• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe retard! vsak jeho nikdo nezminuje! :))
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VANEK: Jak, "je i místo"? Celá oblast té první mapy je CHKO :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VANEK: to je pravda. Jestli spíš podíl studia z ceny, kterou platí hráč na steamu & spol., není to kilo a oni to označili čistý zisk, byť jsou tržby studia.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: Bože to je takovej debil!
    VANEK
    VANEK --- ---
    JARMIK: Kde "má studio" jsou hrubé tržby… nevím s jistotou, jestli se myslí celková prodejní cena, nebo už jenom příjem pro WH.

„Je mi jasné, že se to u dvojky stane znovu. Na herní mapě je i místo, které ve skutečnosti patří k chráněným krajinným oblastem. Dlouho jsem přemýšlel, jestli ho tam vůbec dávat, protože očekávám, že nyní budou hráči chodit i tam a místní ochránci přírody mě budou nenávidět“ – ochrana přírody, co mu to wokisti sypou do vakcíny?
    VANEK
    VANEK --- ---
    HONZA09: Možná má pár akcií švédské matky ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JARMIK: No. Teď už ovšem Vávra nemá žádnej podíl ve Warhorse, kterej by mohl někomu prodat, takže bude rád, když dostane čtvrtletní prémie. :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Zajímavý údaj v interview s mistren na seznamu zprávy: jednička prodeje 8M a za celý životní cyklus hry má studio v průměru necelých 300,- Kč za prodaný kus.

Daniel Vávra o úspěchu Kingdom Come: Deliverance II
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-trendy-analyzy-kingdom-come-deliverance-ii-na-sebe-vydelalo-hned-prvni-den-rika-vavra-269493

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOUPLE: Takhle dcera řezníka je taky pěkná píča.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tady někdo nepochopil, že vůbec nejde i Bicana, ale o to, že je Vávra čurák. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Prudil na poradách a všechno zdržoval. Největší kus práce udělal žvaněním u Kubelíka, kde opakoval tři historky o tom, jak režíroval dabing a designoval ikonku králíka, furt dokola.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: LOL

Vávrovo ego je nezměrné.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Toho dne mel Dan vyjimecnou prilezitost nebyt za hysterku :) Uvidime jestli se zadari
    Jinak cekam do vecera Babise/Schillerku/Havlicka u PS5

JARMIK
    JARMIK --- ---
    EVILMIND:
    BOBESH: :-)) jestli dělal na nějaké hře s Hynkem Bočanem, tak to byl scam a je dobře, že prchnul do Polska.

Jinak, až bude fanklub Viktora Bocana, piš mě dvakrát.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: mno tak, ze uziva spojeni "moje hra" je usmevny, ale nevim :) tady pan Michal tam zamotal jeste asi herce Bočana. ten nevim estli tam hral teda :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: k tomu jsem dneska videl tohle :)

ALESH
    ALESH --- ---
    BOBESH: shodou nahod znam 4 lidi co tam pracuji. Pred par lety platilo, ze byl Vavra excentricky, ale vzdy respektoval jiny nazor.(coz byl nazor temer vsech ostatnic zamestanacu). To se pry trochu zhorislo....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Doufám, že si to PC koupil přímo tam, protože chce hrát POE, když už má mikinu (tj. koupil si v POE drahý support pack), a Vávru jen trollí... :-)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DOCKINEZ: zde může pomoct jedině Duke Nukem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam