• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Pyco z jaký díry to vylejza? :D
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    ADAMIRA: Proč hned volat správce? Nepřipomíná ti to náhodou ty staré manýry z dob komunismu, kdy se lidi rádi navzájem udávali za odlišný názor?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: Zapal se
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Prosimvas je tu nejaky správce? Mohl by lidem vysvětlit ze tohle neni auditko o KCD ale o Vavrovi? At si jdou KCD řešit do příslušného auditka (chapu ze se nesmí řešit KCD ani tam, ale to neni problém tohodle auditka)?

Můžete se tam navzájem překroutit s místním správcem kterej má v hlavě úplně nasráno.

Díky
    KULA
    KULA --- ---
    VEVERCAK: ty trolíš a nebo jsi "na palici"?
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Proč ten cynismus? Být fanouškem nějaké výjimečné osobnosti neznamená "být incel a mít čuráka v hubě". Mně naopak přijde, že Vávrovi hejtři si navzájem "překuřují" kdo vymyslí větší hejt. Smutné
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JUNGLER: Yep, v příslušném klubu KCD se Vavrovi incel překurovaci nesmířili s tím že se někdo bavi o KCD jinak než s Vavrovym curakem v puse, tak na to museli založit extra auditko - nic pro tebe, raději se vrat k šukání vlastní mámy ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    JARMIK: Miluju. (Dík, onehdy jsem to hledal a nenašel.)
    Mladé ženské bradavky by @playfulmetalheads259 | Suno
    https://suno.com/song/c7974862-f36c-403d-9d82-716125c5fe13
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: To je bohužel součást té špatné doby, o které jsem mluvil. Označování názorových oponentů za extremisty. Ale vlastně ani nevím, proč odpovídám. To snad ani nestojí za reakci.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jako mohli by na tu hru dát aspoň Disclaimer

This game was made by fascist :)

Jinak je to zajisté největší českej kulturní počin od té doby, co Helena Vondráčková zpívala s Alexandrovci.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    JARMIK: :D Jo, věřím že pracovat s Danem Vávrou asi není vůbec jednoduché, myslím že má dost jasnou tvůrčí vizi a nehodlá z ní nijak slevovat, i když to může být pro vývojáře nepříjemné. Ovšem jeho metoda nepochybně má výsledky.

Jenom bych chtěl ještě říct, spíš směrem ke všem účastníkům diskuze, není sakra skvělý a neuvěřitelný, že za pár dní vychází hra z naší krásné bohaté české historie, která konkuruje světovým titulům a lidé z celého světa se těší? Kdo by si to sakra v minulosti řekl, že je to možné. Tohle je bez přehánění největší česká kulturní událost za hodně dlouhou dobu. Jak jsem tady už psal, hry jsou největší český kulturní export, a vzhledem k naprosto tragickému (až na výjimky) stavu např. české kinematografie, je tohle prostě super! Je mi třicet ale na hru se regulérně těším jako děcko, konečně v téhle posrané době něco pozitivního. S nadsázkou říkám, Bůh žehnej Vávrovi! Tak a už přestanu fangirlovat. Možná.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Jen pro autenticky upřímné fanoušky (jako já): dle neověřených fám jsou tohle zhudebněné interní bug reporty nejmenovaného herního tvůrce.

Mám ulovený prase by @playfulmetalheads259 | Suno
    https://suno.com/song/200e560f-b814-4be6-8f93-9c00f313a945
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VEVERCAK: dobre, ze zminujes ChatGPT, uz chvili jsem se chtel zeptat, jestli nahodou nejsi AI. Ne pro ty nazory, je ok si myslet opak, spis to strukturovani odpovedi, zvlastni formulace, vykani na Nyxu? :-)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ESING: Dobrá sarkastická odpověď, ale snad vám jí nepsalo chat gpt :) Ale nebojte, když je člověk fanouškem Vávry jako já tak samozřejmě plně očekává hejt, no aspoň není nuda, mezitím co netrpělivě čekám na Kingdom Come Deliverance 2. Velké osobnosti holt přitahují silné názory na jedné i na druhé straně, to je v pořádku.
    ESING
    ESING --- ---
    VEVERCAK: Aha, takže kdo není na kolenou před Vávrou, tak nemá co říkat? 😂 Neboj, svět herní tvorby nekončí jedním jménem. Fanoušek být můžeš, ale slepá adorace nikomu nesluší.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Neměl všechny jen pod sebou, myslím že pan Klíma jako původní partner pod ním nebyl; z důvodů osobního zájmu sleduju celá léta prakticky všechno, co někdo z WHS na YouTube říkal. Je vidět, že tam působí víc nerdů do české historie, do RPG a někteří do šermu, a je to na té hře vidět.

Moje poznámka je, že tohle není můj klubík, ale pro mě je hloupé posmívat se panu D.V. kvůli hře, tam si tu jeho zarputilost cením a vidím podobně jako ty. I jeho přednášky o vývoji her jsou výborné.

Samozřejmě jiná věc je jeho facebookový účet, který je řekněme osobitý; i když jsem sám konzervativní, tak nemůžu říct, že bych se s ním vždycky shodl. A pro progresivní publikum chápu, že je komický.

Když bych hledal vydařené politické proslovy WHS, tak třeba pana Klímu loni 17. listopadu na Václaváku, ten promluvil velice pěkně (a mj. taky dost konzervativně).
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ESING: Také jsme v diskuzi "fanklub Dana Vávry" :) Jak jsem psal, já jsem velký fanoušek a nestydím se za to ani trochu. Určitě je tu však mnoho dalších, co si zaslouží chválu.
    ESING
    ESING --- ---
    VEVERCAK: Milej pane, takže teď jste napsal, že o ostatních nemáte informace a to jich je k nalezení dost. To znamená, že nemáte objektivní názor. Takže jsme zase na začátku.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: yay, Severance:)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    HONZA09: wizardry VII se ctvereckovym papirem jsem podle navodu (!) ve SCORE hral snad pul roku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam