• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORFotky vašich knih
    Fotky vašich krásně uspořádaných knihoven. Fotky vašich chaotických knihoven. Fotky stohů knih na vašem nočním stolku, v rohu pokoje, za sedačkou, nebo na kuchyňské lince. Fotky knih, které si vás zrovna našly v knihkupectví nebo antikvariátu. Fotky speciálních edic vaší oblíbené knihy. Fotky stokrát přečtené knihy, kterou máte od dětství. Fotky knih v kavárně, na lavičce v parku, v lese, na dovolené a tak. Zkrátka fotky vašich knih.
    rozbalit záhlaví
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    BERRUNA: tyjo Jamek!
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ATELIER: Půlku těch foglarovek jsem měla taky!!
    ATELIER
    ATELIER --- ---
    Jen takový malý stále čtený základ. Ve sklepě jsou tři další banánovky, nemám to kam dát, muzika převažuje. ☺

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jedna narozeninová radost ;)

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Nějak jsem nasraná cestou z práce vlezla do knihobota a objevila svoje oblíbence.

FIDEL
    FIDEL --- ---
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Já poslední dobou takhle. ♡
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Můj dnešní nález. :)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FIDEL: ta Kathy Acket mě potěšila :)
    Mám tu knihu moc ráda.

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Dnešní nález v neoluxor v Palladiu

N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: di domu to než přečtu:) ale z gazou a klubem se už blížim pomalu do finale:)

jinak díky o mocný knihobote, ty jsi tak krásně fajnový, že jednoho vlkodlaka věnuji a slibuji, že už budu jen číst a nic kupovat...už sem nějak tak pln

FIDEL
    FIDEL --- ---
    Část mé knihovny + kniha, které si nejvíc cením (edice Petlice)

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: ...a pak jsem si po těch letech dnes poprvé všimla vzadu drobného razítka. A dojalo mne to moc. ... Pan generál si knížku koupil nedlouho před svou (řekla bych dost předčasnou) smrtí.
    Weiss, Čeněk : W
    https://www.valka.cz/Weiss-Cenek-t60643

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Nejdřív jsem chtěla zasdílet svou srdcovku z naší ornitologické knihovní sekce (koupila jsem si ji v 18 letech v některém z pražských antikvariátů, Svolinský vázaný v plátně, a já tehdy chodila s ornitologem, který zmizel v propadlišti dějin, ovšem láska k ptactvu mi zůstala)...

PETD
    PETD --- ---
    PETD: Jenom musím dodat, že ta fotka mě stála 17 stovek, nějak mi při ní došlo, že vyšly ještě další díly série.
    PETD
    PETD --- ---
    Nejhorší je, že ještě je v knihovně místo, ale co tam dát, aby to sedělo k sériím a dolní polovinu obsadila polovička. Potřebuju nutně další knihovny.

N_I
    N_I --- ---
    ještě sem musel přidat pár kusů do komínků, prostě musel, ikdyž boj sem/ tam stále probíhá:)
    + tam musí ještě přijít pelevin..zlatý knihobote díky!

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BERRUNA: Vyborna kniha!
    VANEK
    VANEK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: To bylo v jedné detektivce hezky pojednáno, že návštěva vytáhne sbírku básní a podívá se, na které stránce se rozevře "sama".
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam