• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RANDOM_NIGHTIN MEMORIAM
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    PLAVEVA: Začalo to prsem, recidiva udeřila v mnoha rovinách a i když bojovala statečně a vzdorovala dlouho, nevyhrála.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    :(
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DRAGON: mam dojem ze rakovina ovaria nevim presne.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pamatuju na jednu uživatelku, mladší holka. Sympatická a fajn, zajímala se o fanziny jako já.

Pak jsme si nějakou dobu nepsali, až se mi někdo ozval, že si to hodila.

Ale id si nepamatuju a najít ho v zálohách pošty bude asi složitý. No uvidíme, třeba časem...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PLAVEVA: Dallila byla moc fajn, freediverka. To mě mrzí:/ netušíš, co se stalo?
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    VENDULA_EDNA
    Osobně jsem neznal, byl jen na vystoupení.
    Jsem trochu sadista. Baví mě balancovat na hraně, říkala královna shibari, riggerka Edna - Flowee
    https://www.flowee.cz/civilizace/14693-jsem-trochu-sadista-bavi-me-balancovat-na-hrane-rika-kralovna-shibari-riggerka-edna
    ENDER
    ENDER --- ---
    CARLOSZ
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    PREVIT
    DALLILA
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MAWRHIS: znali jsme se z fakulty informacnich technologii, resili jsme spolu nekolik ukolu a projektu a i se trochu spratelili. Kolikrat jsem se mu chtel po skole ozvat nebo aspon napsat tady na nyxu, ale jak jsem se dnes dozvedel bylo by to marne. K nehode muselo dojit docela brzy po tom co jsme se videli naposledy, mrzi me to
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    SEALSKEJ. Seděl jsem s ním celý gympl v lavici a pozval mě na nyx. Odešel v roce 2017 po nehodě na motorce na Bali a vzal s sebou hovory a témata, který už s nikým jiným nepovedu a nikdo jiný je nepochopí. Dlouho už jsem z toho nebyl smutný, ač si na něj vzpomenu často. Ale teď když jsem si to tu pročetl a vzpomněl si, tak jsem zase posmutněl.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ID Cosby letos to bylo 11 let co si sednul na koleje... Nevěděl jak dál.
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    THALEZ - 02 / 2006 - strašně to letí....

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    DOCKINEZ: je to tak, byli jsme mu na pohřbu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JAYTEE. Pokud si pamatuju správně, dostal ho covid někdy v roce 2021.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    HNL: Sakra, tak už to chápu,/
    TOM
    TOM --- ---
    PETZ, skočil pod vlak, protože se s ním rozešla přítelkyně
    teď nějak to bude 20 let
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RASTA: afaik akutni leukemie, slo to hodne rychle
    RASTA
    RASTA --- ---
    KACIS - dělal videoprojekce, potkal jsem přes společné známé na party Island ss v lesích kolem uranových dolů u Ostrova. Před 22 lety asi. Pak mě s kamarádkou odvezl na stop svojí VW T3. R.I.P.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PUEBLO: a ještě jeden meeting se strejcem....2006..ale nevím kde

PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Overdrive a Overflow. Taky vzpomínám…achjo…to je smutný klub toto…ale vzpomínat je důležité
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam