• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    prostě fanatik
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VEVERCAK: no jasne:) protoze Flashpoint/Arma/DayZ, Factorio nebo Beat Saber nikdy neexistovaly:p A to jete nektery urcite pomijim
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    MATHEZ: MATHEZ: Ano, recenze jsou bomba. Myslím že nás čeká ojedinělý herní zážitek. Na tohle mnoho českých pařanů čekalo celý život. Česká videohra "na vrcholu světa".
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Je to procedurálně generovaný.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATHEZ: A nebo ten zrzavej zapomněl Vinckemu ukázat videa, kde se Vávra kamarádsky baví s Turkem a dělají si prdel z hajlování na veřejnosti.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATHEZ: Ten Vávra je nějakej zrzavej.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    odlozim si
    Recenze Kingdom Come 2 od Warhorse: Světová a filmová hra - CzechCrunch
    https://cc.cz/recenze-kingdom-come-2-nic-podobneho-v-cesku-nevzniklo-ve-warhorse-stvorili-svetovou-hru-a-filmovy-zazitek/
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    DOUPLE: Tak jako u Dagerfallu se nedivím. Nikdy jsem to nehrál, ale nedávno jsem viděl video kde ukazovali, jak ohromně gigantický je ten herní svět / mapa, to jsem vůbec nevěděl. Ano, samozřejmě je to copy paste furt dokola. Ale hustý na tu dobu :D
    Tak co si budeme povídat, i takový masterpiece jako Baldurs Gate 3 měl při launchi totálně rozbitý třetí akt a nejen ten byl problém. Hráči na playstationu např. hru reálně nemohli často vůbec dohrát ještě dlouho po launchi. Proti tomu KCD ještě zlaté, ale uznávám že i tam to zdaleka nebylo růžové. Prostě tohle je asi nevyhnutelné u moderních "velkých" RPG
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    posilam pozdrav honzovi09 z ignorelistu
    debile

DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    VEVERCAK: a na bugy (rok+ po vydani) podobne kultovni jako Daggerfall
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ESING: Optimalizace souhlasím že byla naprd. Na mojí gtx 1070 a i5 jsem dal sotva střední detaily a v ratajích neustále framerate dropoval do hoven. Ale všechny ty ostatní věci jsou vlastně důvody proč tu hru fanoušci milují :) Jak už jsem tu psal, KCD je podle mě prostě jako pulp fiction. Kultovní dílo, které zároveň není pro úplně každého
    ESING
    ESING --- ---
    VEVERCAK: KCD je ultimátní mix geniality a absolutního shitshow. Optimalizace? Totální odpad. I když máš dělo za desítky litrů, FPS lítají jak pos*ané a loadingy trvají věčnost. Souboje? Realistické, ale taky jak kdybys měl v rukou dvě dřevěné protézy.

A ten rozjezd? Totální voser. Pro masochisty fajn, pro normálního člověka akorát zbytečná buzerace.

Takže pokud chceš hru, co tě bude šikanovat, vytáčet a trestat za každou blbost, jdi do toho.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Tvl to se zas nebude týden koupat a bude nám smrdět v práci. Peklo.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Tož oba dva jsou borci podle mě. Baldurs Gate 3 a KCD - dvě mistrovská díla, která mi pořád žijí v hlavě rent free a budu je replayovat asi i v domově důchodců.
    Zkrátka nevidím důvod, proč bych ty dva nemohl dát do stejné věty - dokonce mám pocit že jsou kámoši! Viděl jsem video s Vávrou před launchem jak jel v autě a říkal že mluvil se Swenem, nebo něco takového - kdo ví o co jde, možná mě opraví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Zmiňovat Swena Vinckeho a Vávru v jedný větě je rouhání.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Přesně. Stává se úplně debilní tváří celýho studia.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: To by měl INDIAN přidat do finálního hodnocení jako jako další klad hry, že Tě po vydání dlouho nikdo neuvidí. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: Vávru má už komise za absolutní slovo nebo jak se ten jejich klub jmenuje.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    SULTHAN: To neříkám, ale Vávra byl vizionářem, bez kterého by nic z toho nebylo. Navíc tím že se hodně veřejně vyjadřuje tak se stává takovou "tváří" toho studia, té hry, což si myslím že je normální. Bethesda má Todda Howarda, Larian má Swena Vinckeho a Warhorse má zase Vávru
    KULA
    KULA --- ---
    SULTHAN: on se snaží být chytrý troll nad věcí. Určitě to není jen nějaká guma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam