• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PULNOCGen Z
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CHOZZE89: mladi jsou fakt jini nez nase generace milenialu, ti uz meli v dospivani nejaky podnety i skolstvi meli uz veselejsi. ja si pamatju prednasku o aurore a vrsr a jK se vsude lilo
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    PALEONTOLOG: Fetovat určitě nepřestávaj. Naopak, na ty drogy přecházej, at už jsou to ilegální, nebo legální, protože každé druhej má nějakou diagnózu nebo psychickou nemoc.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PIKACZU007: hele to obecně nesedí s tím, že mladí fakt pijou míň, prostě nevyrostli v hospodě jako my a týká se to už lidí kolem třiceti. s věkem se užívání dál snižuje

INFO.CZ | Mladí lidé přestávají pít a „fetovat“. Co se to s nimi děje?
    https://www.info.cz/zpravodajstvi-a-komentare/mladi-lide-prestavaji-pit-a-fetovat-co-se-to-s-nimi-deje
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja bych rozmazleny, vystresovany a na antidepresivech zavisly generaci vzkazal: neverte nikomu, komu je pres tricet. :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Boomerská diskuze o Gen Z, me gusta. Nejvíc mě pobavil ten první příspěvek, to jsem si udělala i printscreen:))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KULA: HO jsou nyni brany vic jako standard ne kvuli genz, ale kvuli covidu. Makam v korpo a tam moc genz nepotkavam a vydobili jsme si to sami, navic vedeni firem doslo, ze usetri na energii a misto v kanclech.

PREKOTKA: protoze maj zivot pred sebou, jsou na ne kladeny vysoky naroky a oni to podvedomne odmitaj, tak si hledaj jiny, imho kvalitnejsi (work life balance) cesty. Ale prichazej s tim i takovy ty manana manyry. Ja je na jednu stranu chapu, na druhou s nima ale nechci moc uzavirat domluvy, protoze ja sem vychovanej v tom, ze co se rekne a domluvi, to plati. Nebyl problem cekat nekde pul hodiny a ani se nikdo neozval ze se omlouva. Takze ted uz to nedelam.
    KULA
    KULA --- ---
    Díky Z máme Home Office, ne že by nebyl, ale je to ta generace, která na něm trvala a etablovala. Další pozitivum je, že nám nebude šlapat na paty co se pracovních pozic týče. Starší generace měla ambice nahradit staré páky. Z? Neřekl bych.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    DRAGON: Čím myslíš, že to je? Včera jsem četla článek o sněhových vločkách a jak za to vlastně můžou rodiče, kteří dětem umetají cestičku a ony se vlastně až do dospělosti nesetkají s tím, aby řešily alespoň menší problémy samy. A když pak přijdou běžný život i trable, hned se z toho hroutí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Mne prijde, ze zrovna tohle tema, co se tu resi, jde napric uplne vsema generacema. V cem se podle me genze odlisujou od starsich generaci, je zodpovednost a spolehlivost, to je fakt pruser. Jak domluveny schuzky, tak treba nejaky ksefty atd. Uvedomuju si, ze svet jde dal a vsechno se to zrychluje, pratelstvi se tvorej a padaj jak na bezicim pasu a slovo uz nema takovou hodnotu jako driv, ale tahle uroven (ne)spolehlivosti a (ne)zodpovednosti je na mne uz trochu moc :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    RUTHLESS: u meho syna ve tride je skupina, co vapuje HHC ve tride a volala se uz i sanitka, skupina, co zapaluje ohen ve tride a podobny kravoviny na zachodech a podobne. A pak je skupina nerdu, co jeste nikdy nemeli ani hlt piva. Je to jak kdo.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    RUTHLESS: Jak kdo.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    jako ze jsou trafiky kde si to muzete koupit. a vedomost o tom je v kruzich Gen Z rozsirena.

predtim nez zacnete uvazovat o tom, ze by jste to zkusili, si to nastudujte. je to docela svinstvo a je mozny se otravit az na smrt coz sice u chlastu jde taky ale je to dejme tomu trosku tezsi to provest.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    RUTHLESS: lejou min nez berou protoze dnes frci GHB coz je takovy lepsi alkohol pokud jde o ucinek. je to skoro zadarmo a je to vsude.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    RUTHLESS: oni lejou i berou, jenom se, kvůli věku, schovávají.
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    Mě fascinuje symbioza s telefonem. Já se nedokážu citově vylejt na telefon do videa. Jsem 1988.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    RUTHLESS: To umějí dobře maskovat ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Jak kdo. tedka se vidam s jednim co mu je 19 a huli normalne obcas neco prohlasi o zkusenostech s lsd. dost mi to pripomina mne. Pak mam podobneho kolegu tomu je 22let chytrej chlapik a ten teda ma nakroceno na smazku. Ale je vegetarian, nerecykluje. ani muj pokus ho k tomu motivovat nevysel.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RAINBOF: fakt jo? mne prijde, ze vubec nelejou a ani drogy neberou.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    No smazeni je zajima zcela stejne jako ostatni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam