixing

Takže 1.2.1 https://www.reloading-tracker.cz/downloads-page
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přemýšlím jestli tam do těch dropdown menu pro vybírání kalibru přidat i nějaké rozdělení, filtrování na pistolové, puškové....Ale jak se to řadí dle posloupnosti přijde mi, že se v tom nehledá špatně

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jsou přepsány všechny formuláře plus střelecký deník, takže by se měly vždy jako první zobrazovat globální kalibry dostupné v systému.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: A je globální.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: nejmíň 7,65 Browning (jeden záznam v deníku - teď ze srazu)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: jako klíďo, co používáš nejmíň? Zkusil bych přepnout jeden a uvidíme co se stane.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: standardizace do budoucna? :)
    Reálně asi praktický důvod žádný není - ale jelikož používám jenom tovární střelivo, tak to bude vždycky v nějakém globálním kalibru
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: A proc je vlastne chces prepnout? Pro Tebe, kdyz neprebijis a nesdilis laborace, to nema zadny prinos…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam