JUNGLER: Jasne ze je to hlavne jeho hra, stejne jako byla Mafie. On je ten vizionar za tim, kterej rika co jak bude vypadat, jak se to bude hrat apod. To ze na ni nedelal sam, ale delalo ji 300 lidi snad kazdej chape a to ze ta hra vypada, pusobi a hraje se takhle je hlavne jeho zasluhou je sice fakt, ale zaroven to neznamena, ze to nemuze bejt taky sebestrednej kokot zejo :)..Jinak ja s nim videl asi dva podcasty, kde kredit tymu daval a rikal ze maj plno talentovanejch a schopnejch lidi a ze az dvojka je ta hra na kterou meli konecne rozpocet aby ji udelali takovou jakou chtej, ale zaroven treba rikal ze kdyz tu hru testoval a dival se nekam do dalky, tak to tam nebylo jako v "realu"..ze v realu byl nalevo kopec a napravo zricenina hradu. tak to jel cely nafotit a nasnimat dronem a pak programatorum/grafikum rekl at to do ty hry zakomponujou, protoze kopec tam fakt nevzniknul za 500 let, ale byl tam uz driv, tak at je i v ty hre..Takze ja naprosto rozumim tomu ze i pro plno tech programatoru a grafiku ve warhorse musi bejt Vavra hnidopich, kterej podle nich resi kazdou sracku :)