• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORFotky vašich knih
    Fotky vašich krásně uspořádaných knihoven. Fotky vašich chaotických knihoven. Fotky stohů knih na vašem nočním stolku, v rohu pokoje, za sedačkou, nebo na kuchyňské lince. Fotky knih, které si vás zrovna našly v knihkupectví nebo antikvariátu. Fotky speciálních edic vaší oblíbené knihy. Fotky stokrát přečtené knihy, kterou máte od dětství. Fotky knih v kavárně, na lavičce v parku, v lese, na dovolené a tak. Zkrátka fotky vašich knih.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SEKELLE:
    BERRUNA:
    Mam od ni i Inkognito, jak se britskej PM vyda v ruznejch prevlecich po zeleznici na cestu kolem britanie, aby porozumel jejimu lidu a misto toho objevi sam sebe, protoze zjisti, ze mu dela moc dobre nosit zensky saty:) pripadne smele zapujcim (knihu, ne zenske saty)

A jeste jsem videl myslimze v Kalichu divadelni hru Hledani slov, taky od ni a taky vyborny:)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    BERRUNA: Jeeee, tak to me tesi, ze to ma i pokracovani, to zase budu vyhlizet vylohy antikvariatu s novou nadeji :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SEKELLE: eeee, to už je let, co jsem to četla ;) letí to, letí…

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Dnes jsem šel kolem antikvariatu a ve výloze tohle. Jsem velký fanoušek televizního seriálu, tak jsem jí tam nemohl nechat. A taky jsem si tam koupil LP Men At Work :D

FIDEL
    FIDEL --- ---
    ATELIER: jasne, ze jsou dva a oba stoupaj na cene, i kdyz jsou plny chyb a preklepu (ono je to druhy vydani od Olympie totiz zoufale hnusny).
    na Rvacov mam uplne opacnej nazor a Foglar to byt spis nema, ale to je na diskuzi do jineho klubu.

ATELIER
    ATELIER --- ---
    Mimochodem, komiks Rváčov, jakkoli se tam kříží jakási Stínadla, tramp a Vontové, mě moc nenadchnul. Jednička vypadala slibně, na dvojku jsem netrpělivě čekal a nakonec to šlo celý z domu. Tohle prostě není Foglar. I když kresba nebyla úplně špatná.
    ATELIER
    ATELIER --- ---
    FIDEL: Vyšly dva díly se Saudkem, mám jen jedničku.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    moc děkuji za nádherný dárek do mé sbírky :)

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FIDEL: prima! Moc děkuji ;)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    BERRUNA: foglarovskou asi letos vynecháme, dělali jsme s Tomášem Vučkou už dvě, jednu po Praze, jednu Údolím mládí (Prokopák a Dalejské údolí), ale na rok 2025 chystám literární prochajdu Praha buřičská a rebelská, až bude jasný termín, dám vědět. Jinak co se Foglara týče, Tomáš VUčka napsal jednozančně nejlepší foglarovskou literárně teoretickou studii, všem foglarovcům vřele doporučuji
    Cesta za modrým světlem - Tomáš Vučka | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/knihy/jestrab-knihy-o-foglarovi-cesta-za-modrym-svetlem-263347
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FIDEL: nějaká další podobná procházka je znovu v plánu?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    FIDEL: Já jen pro všechny když tak připomínám, že dostupný je dotisk téhle famózní knihy:

Nedokončený kalendář na tento rok a všechny roky příští - Eberhardt Hauptbahnhof | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    https://www.kosmas.cz/knihy/281029/nedokonceny-kalendar-na-tento-rok-a-vsechny-roky-pristi/
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    FIDEL: pardon, foglarovskou ofc.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    ATELIER: loni jsem dělal Foglarovskou literární procházku a při té příležitosti jsem zjistil, že to první vydání Života v poklusu s obálkou od Saudka celkem nabírá na ceně, nevyhazovat!
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    BERRUNA: tyjo Jamek!
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ATELIER: Půlku těch foglarovek jsem měla taky!!
    ATELIER
    ATELIER --- ---
    Jen takový malý stále čtený základ. Ve sklepě jsou tři další banánovky, nemám to kam dát, muzika převažuje. ☺

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jedna narozeninová radost ;)

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Nějak jsem nasraná cestou z práce vlezla do knihobota a objevila svoje oblíbence.

FIDEL
    FIDEL --- ---
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Já poslední dobou takhle. ♡
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam