• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RANDOM_NIGHTIN MEMORIAM
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Overdrive a Overflow. Taky vzpomínám…achjo…to je smutný klub toto…ale vzpomínat je důležité
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    S Festrem jsem se sešel asi před 22 lety v jeho rodné Olomouci. Zašli jsme do ponorky a strašně jsme se ožrali i s jeho mexickou chotí :-))

a bylo to moc fajn. Byl to v dobrém smyslu magor co si Kalifornii vařil vlastní české pivo :-)) několikrát jsme si telefonovali

Snažil jsme se ho trochu v poště korigovat když začal byt hodně agresivní…pak se odmlčel …nádor na mozku mnohé vysvětluje:-((

Achjo RIP
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Jo Fester byl hustej, taky jsem se s nim parkrat postekal:)) az o mnohem mnohem pozdejc mi doslo, jak asi musel bejt silnej, ze si dokazal probourat cestu ven z ceskoslovenskyho bolsevickyho koncentraku a zaridit si podle sebe svobodnou existenci na druhym konci sveta, a i kdyz to znamena drit nocni dvanactky v cesnekarne, tak to chvilema musi bejt nejvonavejsi prace na svete.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    S Festrem to mám podobný, tohle se dozvídám až teď. Dřív jsme se hodně bavili a byl moc prima, bratr Canonista cvakátor a tak nějak celkově vyprávění o USA atd. Potom se ale v jednu dobu začal chovat strašně zle a pak si mě zablokoval, takže sem se o tom neměl jak dozvědět. To je mi líto, teď už to chápu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SITH: Fester měl nádor na mozku a dost to ovlivňovalo jeho komunikaci posledních pár let, sem se zpětně velmi styděl, když sem to zjistil, a jeho výpady a nesmyslný hádky najednou dostaly smysl.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    YNZA - člověk co mě sem přivedl. Umřel na nádor na mozku ve 46 letech, je to už pět let. Skvělý počítačový technik, mimo nyx jsem s ním denně prokecal hodiny online v chatech. Plný nápadů, projektů... taky skvěle fotil. Jeho konec byl opravdu ošklivý, do konce mého života mě to bude strašit. Zbyly po něm dvě malé děti, pohřeb byl emotivní.
    SITH
    SITH --- ---
    BROTHER - jeden z prvních "boys" id, se kterým jsem se tu začal virtuálně bavit. Bavili jsme se o ženských, respektive o tom jak nám to s nima nejde, hráli jsme spolu tanky, chodili do stejných diskuzí. Poslouchal hudbu, která mi byla blízká. Přišel jsem mu na pohřeb, kde byla spousta lidí, fyzických i virtuálních kamarádů. Bylo to moc hezký, byl to hodný kluk

MONOTYPEK - potkávali jsme se občas ve stejných diskuzí, bavili se v poště. Poradil mi kolem kola, poradil mi kde vybrat oblečení na kolo. Psali jsme si o ženských z nyxu a historek kolem nich, občas i bizarních zážitků, spousta id a tajných informací, goosipů atd. Umřel nečekaně, pohřeb jsem mu nestihl, tak mi tam aspoň kamarádka dovezla stuhu na věnci. Pobavil dotaz zda ten nápis na stuze je opravdu správně a nejde o překlep.

FESTER - imigrant žijící v Kalifornii. Dost často pomáhal v USA auditku, radil, dával tipy, byl ochotný i nabídnout přespání atd. Ale v jiných diskuzích občas vystupoval dosti agresivně. Odešel někdy v 2017, nejspíš rakovina
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Monovi robili komplexnu pitvu. Pomahala som jeho mamke vratit pracovne veci (karticku, comp) do prace a hovorila mi to. Na nic neprisli. On mal dost tazku autoimunitnu nemoc a to telo proste vyplo zrazu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PREKOTKA: jak Mono :/
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: bylo mu nějak blbě, byl na pozorování v nemocnici, ale podepsal reverz a šel domů. Večer šel spát a ráno se nevzbudil. Nikdo moc nechápal, co se stalo. Byl ještě dost mladej.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    PREKOTKA: Co se mu stalo?
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    TERI_LOGAN Dobrý přítel a průvodce z civilizovanějších časů. Odešel o své vůli 12.1.2011 a všechny nás převezl.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TOXICMAN: Doteď na něj myslím, i když jsem ho nikdy nepotkala irl.. něco jsme diskutovali v poště a už jsem mu nestihla odepsat :(.
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOXICMAN:
    DRAGON:

osobne jsme se neznali... ale diky jeho radam jsem si koupil prvni lepsi kolo... kolik mu vlastne bylo?
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    Kryštof aka kvetakk, spolu školák z gymplu, hrozně hodnej, milej a objetavej kluk co by se rozdal. Našel ho řidič na konečný ležet ve vagonu.
    Krásnej techno punkovej pohřeb v evangelickém kostele. Bylo to na jaře, všichni měli dost podobný nápad a po cestě utrhli co zrovna kvetlo, zpívali jsme Sáru od Trabandu a pak hrálo techno v kostele, teplej rum a braniky. ❤️ Mám husinu
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ID BROTHER neboli FlyboyEda odesel v roce 2018. RIP
    SITH
    SITH --- ---
    ANIKEVESTIFEX: ou, kvetakka jsem tu na nyxu viděl, prohodili jsme par slov, pak zmizel a nevěděl jsem kam a proč. Už vím, takže F a RIP :(
    ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    PSYCHODEBIL - Pankáč, kámoš, spolubydlící. Nečekaně si vzal život oběšením v jednom žižkovském hotelu před 3 lety, bylo mu 30 let. Chybíš nám, Fernete!

a taky KVETAKK - Znali jsme se spíše okrajově z akcí a Cibulky, zemřel před x lety v tramvaji při epileptickém záchvatu.

Oba R.I.P.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DRAGON: ok, to mi nějak nedošlo
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOXICMAN: vsak toho sem tu uz psal ;) viz DRAGON, kdo ho dobre znal, urcite vzpomene na jeho miniBMX uchylku ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam