• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ALMASIUS
    ALMASIUS --- ---
    SPIKE411: ADAMIRA: to ale asi psychicky nezvládl... :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    GAUNT: V pořádku, děláte to skvěle, hoši, jen tak dál, kvituji skvěle vynaložené prostředky.
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    SPIKE411: Dostali jsme od Berryho zaplaceno, že máme udělat trolli farmu a pokud možno bojovat proti neofašistickým ultralevicovým silám.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    A ano, jistě, ID BLEMTA. :)

srsly? :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ALMASIUS též. Tak kdo ještě. :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    To je nějaká trollí farma nebo sociální experiment ID BERRY tady?
    ID VEVERCAK, ESING i GAUNT…
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    ESING: Však já jsem nepsal nic, že bych ty manýry neměl. Ještě jedno blbý slovo a strhnu ti osobko na další měsíc.
    ESING
    ESING --- ---
    GAUNT: Jakože jsi projel jeho profil a chceš ho teď doxovat? To je právě ten starej manýr komunismu, ne?
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    ADAMIRA: Například z Černošic.
    ESING
    ESING --- ---
    GAUNT: Udávání. Jakože práskat se nemá, hlásit se to musí.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Pyco z jaký díry to vylejza? :D
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    ADAMIRA: Proč hned volat správce? Nepřipomíná ti to náhodou ty staré manýry z dob komunismu, kdy se lidi rádi navzájem udávali za odlišný názor?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: Zapal se
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Prosimvas je tu nejaky správce? Mohl by lidem vysvětlit ze tohle neni auditko o KCD ale o Vavrovi? At si jdou KCD řešit do příslušného auditka (chapu ze se nesmí řešit KCD ani tam, ale to neni problém tohodle auditka)?

Můžete se tam navzájem překroutit s místním správcem kterej má v hlavě úplně nasráno.

Díky
    KULA
    KULA --- ---
    VEVERCAK: ty trolíš a nebo jsi "na palici"?
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Proč ten cynismus? Být fanouškem nějaké výjimečné osobnosti neznamená "být incel a mít čuráka v hubě". Mně naopak přijde, že Vávrovi hejtři si navzájem "překuřují" kdo vymyslí větší hejt. Smutné
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JUNGLER: Yep, v příslušném klubu KCD se Vavrovi incel překurovaci nesmířili s tím že se někdo bavi o KCD jinak než s Vavrovym curakem v puse, tak na to museli založit extra auditko - nic pro tebe, raději se vrat k šukání vlastní mámy ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    JARMIK: Miluju. (Dík, onehdy jsem to hledal a nenašel.)
    Mladé ženské bradavky by @playfulmetalheads259 | Suno
    https://suno.com/song/c7974862-f36c-403d-9d82-716125c5fe13
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: To je bohužel součást té špatné doby, o které jsem mluvil. Označování názorových oponentů za extremisty. Ale vlastně ani nevím, proč odpovídám. To snad ani nestojí za reakci.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jako mohli by na tu hru dát aspoň Disclaimer

This game was made by fascist :)

Jinak je to zajisté největší českej kulturní počin od té doby, co Helena Vondráčková zpívala s Alexandrovci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam