• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RANDOM_NIGHTIN MEMORIAM
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    VENDULA_EDNA
    Osobně jsem neznal, byl jen na vystoupení.
    Jsem trochu sadista. Baví mě balancovat na hraně, říkala královna shibari, riggerka Edna - Flowee
    https://www.flowee.cz/civilizace/14693-jsem-trochu-sadista-bavi-me-balancovat-na-hrane-rika-kralovna-shibari-riggerka-edna
    ENDER
    ENDER --- ---
    CARLOSZ
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    PREVIT
    DALLILA
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MAWRHIS: znali jsme se z fakulty informacnich technologii, resili jsme spolu nekolik ukolu a projektu a i se trochu spratelili. Kolikrat jsem se mu chtel po skole ozvat nebo aspon napsat tady na nyxu, ale jak jsem se dnes dozvedel bylo by to marne. K nehode muselo dojit docela brzy po tom co jsme se videli naposledy, mrzi me to
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    SEALSKEJ. Seděl jsem s ním celý gympl v lavici a pozval mě na nyx. Odešel v roce 2017 po nehodě na motorce na Bali a vzal s sebou hovory a témata, který už s nikým jiným nepovedu a nikdo jiný je nepochopí. Dlouho už jsem z toho nebyl smutný, ač si na něj vzpomenu často. Ale teď když jsem si to tu pročetl a vzpomněl si, tak jsem zase posmutněl.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ID Cosby letos to bylo 11 let co si sednul na koleje... Nevěděl jak dál.
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    THALEZ - 02 / 2006 - strašně to letí....

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    DOCKINEZ: je to tak, byli jsme mu na pohřbu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JAYTEE. Pokud si pamatuju správně, dostal ho covid někdy v roce 2021.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    HNL: Sakra, tak už to chápu,/
    TOM
    TOM --- ---
    PETZ, skočil pod vlak, protože se s ním rozešla přítelkyně
    teď nějak to bude 20 let
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RASTA: afaik akutni leukemie, slo to hodne rychle
    RASTA
    RASTA --- ---
    KACIS - dělal videoprojekce, potkal jsem přes společné známé na party Island ss v lesích kolem uranových dolů u Ostrova. Před 22 lety asi. Pak mě s kamarádkou odvezl na stop svojí VW T3. R.I.P.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PUEBLO: a ještě jeden meeting se strejcem....2006..ale nevím kde

PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Overdrive a Overflow. Taky vzpomínám…achjo…to je smutný klub toto…ale vzpomínat je důležité
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    S Festrem jsem se sešel asi před 22 lety v jeho rodné Olomouci. Zašli jsme do ponorky a strašně jsme se ožrali i s jeho mexickou chotí :-))

a bylo to moc fajn. Byl to v dobrém smyslu magor co si Kalifornii vařil vlastní české pivo :-)) několikrát jsme si telefonovali

Snažil jsme se ho trochu v poště korigovat když začal byt hodně agresivní…pak se odmlčel …nádor na mozku mnohé vysvětluje:-((

Achjo RIP
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Jo Fester byl hustej, taky jsem se s nim parkrat postekal:)) az o mnohem mnohem pozdejc mi doslo, jak asi musel bejt silnej, ze si dokazal probourat cestu ven z ceskoslovenskyho bolsevickyho koncentraku a zaridit si podle sebe svobodnou existenci na druhym konci sveta, a i kdyz to znamena drit nocni dvanactky v cesnekarne, tak to chvilema musi bejt nejvonavejsi prace na svete.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    S Festrem to mám podobný, tohle se dozvídám až teď. Dřív jsme se hodně bavili a byl moc prima, bratr Canonista cvakátor a tak nějak celkově vyprávění o USA atd. Potom se ale v jednu dobu začal chovat strašně zle a pak si mě zablokoval, takže sem se o tom neměl jak dozvědět. To je mi líto, teď už to chápu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SITH: Fester měl nádor na mozku a dost to ovlivňovalo jeho komunikaci posledních pár let, sem se zpětně velmi styděl, když sem to zjistil, a jeho výpady a nesmyslný hádky najednou dostaly smysl.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    YNZA - člověk co mě sem přivedl. Umřel na nádor na mozku ve 46 letech, je to už pět let. Skvělý počítačový technik, mimo nyx jsem s ním denně prokecal hodiny online v chatech. Plný nápadů, projektů... taky skvěle fotil. Jeho konec byl opravdu ošklivý, do konce mého života mě to bude strašit. Zbyly po něm dvě malé děti, pohřeb byl emotivní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam