• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PULNOCGen Z
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Discord je super. Pokecat s lidmi v nejakem tematicky pro vas zajimavem serveru, na voice nebo video chatu, je to skoro jako byt nekde v klubu a kecat v chill area
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Ale vybírat kosti gen A je asi normální a jejich boning má končit v kriminálem.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KOUDY: to není gen z specifik. Ani boning gen z není boomer specific.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nejhorsi je, kdyz chodite s mladou holkou a ty kosti ji musite z ryby vyndavat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: trochu me to desi, ale takova je doba, kvůli takovejm prispevkum sem chodim! :)
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    PALEONTOLOG: je to zajimavy sledovat. mam kamaradstvi co jsou "they". ale stalo se mi par krat ze mi ujelo "she". a kdyz ji zminime s jinymi kamarady, je to vzdy "she". prestoze jsme vsichni wokisti.

totiz oni jsou na jejich smulu strasne femininni. hrozne petitni, sladka girl. a mozek to ma nejak zakodovany tohle oslovovani podle toho, jaky dojem na tebe nekdo dela.

mam kamarada co je gay a strasne camp, a tomu bych prirkla "she" z fleku, protoze to je proste jasny, girl :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    OSIP: To je dost děsivý
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    DA_NIELA: ja taky nejim rybu kvuli kostem a nejsem gen z, hlavne teda kapr se neda zrat kvuli mnozstvi kosti a za druhy z toho mam nervy, ne diky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: ok dik za troubleshooting, to si asi musi kazdej rict, jak chce bejt oslovovanej, ale delat bordel v zajmenech je dost zakerny. to se casem s plastititou mozku vyrovname japoncum
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    PALEONTOLOG: ne, ostatni muze byt treba xe/xem. for real.

hele, kazdy to ma jinak. they je proste pro ty, co maj problem s he/him i se she/her. coz 100% respektuji. pokud to je od srdicka.

jenze mam takovy pocit, ze hodne lidi to ma tak ze "neberou mne uplne sukne, takze asi nejsem holka". a protoze byt queer je cool, tak cool ze je skoro trapny byt cishet, tak okamzite hupsnou do toho they/them.

ale ok, at si kazdy dela co chce. akorat mi prijde, ze jsme meli vymyslet jine zameno. protoze they/them uz neco znamena. a tim ze to ma ted dvoji pouziti, to zasmodrchava jazyk.

takze snad to napravime a vymyslime neco jineho. he, she, whee
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: vidis tohle nazvoslovi nemam zmakly, jako nemuz a nezena je they? tedy vsechno ostatni
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    mela jsem kamaradku co byla trans kluk a myslela to fakt vazne. nosila binder a udelala coming out. chodila na Grindr :D

ale couvla pred hormony. proc? protoze jeji tata byl uplne plesaty. a ona mela rada svy hezky vlasky :) jakpak by ne.

takze nakonec si to rozmyslela protoze vedela ze bez hormonu a nalezitych zmen ji nikdo jako chlapa brat nebude. a ted je zase holka.

nekdo by se zaradoval nad tim, ze byla mlada hezka holka uchranena od woke mind viru. jeeenze...jsem si na 100% jista, ze zase transne. pres velkou litost a vnitrni konflikt. protoze ona fakt kluk je. klukovatejsi nez vetsina kluku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: mozna vim jak se cejti, me celej zivot nekdo komoli jmeno, kvuli slovenskymu RL a kazdej ceka ceskej prepis. opravuju uredniky, ucitele, kolegy celej zivot a nebavi me to
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    mne tyhle "they" stvou popravde. vypadas jak holka, oblikas se jak holka, chovas se jak holka, pohybujes se jak holka, cross-sex hormony neberes ani nechces brat. jsi holka. sorry. zadny they. they is not OK :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: nerikal, ale hadam ze oci neohrozujou jicen kinak nez zlym pohledem
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    PALEONTOLOG: to sice ano, ale kdybys videl, jak se dovede nekdo rosypat protoze jim nerekli "they" ale "she", protoze holt vypada jako mala sladka holcicka, mozna bys prehodnotil zmekcilost.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: a zral frajer i rybi oci?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    nicmene mam historku od ultraboomera, muj dedek chodil na internat a bydlel s madarem, co jedl rybu i s kostma a protoze se stravovali spolecne, naucil se to jist s kostma taky, kinak by se nenajedl. ted vas chci videt, olckuleri, jak jste drsni :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: ja povazuju "zmekcilost" genz za vysadu, trochu jim tu moznost frflat zavidim :)
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    taky mne vzdy stvalo, ze tenhle sahodlouhy kapr oddaloval moment kdy se rozbalovaly darky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam