• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Nechť se tedy pan Vávra sebere a odejde do země zaslíbené, kde se úspěch cení a s cukrovkou se umírá v dluzích pod mostem. :)
    KULA
    KULA --- ---
    VEVERCAK: tady nikdo nehejtuje Vávru, spíš Tvůj názor vzbuzuje úsměvy.
    BERRY
    BERRY --- ---
    GAUNT: když jsem ještě gemblil, tak mafia 1-2 pro mě byla srdcová záležitost
    JONY
    JONY --- ---
    VEVERCAK: doufám, pane Vávra, že napíšte i něco do auditka architektura.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BERRY: Tak to bude určitě epický, protože ten Pavlis, Bender a ta banda těch dalších pumpičkářů kolem jsou taky úplný retardi.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Vlnu hejtu za to že obdivuju Vávru jsem samozřejmě čekal - jak se říká, v Česku se úspěch neodpouští! To je věčná pravda :) A řekl bych, že to platí nejen v ČR, ale i celé Evropě. Ať se potom ale nedivíme, že veškerý talent odchází do zahraničí. Když se podíváme na zprávy posledních dnů - Amerika vs Čína, dva šampioni v AI se mezi sebou řežou, a co Evropa? Leda tak kulový.
    A o to víc bychom přece sakra měli být rádi, že máme ještě nějaké "světové" lidi. A mezi ty patří nepochybně i Dan Vávra. A ano, souhlasím s většinou jeho názorů i když samozřejmě ne se všemi, prostě je konzervativní což je mimochodem další věc, která se v dnešní době neodpouští. To je ovšem naopak zase vliv Ameriky, ne evropský trend - to je ironie, není-liž pravda?
    Na závěr - Ať žije Vávra, KCD 1 prodalo tuším šest milionů kopií tak doufám že KCD 2 aspoň deset melounů kusů ať to pěkně zavře pusu všem. A nebo víte co? Patnáct milionů. Ať je to desetkrát víc než Dragon Age: Veilguard :D
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    Jako za mě Dan Vávra kontroverzní osobnost, ale já ho beru. Jeho názory mi přijdou celkem ok. Co se týká her tak Mafia je pro mě srdcovka a Kingdome Come mě moc nebavilo. Respektive se mi nepodařilo dostat přes krkolomný combat systém. Jen je trochu sranda jak ted u KC2 je davové šilenství, že hlavní postava může být teplá. Důležitý je, že to není žádný levicově smýšlející progresivista.
    BERRY
    BERRY --- ---
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    Sieg Hail
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JARMIK: Nic ve zlým proti turistům když se sem chtěj podívat? :))
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Vyndejte prosím hlavu z prdele Vávry. Díky

ALMASIUS
    ALMASIUS --- ---
    VEVERCAK: Pane Veverčáku, váš názor mi přijde naprosto subjektivní a musím říct, že s ním zásadně nesouhlasím. Navíc jste úplně opomněl zmínit třeba Factorio, za kterým stojí geniální designér Michal Kovařík – což jen dokazuje, jak povrchní je váš pohled na věc.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ESING: Ačkoliv jsem teda žádnou z uvedených her nehrál, tak si myslím, že Factorio má narozdíl od Mafie kultovní status zcela oprávněně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: dane, jsi to ty?
    ESING
    ESING --- ---
    VEVERCAK: Spoustu her je dobrých a lepších, ale každá má svojí bublinu hráčů které baví. Mně třeba KDC nepřijde zajímavé, 10 minut hry a uninstall. Zkus se podívat na youtube, jak začínali SCS. Také byli v podstatě géniové a vizionáři.

Co třeba Space Engineers, Factorio. Naprosto geniální hry.

To co tu píšeš je velmi subjektivní názor.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: A taky má FF7 ve hře víc černochů a větší meče. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Hru roku 2025 vyhrálo FF VII Rebirth i přes to, že vyšlo v roce 2024.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KULA: Nezapomínal bych na Amanitu. No a samozřejmě Beat Saber, že...
    KULA
    KULA --- ---
    VEVERCAK: Nemá to obdoby, Bohemka s Armou, SCS s Truck Simulátorem nebo MadFingers na mobilech. Ale chápu, že každá záhněda by chtěla obtloustlého chlápka s bradkou za kamaráda.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Abychom naplnili ideu klubiku (byť tvůrci ji měli ironicky), tak taky cením propagaci české kultury, kterou tvůrci hry odpracovali. Přestože jsem celoživotní fanoušek historie, tak o té peripetii mezi Zikmundem a Václavem jsem takhle konkrétně nevěděl. Když na YouTube koukám, jak to hrajou cizinci, tak to beru jako dobrý kulturní výkon od Warhorse. Nehledě na tu věrnost reálným lokalitám, tak to se mi velice líbí, jak ti cití hráči se tam jezdí koukat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam