• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Koukam ze vavra je jeste pri zemi ty kokos

Screenshot-20250206-180655-Brave
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: mela si trochu zatrolit - tagnout tam KCD a poslat gratulaci Embraceru:p
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    HONZA09: hele placaty politicky kecy a gratulace studiu vs. vztekla vztahovacnost na sebe. To ma uz celkem ustalenej scenar.
    VANEK
    VANEK --- ---
    DOUPLE: Jeho úderka tam řádí víc, než jsem čekal; aspoň tohle pobavilo:

"Nejlepší na té hře je, že v ní můžete vrstvit oblečení. Třeba dva svetry a tak"
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tomáš Ortel - Zůstaň mým domovem
    https://www.youtube.com/watch?v=SGgNqsUsKAI
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOUPLE: dobrý jméno bla bla bla naše zem bla bla bla ...
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    VANEK: zrovna to nesu, ustal si to s gracii sobe vlaatni

VANEK
    VANEK --- ---
    DOUPLE: Dopadlo to jako vždycky. (Tohle je houby odborný klub, když s tím semu musím chodit já.)

Daniel Vavra · 13:48
    Markéto, celá ta vaše parta mě posledních několik let nazývá rusským kolaborantem a uráží mne. Takže bych vám rád vzkázal NEPARAZITUJTE NA NĚČEM, NA ČEM MÁTE NULOVOU ZÁSLUHU.
    148 komentářů
    Další velký úspěch českých... - Markéta Pekarová Adamová
    https://facebook.com/marketa.pekarova.adamova.top09/posts/pfbid0ZR85uz7WPXk9NjJQLJ76Cto8mREHZ7VSQo8sxKKowX7fs6hm9pofg34ans6EA7wCl?comment_id=944199151186051
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    To nemá all time peak ani jak Dragon Dogma 2, což je sice teda jednak taky skvělá hra, ale víceméně ihned po vydání čelila review bombingu kvuli MTX a debilní optimalizaci. :D Navíc do teď má mixed hodnocení.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONZA09: to je v duchu zajíci, kde máš čepici? při pochvale je to politickej exploit, při kritice je to politickej útok. vávra je hroznej čurák :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Ve Vávrově hlavě žádná taková možnost že by někdo oddělil KCD a jeho, neexistuje. O to vtipnější je kňučení jeho fanboys o tom, jak nemůžeme odsuzovat skvělou hru na základě názorů jednoho vývojáře :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOBESH: vztahovačnost toho kripla je snad hlavní motor jeho kokotismu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Kdo chce videt Vavrou osobne navrzene cerne npc, a slyset vsechno co ve hre rika, muze usetrit 60 babek zde! :)

Kingdom Come: Deliverance 2 - Musa of Mali - Voice Lines
    https://www.youtube.com/watch?v=2_aj41EsJAQ
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe retard! vsak jeho nikdo nezminuje! :))
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VANEK: Jak, "je i místo"? Celá oblast té první mapy je CHKO :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VANEK: to je pravda. Jestli spíš podíl studia z ceny, kterou platí hráč na steamu & spol., není to kilo a oni to označili čistý zisk, byť jsou tržby studia.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: Bože to je takovej debil!
    VANEK
    VANEK --- ---
    JARMIK: Kde "má studio" jsou hrubé tržby… nevím s jistotou, jestli se myslí celková prodejní cena, nebo už jenom příjem pro WH.

„Je mi jasné, že se to u dvojky stane znovu. Na herní mapě je i místo, které ve skutečnosti patří k chráněným krajinným oblastem. Dlouho jsem přemýšlel, jestli ho tam vůbec dávat, protože očekávám, že nyní budou hráči chodit i tam a místní ochránci přírody mě budou nenávidět“ – ochrana přírody, co mu to wokisti sypou do vakcíny?
    VANEK
    VANEK --- ---
    HONZA09: Možná má pár akcií švédské matky ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam