• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HONZA09: blba pipka - misto toho, aby si z toho vzala, ze tate ma stredoveky nazory, pochopi to naprosto obracene:p
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: to je dobry, neni to NPC nekde anglicky videt, jak moc je to adaptovane na lokalni trh? :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Největší ZLO podle KCD II
    https://www.youtube.com/shorts/O_XCORVwPS0

Tohle NPC psal sám Vávra.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PRAASHEK: V reálu přidělává výbušninu na dron, kterým bude nahánět všechny woke mytologický soudruhy kterejm vadí že v KCD nejsou černoši ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ADAMIRA: při prvním pohledu jsem myslel, že tam ta babizna štrikuje ponožky pro putina
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Tak kdyz odhlidneme od toho ze Vavra je nayslenej kreten, tak proste jen jako jedna z hlavnich postav, ktere za vyvojem te hry stojej jede klasickou propagaci ne? Uz tri mesice pred vydanim o ni chodil mluvit do ruznych podcastu. Reagoval na tu uvolnenou cast dvacetihodinovou kterou dostali youtuberi apod a ted po vydani to jede taky..Neni to nic co by nebylo bezny potom co vyjde treba nejakej film apod...Navic i Jobs byl dost namyslenej kreten, ale jeho telefony si uz 20 let kupujou stovky milionu lidi :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: a protoze tohle krestani predpovedeli, zacli se ptat 'kde stravis vecnost?' jeste pred vynalezem internetu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EVILMIND: Ono se to malo vi, ale na facebooku dneska muzes bejt i treba kdyz seres na hajzlu, letis v letadle, plavis se na svy jachte nebo stojis na cerveny ve svem bentley :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Tohle je hlavně ultimatni argument - člověk vydělal penize - konec diskuze.

Bohuzel to platí jenom u Vávry, u Babise nebo Sorose z nějakýho důvodu ne :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VEVERCAK: jo Vavra je vyborna ukazka toho, jak si bohaty clovek muze umet uzivat zivota.
    10 hodin denne na Facebooku... :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    “Žákům tvrdila, že v Kyjevě se nic neděje. Když žáci namítali, že ve zprávách České televize viděli hořící město, řekla jim, že veřejnoprávní televize je zaujatá. Uváděla také, že ukrajinské „nacistické skupiny“ na Donbase od roku 2014 systematicky likvidovaly Rusy.”

Neco neco - kdo nema rad Vávru je soudruh :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: Tohle si vždycky řeknu když někdo útočí na babise ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AIDA12: Nemůžu, ty už jsou ve Vavrově prdeli ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Jestli mu to chodí v rublech, tak popíjí spíš hradní svíci.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Tato debata nějak úplně vykolejila. Hejt na Vávru je větší, než jsem si myslel. Tak aspoň si chudák teď může otírat slzy masarykama... hra se zaplatila první den, zajímalo by mě jestli čte komenty hejtrů a popíjí Dom Pérignon zatímco mu pípá bankovnictví, že přichází jeden milion za druhým... Já osobně bych to tak udělal, být na jeho místě
    AIDA12
    AIDA12 --- ---
    ADAMIRA: Tak, vyhrál jsi klíčenku a teď si pěkně strč Macinku i s Matějkou do prdele..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPIKE411: Ano mas pravdu Matějka je jinej zmrd, tohle je Macinka, zaměnil jsem to, zbytek zůstává :)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    SPIKE411: A já si říkám, že toho Matějku nemůžu najít...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ADAMIRA: To je Macinka, ne?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SULTHAN: Matějka - ten extrémní sliz z motoristu

Bitch vedle nej - jeho žena

Ta souška za ni, Vávrou pozvaná hrdinka

Více o ni zde:

„Lež není názor“. Soud vysvětlil, proč zrušil osvobození učitelky hájící ruské zločiny — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/lez-neni-nazor-soud-vysvetlil-proc-zrusil-osvobozeni-ucitelky-hajici-ruske-zlociny-357847
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ADAMIRA: Měl bys k tomu nějakou nápovědu? Já nevím, kdo je Matějka, neznám jeho ženu a vůbec nemám paměť na obličeje.
    Poznám jen Weigla, Váňu a v pozadí vidím nasávajícího Ševčíka.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Rad bych vám představil spolek za absolutní slovo (jehož je Vávra předsedou) a show kterou připravil a lidi ktery na ni pozval.

Povsimete si prosim především Vávrova hosta který sedí za ženou pana Matejky.

Poradně se na tohoto POZVANÉHO hosta podívejte a třikrát za sebou zopakujte:

“Vávra není proruskej zmrd”

To je totiž kouzlo ktery vás zbaví všech cernejch homosexuálů ve středověkých Čechách :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam