REDSNAKE: my 0,02 USD:
RT využívám jako evidenci střeliva (továrního - nepřebíjím) a nástřelu u jednotlivých zbraní (dle aktivit).
(Vyhodnování zásahů jsem vždycky chtěl vyzkoušet, ale ještě jsem se k tomu nedostal - prostě proto, že jsem neměl čas na klidnou mířenku)
Stavy (nákup a nástřel) zapisuju prakticky výhradně ex post (telefonní apku se skenováním čárových kódů jsem reálně prakticky nepoužil, jen kdysi v začátcích pro vyzkoušení).
Pro mě je RT jednoznačně přínosem (a věřím, že nejsem jediný "statistický šílenec", který si takto eviduje nástřel podle zbraní a aktivit :))
K dokonalosti mi u RT chybí
- zcela oddělit ve skladu tovární a přebíjené střelivo (nepřebíjíš = zaklikneš "Nezobrazovat/neřešit přebíjené" a vše ohledně přebíjenek zmizí z dohledu)
- možnost uvést cenu u každého nákupu (navýšení skladu) střeliva
- možnost uvést cenu zbraně a doplňků k ní (pro výpoičet průměrné ceny výstřelu :))
- možnost generování custom grafů (v čase, střelivo dle zbraně, průměrná cena výstřelu, prostříleno za měsíc v penězích atd. ad absurdum :D)
- více user friendly Střelecký deník a Skald střeliva (více možností filtrování)
(No prostě ten můj Excel, ale více user friendly ;))
YMMV